bu gün ne giysem??? :(

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
günaydın kızlar, bana yardım edebileceğinizi düşündüğüm için açmak istedim konuyu.
benim kış mevsimine girdiğimiz şu aylarda aldığım ayakkabı, giysi vs. konusunda acayip sıkıntılı olduğumu gördüm
şöyle ki, örneğin kauçuk topuklu kahverengi kürk detaylı bot aldım.çok içime sindiler.
sonra bi kaç triko aldım.
gezerken yine çok beğenerek 2 tane kemer aldım.
bir tane de atkı aldım.
bere aldım vs.3 tane kot oldım.hem dar paça hem boru.
mont olayına hiç girmedim 5 tane montum oldu artık.
ve sonra alırken alırken gördüm ki dışarı çıkacağım zaman daha önce olan giysilerimden olsun, yeni aldıklarım olsun hiç birisini diğeriyle uyduramıyorum..sanki hiç birisi yeni değilmiş yıllardır gardrobumda duruyolarmışta alıp geri koyup tekrar giyiyomuş gibi hissediyorum.aldıklarımı ayrı ayrı çok beğenerek alıyorum.ama dışarı çıkacağım sırada ne botlarımla pantolonumun paçalarının duruşnu beğeniyorum.pantolonumu beğensem üstten aldığım trikonun pantolonumla renk tonu hoş gelmiyo gözüme.
montum hem klasik var hem spor.kapşonu kürklü yeleklerim var yine spor mont şeklinde.kaşe de var.
elbiselerim de var diz üstü.çizme almıştım ama şansız çıktım altı silikonmuş ve içe basma problemi yaşadım.giyemiyorum.elbiselerde öylece duruyolar.
tunik alayım taytlar ve çizmelerle kombin yapayım diyorum, tayt giyemiyorum yani çok vücuduma yapışan hatları belli eden bişey giymemeyi tercih ediyorum.dar kotlarım yokmu var ama tayt daha ince geliyo bena ne bilim.

offf bilemedim.minyon tipliyim.22 yaşımdayım.çalışıyorum.iş yerimde düz giyiyoruz klasik kumaş patolon ve gömlek giyiyorum sıkıntı yok.ama günlük hayatımda son haftalarda ne kadar alışveriş yapmışsam da memnun olmuyorum.kendimi iyi hissedemiyorum... :14::5:

Resimlerini yüklersen kıyafetlerinin daha çok yardımcı olan olacaktır. Olmazsa Konntess'in kombin topiği var.

bnede de var aynı sorun. onu şuna şunu ona derken bi bakıyom yine bi sürü şey almışım. aslında en iyisi ihtiyacı belirleyip onu almak. ama oda strateji işi:37:

öncelikle en büyük derdinin bu olmasını diliyorum :) ve konuya nacizane yorum... keşke tek tek alacağına neyi neyle giyeceğine göre alsyadın.. yani trikoları alırken neyle giyeceğini ... Neler aldığını göremiyoruz ama hayalimden şöyle bişi düşündüm: illaki o botu giymen lazım yeni sonuçta :) üstüne dar paça olan; yani botunu gösteren o yeni kotunu giy ki botlar ve kotun dikkat çeksin.... üstüne sade renkli; krem mesela kazak giy... ama kazak düz renk olsun... boğazlı dar ya da uzun farketmez ; sadece yeni botunun renginde (desenli olabilir) bir şal ve ona uygun hoş bir makyaj.... bence çok yakışır :) trikoların altına da şu son çıkan kadife taytlardan al....hani renk renk olan.... çok pahalı değil.. böylelikle çok farklı şekillerde giyme şansın olur..... içimden geçen bunlardı.... kendine iyi bak :)

bu alısverıs ıslerı cok kolay yeterkı sıstemını oturt dolabında ne var bıl.mesela ben ayakkabı ve cantada dogal renklerı tercıh edıyorum herseyle sık duruyor kahverengı gıbı.kot ve trıko kazak almaya gelınce mutlaka kotunu gıy trıkonu kazagını gomlegını ustune dene.tenıne ne renk yakısır ogren onlara yonel.ben ne neyın ustune hos durur bılırım.ama sız yapamıyorsanız posete koyacaksınız gıttıgınız magazada onun ustune yada altına denıceksınız.yada elınızde hıcbırsey yok ne alt ne ust.en cok neyı begendınız gomlek dıyelım onu alarak baslayıp etek pantolon deneyım alacaksınız.cok kolay aslında.

Bu cok sitresli ınsanlarda var...
bir süre sonra alışkanlık haline geliyor..
eyer dolabın bir gün cökerse hiç şaşırmam..

Dolabımda ne var ne yok hepsini bilirim...Ve alşıverişimi buna göre yaparım..Ya da kombine şeklinde alırım alacağımı...Bu yüzden hiç sıkıntı çekmedim bugüne kadar...

arkadaşlara katılıyorum bende kombin yaparak alırım yada evde ne eksiğim varsa bilirim o tonu o modeli bulur alırım. o şekilde çok iyi ve rahat oluyo ha hiçmi bişeye uymayan parça var elinde dene mutlaka biriyle uyacaktır

aldığın kıyafetlerin hepsi orjinal parçalar ise uydurmak biraz zor olur
ben genelde üstüme şık giyiyorsam alt olarak daha sade giyerim
taytı giyerken ille üstüne kısacık giymek gerekmez kışlık elbise şeklinde uzun tuniklerin altına çorap niyetine giyip altına çizmelerimi giyebiliyorum

sağolun kızlar fikirleriniz için, ama öyle alıp alıp giymeyenlerden değilim.son bi kaç haftadır tarzlarını uyduramaz oldum, ya da psikolojim miydi beni böyle hissettiren adet günümün yaklaşmasıymış bugün belli oldu, en iyisi maaşımı alıp hazır kombini yapılmış kıyafetler almak.tunik tayta yönelmem lazım sanırım çok kurtarıcı oluyorlar günlük yaşamda.:10:

bu alısverıs ıslerı cok kolay yeterkı sıstemını oturt dolabında ne var bıl.mesela ben ayakkabı ve cantada dogal renklerı tercıh edıyorum herseyle sık duruyor kahverengı gıbı.kot ve trıko kazak almaya gelınce mutlaka kotunu gıy trıkonu kazagını gomlegını ustune dene.tenıne ne renk yakısır ogren onlara yonel.ben ne neyın ustune hos durur bılırım.ama sız yapamıyorsanız posete koyacaksınız gıttıgınız magazada onun ustune yada altına denıceksınız.yada elınızde hıcbırsey yok ne alt ne ust.en cok neyı begendınız gomlek dıyelım onu alarak baslayıp etek pantolon deneyım alacaksınız.cok kolay aslında.

canım katılıyorum anlattıklarına, şöyle de bi sorun var, ben kumralım ama vücudum beyaz, zaten öyle fazla açık da giyemiyorum giysem çok dikkat çekiyo.bi de şöyle bişey var bütçem kısıtlı oluyo, o zaman bu tek parçaları alınca uydurma problemi yaşıyorum.bunu farkettim, sık alışveriş değilde, az ve öz yapıcam, daha rahat kombinlenmiş giysiler alabilirim sanırım.:12:

en son aldığım bot bu
$SMS-KURKLU-KAHVERENGI-DERI-ISKANDINAV-BOT__68451346_0.webp ...

öncelikle en büyük derdinin bu olmasını diliyorum :) ve konuya nacizane yorum... keşke tek tek alacağına neyi neyle giyeceğine göre alsyadın.. yani trikoları alırken neyle giyeceğini ... Neler aldığını göremiyoruz ama hayalimden şöyle bişi düşündüm: illaki o botu giymen lazım yeni sonuçta :) üstüne dar paça olan; yani botunu gösteren o yeni kotunu giy ki botlar ve kotun dikkat çeksin.... üstüne sade renkli; krem mesela kazak giy... ama kazak düz renk olsun... boğazlı dar ya da uzun farketmez ; sadece yeni botunun renginde (desenli olabilir) bir şal ve ona uygun hoş bir makyaj.... bence çok yakışır :) trikoların altına da şu son çıkan kadife taytlardan al....hani renk renk olan.... çok pahalı değil.. böylelikle çok farklı şekillerde giyme şansın olur..... içimden geçen bunlardı.... kendine iyi bak :)

amiin öncelikle, teşekkür ederim canım söylediklerini uygulayacağım...:7: :10: yükledim aldığım botları.nette yazdım birisi sağolsun çekmiş koymuş :)

bende senin gibiydim kıyafet konusunda her kıyafet giyilmiyor giysen çocuk gibi oluyorsun kalitesiz çıkıyor onca markalı şeyler alsanda sünüyor tuhaflaşıyor.
ama kapandıktan sonra rahat ettim tesettür gibisi yokmuş zaten dinimizin emri.

:)) sende adet öncesi benim kadar takıntılı ol, bak nasıl dert olmayan şeyi dert gibi görürsün :12:
Benim kadar kıyafet takıntısı olamaz ama durumlarımız farklı sanırım. Bu arada o gömlek konusunda dalga geçmiyor, ciddiydim;) konum vardı ama yüzüne bakan yok. O yüzden keşke senin gibi buraya yazsaydım dedim:))

Back
X