• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gün benim doğum günüm ama bir msj bile atan yok :(

doğum gününüz kutlu olsun..
kk mail atıyor kimse kutlamadı demeyin :))
benim de pazartesiydi bana atmamış KK :110:
Dert ettiğin şeye bak benim de doğum günümü yıllardır kimseler kutlamaz. Bir tek face hatırlatıyor diye duvara yazan insanlar olur :)) Nice mutlu yıllara , akşamı bekleyin moralinizi bozmadan :)
face kutlamaları zaten samimiyetsiz. ordan görüldüğü için yazıyorlar. bu sene kapattım hepsini kurtuldum.

Mutlu huzurlu yaşlar diliyorum:KK68:
Tek derdiniz bu olsun varsın kimse kutlamasın varsın herkes unutsun bence kendinizi sonsuz kere sevin ve siz kendinize hediye alın şımartın bugünlük, pasta yapın mum üfleyin:KK200::KK200::KK200:

Akşama daha çok eşiniz sürpriz yapabilir :KK68:

Olsun biz kutlarız üzülmeyin :KK200:
Doğum gününüz kutlu olsun.. Nice mutlu , sağlıklı seneleriniz olsun..

haha şubatın ortası :D ben de şubatın başında doğdum. sabah işe geldim. bazı internet siteleri, bankalar, sosyal medya hepsi kutladı. ama eşim de dahil kimse kutlamadı. sonra bir arkadaşım, annem kutladı. eşim ve kardeşlerim de tık yok. ama eşim akşama yemeğe çıkardı pasta kestik. yani gün bitmedi belki devamı gelir bekleyin siz.
gerçi ben beklentilerimi çöpe attım o yüzden olmasa da çok da takılmazdım.

ve nice sağlıklı hayırlı yıllara.. Rabbim güzel bir ömür versin inş.

Özetle durum bu. İçim buruk sevinçli değil ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sabah bir kuru doğum günün kutlu olsun cümlesiyle işe gönderilen eş var elde sadece :KK43: camdan bakarken korgo arabasını gördüm bana hediye gelmiş diye heyecanla bekledim sonra yine baktığımda araç yoktu tabi gelen gidende Şubat'ın ortasında doğarsan böyle olur demekki diyorum kendime her türlü saçma şeyler itina ile düşünülür....
doğum günün kutlu olsun bacım

Doğum gününüz kutlu olsun.
Kimse kutlamıyorsa siz çıkın bir şeyler yapın yemek yiyin bir yerde kahve için,boşverin başkalarını kendinizi mutlu edin :)

Özetle durum bu. İçim buruk sevinçli değil ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sabah bir kuru doğum günün kutlu olsun cümlesiyle işe gönderilen eş var elde sadece :KK43: camdan bakarken korgo arabasını gördüm bana hediye gelmiş diye heyecanla bekledim sonra yine baktığımda araç yoktu tabi gelen gidende Şubat'ın ortasında doğarsan böyle olur demekki diyorum kendime her türlü saçma şeyler itina ile düşünülür....
İyi yaşların olsun inşallah.

Başlığı okuyunca size bir doğum günü mesajı atasın geldi sizi tanımasam bilmesem hemcinsim olduğunu ve sende bir insan evladı olduğunu biliyorum doğum günün kutlu olsun xanım insallah esin kutlar ve çok sasırrsın. BğtBnBgüzellikler senin olsun :KK200::dondurma:

Doğum gününüz kutlu musmutlu olsun inşallah nice yillara

Doğum günün kutlu olsuuunnnm :KK200::KK200::KK200:

Bak bir sürü kişi kutladi dogum gunünü ve hic tanimadigin insanlar ;)

Hepinizden Allah razı olsun :))). Şu msjlari okuyunca istemsizce gülümsedim çok mutlu oldum insanın tanımadığı insanlardan sıcak ve içten iyi dilekler duyması tanıdığı samimiyetsizlerden daha iyi geliyor emin olun kendimi çok iyi hissettim anlatamam Teşekkürler

Doğum gününüzü kutlu olsun. Eşimle böyle günleri kutlamayı sevmeyiz. Sadece çocuklarınkini bi pasta alıp kutlarız.
Ama Doğum günümde kendime şıklık yaparım muhakkak. Mesela 2017 yılında kuaföre gittim saç bakımı manikür falan yaptırdım. 2016 da Mado ya gidip kahve en sevdiğim tatlıyı yedim. 2015 sinemaya gittim yalnız. Üniversiteden beri böyle. Sizde yapın. Boşverin ya kimse aramasın mesaj atmasın ne olacak.

Back
X