- 15 Şubat 2013
- 25.655
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.545
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Benim kadın doğum doktorumda bazen tersti. Ben de merak ettim yalanım yok, keşke özelden yazsa.Belki de takip ettiğimiz bi doktor.keske ismini ozelden yazabilseniz de bizde öğrensek..
Terbiyesiz adam.Soyleyin herkese sosyal medyada show yapıyor demekÖzel bir hastaneye muayene için gitmiştim hastane telefonla randevu veriyor randevu zamanına yakın kayıt açtırıp ödeme alındığında sisteme düşüyorsunuz randevu sadece teorik olarak var yani randevu 9 da olsa siz 8 buçukta kayıt açtırsanız da muayene olabiliyorsunuz ya da geç kalınabiliyor sorun edilmiyor hamileyken aynı hastaneye geldim geç kaldığım da oldu..sıra bekleyen bir kadın vardı kulak misafiri olduğum kadarıyla daha yeni hamileymiş 9 40 ta randevusu varmış saat 9 50 idi ismi okundu doktora bakarak hocam randevuya 10 dk geciktim ama kusura bakmayın otobüsler malum seyrek dedi nezaketen gülümsedi doktor hiç hoş olmayan bir tavırla neden öküz öküz iş yapıyorsunuz dedi sonra kapı kapandı ne konuşuldu bilmiyorum çıktıklarında kadın ağlıyordu eşi isyan ediyordu herkes başına toplandı hastanenin halkla ilişkiler bölümündeki personeller falan ikna etmeye çalışıyordu şikayet etmeyin diye.Doktor da kendi çapında takipçisi olan yaşadığımız ilde ünlü bir doktor canlı yayınlar açar güleryüzlüdür şok oldum o tavrı gördükten sonra muayene olmadım randevumu aynı hastanede başka bir doktora yarına ertelettim çevremdekilere de söylemeyi düşünüyorum insanlar neden sosyal medyada görüldükleri kadar kibar ve nazik değil
Kız her konuya bi özlü sözün var başka da birşey yazmiyorsun nenemde böyleydiHersey göründüğü gibi olsaydı bir günde anamı değil babamı sorarlardı...
Ben kardesimin ilk hamileligi sonlandiginda operasyona alindigi zaman hic unutamadigim birsey yasadim. Yan tarafa yenidogan kontrolune cocuk doktoru geldi. Bebek emiyormus beklermisiniz dediler, adam delirdi. Bugun ben kelle kurtardim gordugum degere bak 3 kurusluk adamlar 5 kurusluk tepki veremez ben ayaginiza geliyorum banane senin dogurdugundan dedi. Lohusa anneye soylediklerine bak. Ortalik karisti tabi dr aile hastahane dr istifa etti fln biz cikip gittik hala tantanasi suruyordu.Dogumda bebek nefessiz kalmis kelle kurtardim dedigide o. Her gordugume her doktor sorana anlattim. Doktorluk ayri insan yeni dogmus nefessiz kalan bebege nasil kelle der ya. Yasadigim sehirde o kdr ünlüki ben kapisindan gecmem.
Sizde haklisiniz keske yasamasaydiniz ama ornekleri var malesef.
Mune uf mu yapti seni kiyamamEee yani ... BDV konusu mu bu? Biz böyle konu açsak hemen banlanırız...
İlk emme olayı çok Zor oluyor ama canım hemsireler surekli gelip kan falan aliyor emmezsede direk mamaya geçiş oluyorAdam fena patlamiş ama patlamasi disinda hakli aslinda, işi gucu vardir başka hastasi vardir. Kontrol etmeye gelmiş doktora şuan emiyor bekler misiniz demekte garip yani, kontrol etmesi saatlerce surmez herhalde.
Allah sabir versin doktorlara da zor birsey.
İlk emme olayı çok Zor oluyor ama canım hemsireler surekli gelip kan falan aliyor emmezsede direk mamaya geçiş oluyor
Adam fena patlamiş ama patlamasi disinda hakli aslinda, işi gucu vardir başka hastasi vardir. Kontrol etmeye gelmiş doktora şuan emiyor bekler misiniz demekte garip yani, kontrol etmesi saatlerce surmez herhalde.
1 gunluk belkide saatlik bebek icin bence col duygusuz bir tepkiydi ki ne ses tonu kontrolu vardi ne de eli kolu durdu ne son bebek ne ilk bebek bu kusar emer altini degistirebilirler oda oda geziyor ilk defa basina gelmis olamaz
Patlama kelimesi masum kalmis adamin yaptiginin yaninda. Yenidogan nefessiz kalmis bir bebek icin kelle kurtardim denirmi ya. Okurken kanim dondu. Boyleleri degil meslekten direkt insanliktan ihrac edilmeli bence!Adam fena patlamiş ama patlamasi disinda hakli aslinda, işi gucu vardir başka hastasi vardir. Kontrol etmeye gelmiş doktora şuan emiyor bekler misiniz demekte garip yani, kontrol etmesi saatlerce surmez herhalde.
Çok buyuk kabalık .Gecende ben gıttım mhrs de sıra alınmıı zaten.Acılıyetım var dedım .Bana 120 hastam var dedı .Odasının önü bomboştu .Neden boyle yapıolar bılmıorum .Özel bir hastaneye muayene için gitmiştim hastane telefonla randevu veriyor randevu zamanına yakın kayıt açtırıp ödeme alındığında sisteme düşüyorsunuz randevu sadece teorik olarak var yani randevu 9 da olsa siz 8 buçukta kayıt açtırsanız da muayene olabiliyorsunuz ya da geç kalınabiliyor sorun edilmiyor hamileyken aynı hastaneye geldim geç kaldığım da oldu..sıra bekleyen bir kadın vardı kulak misafiri olduğum kadarıyla daha yeni hamileymiş 9 40 ta randevusu varmış saat 9 50 idi ismi okundu doktora bakarak hocam randevuya 10 dk geciktim ama kusura bakmayın otobüsler malum seyrek dedi nezaketen gülümsedi doktor hiç hoş olmayan bir tavırla neden öküz öküz iş yapıyorsunuz dedi sonra kapı kapandı ne konuşuldu bilmiyorum çıktıklarında kadın ağlıyordu eşi isyan ediyordu herkes başına toplandı hastanenin halkla ilişkiler bölümündeki personeller falan ikna etmeye çalışıyordu şikayet etmeyin diye.Doktor da kendi çapında takipçisi olan yaşadığımız ilde ünlü bir doktor canlı yayınlar açar güleryüzlüdür şok oldum o tavrı gördükten sonra muayene olmadım randevumu aynı hastanede başka bir doktora yarına ertelettim çevremdekilere de söylemeyi düşünüyorum insanlar neden sosyal medyada görüldükleri kadar kibar ve nazik değil
Adam cocuk doktoru, emmesinin kesilmesi sorun olacak olsa cocuk doktoru bunu bilmez mi?? Tabi ki ilk kez basina gelmiyordur ilk kez olsa boyle patlamazdi zaten sorun orada.
Çocukluğumun bir bölümü anneannemin yanında geçti. Ananemim evi bildiğin kadın kahvehanesi gibiydi.Kız her konuya bi özlü sözün var başka da birşey yazmiyorsun nenemde böyleydi
Konu sahibi dr u merak etmedim değil kendisi oküzmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?