Bu gün ifademi verdim destek olup yol gösterenlere sonsuz teşekkürler

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Daha önce arkadaşımın yaptığını anlatmıştım sevgilisini defalarca aldatıp bize çamur atmasını. Bu gün gidip ifademi verdim sağ olsun polis abilerimden iyi de davrandılar ifadesinde bir de sevgilisinden kendi ayrıldığını asla cinsellik olmadığını iftira atıldığını vs dile getirmiş aldattığı sevglisi kendi ifadesinde bizim isimlerimizi de verdiğinden bizden de ifade alındı ve ne var ise döktüm içimden ama onun gibi yalan iftira ile değil. Bu olay uzamazmış zaten otel kayıtları vs de alınır denildi ki kendisi ifade vermeye gelirken yine arkadaşı olduğunu söylediği biri ile gitmiş aile yok işin içinde gibi polis abi onun ifadesini ben aldım kaç yıldır bu işteyiz yalan söylediği tipinden belli dedi çok mutlu oldum.

Bu yargı sürecinde bıkmadan sorularımı cevaplayan herkese sonsuz teşekkürler bu gün çok hafiflemiş hissediyorum kendimi :)

Hadi gözün aydın
İlginç bi vakaydı cözümlemenize sevindim

Hadi gözün aydın
İlginç bi vakaydı cözümlemenize sevindim

Çok teşekkürler eski arkadaşım ilginçti asıl ve ben bu çirkeften çirkefliklerinden kurtuldum sonunda. İfade de bile yalan söylemiş karşı tarafın elinde yazışmalar dahi varmış onları da ekletmiş oradan her şey çıktı ve otel parasını kendi vermişti bu da çok iyi oldu şimdi o uğraşsın...

Back
X