Bu gün şahit olduğum bir durum

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.215
7.021
398
Özel bir hastaneye muayene için gitmiştim hastane telefonla randevu veriyor randevu zamanına yakın kayıt açtırıp ödeme alındığında sisteme düşüyorsunuz randevu sadece teorik olarak var yani randevu 9 da olsa siz 8 buçukta kayıt açtırsanız da muayene olabiliyorsunuz ya da geç kalınabiliyor sorun edilmiyor hamileyken aynı hastaneye geldim geç kaldığım da oldu..sıra bekleyen bir kadın vardı kulak misafiri olduğum kadarıyla daha yeni hamileymiş 9 40 ta randevusu varmış saat 9 50 idi ismi okundu doktora bakarak hocam randevuya 10 dk geciktim ama kusura bakmayın otobüsler malum seyrek dedi nezaketen gülümsedi doktor hiç hoş olmayan bir tavırla neden öküz öküz iş yapıyorsunuz dedi sonra kapı kapandı ne konuşuldu bilmiyorum çıktıklarında kadın ağlıyordu eşi isyan ediyordu herkes başına toplandı hastanenin halkla ilişkiler bölümündeki personeller falan ikna etmeye çalışıyordu şikayet etmeyin diye.Doktor da kendi çapında takipçisi olan yaşadığımız ilde ünlü bir doktor canlı yayınlar açar güleryüzlüdür şok oldum o tavrı gördükten sonra muayene olmadım randevumu aynı hastanede başka bir doktora yarına ertelettim çevremdekilere de söylemeyi düşünüyorum insanlar neden sosyal medyada görüldükleri kadar kibar ve nazik değil

Sosyal medyada reklam yapıyorlar sadece. Görende o kadar ilgileniyorlar zanneder. Geneli böyle malesef

Ben olsam doktorun adını da verirdim buradan instagramdan ulaşabildiğim her yerden. Ama siz tabiki olayın tamamına şahit olmadığınızdan daha temkinlisiniz konuya, olayı yaşayan kişi olsaydım asla affetmem hamile halimle beni ağlatacak olduu.

Muayene olmamakla en iyisini yapmışsınız, bizim aile hekimide tvlere fln çıkıyormuş bi görseniz havaları, kendini tom cruise fln sanıyor. Hemen değiştirip diğer hekime geçtik.
O tv lere çıkanlara asla güvenmiyorum, sabah programlarına katilan doktorlarda 3 dakika gözükmek için bile para ödüyormuş zaten

Iyi ki gitmemissiniz o doktora, ismini bileydik iyi olurdu ama

Hastaneye şikayette bulunun. Birebir siz yaşamadıysanız da şahit oldunuz bu duruma ve hastaneye olan guvenininiz zedelendi. Bu da yeterince büyük bir sorun.

Google yorumlarina da yazin detayli sekilde. Hem hastaneye hem doktora ayri ayri.

Doktor takvimi gibi siteler var. Oralara da yazardim ben olsam.

İlgilenmeme ya da surat asma falan olsa kötü gününde herhalde dicem ama özel hastanede, hastaya öküz demezsin ya.

Keşke kadına gidip şikayet etmesi için baskı yapsaydiniz sizde valla çok kızıyorum bazı insanlara bu sadece doktorlara özel değil herkes herkese nazik ve kibar olmalı kimse kimseye hakaret edemez saygısız davranamaz herkese söyleyin hatta burdan adını da verin

insanlar neden sosyal medyada görüldükleri kadar kibar ve nazik değil
Benim çalıştığım bir yere de instamomlar davet edilmişti, 2015in en meşhurları.
Onca keyifli storynin özü; oğluUuum hadi, hadi bak poz ver. Tamam oynarsın,ama önce kaldir elini,bak böyle yap, ufff!
:) Yani sosyal medyaya bakmamak lazım, orada herkes margarin reklamından çıkma.
Doktorun olayı da bence yorum olarak atın, içinizde kalmasın:)

Ben kardesimin ilk hamileligi sonlandiginda operasyona alindigi zaman hic unutamadigim birsey yasadim. Yan tarafa yenidogan kontrolune cocuk doktoru geldi. Bebek emiyormus beklermisiniz dediler, adam delirdi. Bugun ben kelle kurtardim gordugum degere bak 3 kurusluk adamlar 5 kurusluk tepki veremez ben ayaginiza geliyorum banane senin dogurdugundan dedi. Lohusa anneye soylediklerine bak. Ortalik karisti tabi dr aile hastahane dr istifa etti fln biz cikip gittik hala tantanasi suruyordu.Dogumda bebek nefessiz kalmis kelle kurtardim dedigide o. Her gordugume her doktor sorana anlattim. Doktorluk ayri insan yeni dogmus nefessiz kalan bebege nasil kelle der ya. Yasadigim sehirde o kdr ünlüki ben kapisindan gecmem.
Sizde haklisiniz keske yasamasaydiniz ama ornekleri var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…