- 27 Nisan 2012
- 15.680
- 18.798
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de pazartesiydi bana atmamış KKdoğum gününüz kutlu olsun..
kk mail atıyor kimse kutlamadı demeyin :))
face kutlamaları zaten samimiyetsiz. ordan görüldüğü için yazıyorlar. bu sene kapattım hepsini kurtuldum.Dert ettiğin şeye bak benim de doğum günümü yıllardır kimseler kutlamaz. Bir tek face hatırlatıyor diye duvara yazan insanlar olur :)) Nice mutlu yıllara , akşamı bekleyin moralinizi bozmadan :)
Siz de iyi ki doğmuşsunuz bayan x :) Oğluşunuzla birlikte nice mutlu yıllara :)Benimde doğum gunum iyiki dogmusuz. : ))
doğum günün kutlu olsun bacımÖzetle durum bu. İçim buruk sevinçli değil ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sabah bir kuru doğum günün kutlu olsun cümlesiyle işe gönderilen eş var elde sadececamdan bakarken korgo arabasını gördüm bana hediye gelmiş diye heyecanla bekledim sonra yine baktığımda araç yoktu tabi gelen gidende Şubat'ın ortasında doğarsan böyle olur demekki diyorum kendime her türlü saçma şeyler itina ile düşünülür....
İyi yaşların olsun inşallah.Özetle durum bu. İçim buruk sevinçli değil ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sabah bir kuru doğum günün kutlu olsun cümlesiyle işe gönderilen eş var elde sadececamdan bakarken korgo arabasını gördüm bana hediye gelmiş diye heyecanla bekledim sonra yine baktığımda araç yoktu tabi gelen gidende Şubat'ın ortasında doğarsan böyle olur demekki diyorum kendime her türlü saçma şeyler itina ile düşünülür....
Başlığı okuyunca size bir doğum günü mesajı atasın geldi sizi tanımasam bilmesem hemcinsim olduğunu ve sende bir insan evladı olduğunu biliyorum doğum günün kutlu olsun xanım insallah esin kutlar ve çok sasırrsın. BğtBnBgüzellikler senin olsunÖzetle durum bu. İçim buruk sevinçli değil ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sabah bir kuru doğum günün kutlu olsun cümlesiyle işe gönderilen eş var elde sadececamdan bakarken korgo arabasını gördüm bana hediye gelmiş diye heyecanla bekledim sonra yine baktığımda araç yoktu tabi gelen gidende Şubat'ın ortasında doğarsan böyle olur demekki diyorum kendime her türlü saçma şeyler itina ile düşünülür....
Sizinde doğum gününüz kutlu olsun mutlu yıllar iyiki doğmuşuzBenimde doğum gunum iyiki dogmusuz. : ))