Ne garip... o kadar birebir aynı duyguları yaşamışız ki sizinle ayrılık günü.
Ben de hep farklı şeyler hissedeceğim, çok acıyacak sanmıştım... hiç acımadı oysa.
Sonrasında da günlerce haftalarca hep bir vesveseyle bekledim... pişman olacağım anı, kendimi yerden yere vuracağım geceleri.. hiçbir şey olmadı.
Hayatımı kurma telaşesinden hiçbir şey hissetmiyorum sandım, düzenimi kurunca vuracak sandım beni fırtına... ama vurmadı.
Az biraz daha durgunlaştım, az biraz daha sessizleştim bir süreliğine... o kadar... sonra o da geçti.
Sanırım siz de ben de ve bizim gibi hisseden herkes de o malum gün gelmeden tüketmişiz acılarımızı zaten, içimizde yoğurup pişirmişiz...
Benim 3 yıl olacak neredeyse.. o günden bu yana hiçbir şey değişmedi.
Doğru verilmiş bir kararmış demek ki diyorum.
Dilerim siz de doğru kararı vermişsinizdir.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim... Allah sizinle olsun.
hakkında hayırlısı olsun..insan kendini uyuşmuş hissediyor ama inan ki içindeki o kocaman boşluğun hep var olduğunu anlıyorsun..bundan sonra psikolojik baskı,kavga,aşağılanma,3.şahıslar olmayacak...bu senin hayatın
hayırlısı olsun canım.
umarım bundan sonraki hayatında güzel şeyler olur.
Aldatıldım evet..ama bir kadınla değil...Evlenmeden önce söylediği tüm güzel sözlerin kocaman bir palavra olduğu yönünden aldatıldım.
Konuşarak herşeyi aşarız demişti hiçbirzaman konuşamadık.Küfür çeşitlerini de bu konuşma denemelerimde bol bol öğrendim.
Sen benim en değerlimsin dedi laptop'undan ,eski bir lise arkadaşından veya sakladığı promosyon dandik bir üründen bile az değer gördüm her zaman..
Birbirimize saygımızı hiç yitirmeyeceğiz dedi saygısızlık neymiş onda öğrendim.
Sen tam aradığım kadınsın derken birden cümleler seninle evlendiğime çok pişmanım olarak değişmeye başladı.
Elini sıcak sudan soğuk suya sürmeyeceksin kahvaltını bile ben hazırlayacağım dedi..hizmetçi gibi çalışsamda hiç yetmedim yetemedim yetmedi...
Tek sen önemlisin benim ailem sen olacaksın dedi hırsız (evden bir sürü şey çalındı büyü amaçlı) ve büyücü annesi yüzünden bir ton hakarete uğradım.
vs vs vs..evet aldatıldım....
konuyu açan ve benzeri durumda olan arkadaşların yazdıklarını okuyupta etkilenmemek hayta karşı dik duruşlarını görüpte hayran olmamak elde değil . hepinizin yaralarınızı sarmanızı yeni hayatınıza güzelliklerle başlamanızı dilerim hepinizi kucaklıyorum . :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?