- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
Resimlerini yüklersen kıyafetlerinin daha çok yardımcı olan olacaktır. Olmazsa Konntess'in kombin topiği var.
bnede de var aynı sorun. onu şuna şunu ona derken bi bakıyom yine bi sürü şey almışım. aslında en iyisi ihtiyacı belirleyip onu almak. ama oda strateji işi
Ya ben uzun süredir bur gömlek modeli arıyordum, keşke bir derdim var'ra ekleseydim
bu alısverıs ıslerı cok kolay yeterkı sıstemını oturt dolabında ne var bıl.mesela ben ayakkabı ve cantada dogal renklerı tercıh edıyorum herseyle sık duruyor kahverengı gıbı.kot ve trıko kazak almaya gelınce mutlaka kotunu gıy trıkonu kazagını gomlegını ustune dene.tenıne ne renk yakısır ogren onlara yonel.ben ne neyın ustune hos durur bılırım.ama sız yapamıyorsanız posete koyacaksınız gıttıgınız magazada onun ustune yada altına denıceksınız.yada elınızde hıcbırsey yok ne alt ne ust.en cok neyı begendınız gomlek dıyelım onu alarak baslayıp etek pantolon deneyım alacaksınız.cok kolay aslında.
öncelikle en büyük derdinin bu olmasını diliyorum :) ve konuya nacizane yorum... keşke tek tek alacağına neyi neyle giyeceğine göre alsyadın.. yani trikoları alırken neyle giyeceğini ... Neler aldığını göremiyoruz ama hayalimden şöyle bişi düşündüm: illaki o botu giymen lazım yeni sonuçta :) üstüne dar paça olan; yani botunu gösteren o yeni kotunu giy ki botlar ve kotun dikkat çeksin.... üstüne sade renkli; krem mesela kazak giy... ama kazak düz renk olsun... boğazlı dar ya da uzun farketmez ; sadece yeni botunun renginde (desenli olabilir) bir şal ve ona uygun hoş bir makyaj.... bence çok yakışır :) trikoların altına da şu son çıkan kadife taytlardan al....hani renk renk olan.... çok pahalı değil.. böylelikle çok farklı şekillerde giyme şansın olur..... içimden geçen bunlardı.... kendine iyi bak :)
Benim kadar kıyafet takıntısı olamaz ama durumlarımız farklı sanırım. Bu arada o gömlek konusunda dalga geçmiyor, ciddiydim:)) sende adet öncesi benim kadar takıntılı ol, bak nasıl dert olmayan şeyi dert gibi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?