Bu gün şahit olduğum bir durum

Terbiyesiz adam.Soyleyin herkese sosyal medyada show yapıyor demek

tüp bebek tedavimi yaptırırken önceki 2 doktorumu da sırf popüler, ünlüler diye tercih ettim. İnstagramlarında 70-75 bin takipçileri var.
ikisi de Sadece zaman ve para kaybıydı. Fabrika gibi çalışıyorlar. Birini ilk muayeneden sonra görmedim. Diğeri lütfetti yumurta toplamamı kendi yaptı. Ama asla telefonla ulaşamazdım, hemşireleriyle diaologa girebiliyordum.
Antalya’da işi sadece doktorluk olan, sosyal medya hesabı bile olmayan son doktorumda pozitifi gördüm. Diğerlerinin ilgilenmediği kadar ilgilendi, sonuçlarımı pazar günü bile olsa kendi arayıp haber verdi.
bir daha asla sosyal medyada şaklabanlık yapan doktor tercih etmeyeceğim.

Adam fena patlamiş ama patlamasi disinda hakli aslinda, işi gucu vardir başka hastasi vardir. Kontrol etmeye gelmiş doktora şuan emiyor bekler misiniz demekte garip yani, kontrol etmesi saatlerce surmez herhalde.

Allah sabir versin doktorlara da zor birsey.

İlk emme olayı çok Zor oluyor ama canım hemsireler surekli gelip kan falan aliyor emmezsede direk mamaya geçiş oluyor

Populer doktorlara zerre kadar guvenmiyorum. Biri benim yanimda ozellikle ozelde calisan veya kendi muayenehanesi olan bir doktoru ovmeye baslasa antipatim olusuyor o doktora karsi nitekim tecrube ettim. Tavsiye uzerine gittigim iki doktor oldu ikisinide zerre kadar gozum tutmadi. Diger mevzuya gelince doktoru sonuna kadar sikayet edersim ben olsam. Boyle bir terbiyesizlik olamaz. Doktor olmus ün kazanmis ama adam olamamis. Daha dogrusu insan olamamis!!

İlk emme olayı çok Zor oluyor ama canım hemsireler surekli gelip kan falan aliyor emmezsede direk mamaya geçiş oluyor

10 dk ara verip doktorun kontrol etmesi çook buyuk şeyler degistirecek olsa cocuk doktoru adam bunu bilip bu kadar coşmazdi diye dusundum acikcasi.

1 gunluk belkide saatlik bebek icin bence col duygusuz bir tepkiydi ki ne ses tonu kontrolu vardi ne de eli kolu durdu ne son bebek ne ilk bebek bu kusar emer altini degistirebilirler oda oda geziyor ilk defa basina gelmis olamaz

Ayten diye bir doktor kızlar sosyal medyada ülke çapında değil yaşadığım yerde ünlü biri daha da detaya girmeyeyim birebir muhatabı ben değilim zira

1 gunluk belkide saatlik bebek icin bence col duygusuz bir tepkiydi ki ne ses tonu kontrolu vardi ne de eli kolu durdu ne son bebek ne ilk bebek bu kusar emer altini degistirebilirler oda oda geziyor ilk defa basina gelmis olamaz

Adam cocuk doktoru, emmesinin kesilmesi sorun olacak olsa cocuk doktoru bunu bilmez mi?? Tabi ki ilk kez basina gelmiyordur benzer davranislarda bulunan aileler olmustur, ilk kez olsa boyle patlamazdi zaten sorun orada.

Ama popüler doktorlardan görüldüğü gibi olan biri var ki o da Reyyan Özcan Temizkan doktor konusu açılmışken tekrardan teşekkür etmek istedim

Patlama kelimesi masum kalmis adamin yaptiginin yaninda. Yenidogan nefessiz kalmis bir bebek icin kelle kurtardim denirmi ya. Okurken kanim dondu. Boyleleri degil meslekten direkt insanliktan ihrac edilmeli bence!

Çok buyuk kabalık .Gecende ben gıttım mhrs de sıra alınmıı zaten.Acılıyetım var dedım .Bana 120 hastam var dedı .Odasının önü bomboştu .Neden boyle yapıolar bılmıorum .

Şimdi oradaki hasta veya hasta yakını şiddete meyilli olsa al başına belayı.
*Elbette şiddetin her türlüsüne son derece karşıyım.
Doktorlar bazen cidden sabrını zorluyor insanın.
Ha bazen de bazı hastalar veya yakınları aynı şekilde terbiyesizce davranabiliyor.
Kısaca kim olursan ol nazik olmak bu kadar zor olmamalı.
Herkesin yeterince problemi vardır. O doktor o an birşeye sinirli olabilir. Ama bu hastasına kötü davranmasını gerektirmez işte.

Ben olsam kadının yerinde şikayet ederdim.
Cimere bile.
Nitekim etmişliğim de vardır.
Susmamak lazım, hatta girmemeliydi bile odasına.
Siz doktor değiştirmekle iyi yapmışsınız mesela.
Ayrıca sosyal medyada popüler olan doktorlar bana yapmacık geliyor. Dahası mesleki olarak yakıştıramıyorum. Özellikle jinekologlar. Doğum furyası başlatmışcasına, süslü süslü laflarla doğum yaptırmalar falan. Aşırı saçma.

Adam cocuk doktoru, emmesinin kesilmesi sorun olacak olsa cocuk doktoru bunu bilmez mi?? Tabi ki ilk kez basina gelmiyordur ilk kez olsa boyle patlamazdi zaten sorun orada.

Adam icin onemli degil ama aile icin ve anne icin onemli o gun veya 2 gunluk anne olmus biri icin cok daha onemlidir ve bu durumu yasamasi bu sekilde ogrenmesi gerekmiyordu ztn o kdr farkli bir dunyadaydiki yonetimle kavga edip istifa edip gitti ( sonra geri donmus hala orda)
Koridordaki tum bebeklere geldi o oda icin gelmedi yan odaya girip en son buraya gelmeside bir cozumdu siradan tek tek rutin kontrol icin geziyormus sanirim zor gelen kismi buydu hala sehrimde meshurdur eside dr o hic iyi bilinmez insallah pisman olup biraz uzulmustur ne diyim

Kız her konuya bi özlü sözün var başka da birşey yazmiyorsun nenemde böyleydi

Konu sahibi dr u merak etmedim değil kendisi oküzmüş
Çocukluğumun bir bölümü anneannemin yanında geçti. Ananemim evi bildiğin kadın kahvehanesi gibiydi.

Bunu çevremde çok söyler, öğrencilerimde.. Ananem derdi ki agaç ne kadar uzarsa uzasın, başı asla göğe değmez... Doktor bey olmuş amma ve lâkin onun da duracağı yer gelir elbet...
Bibibella mmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…