Bu gün Test günüm ..

11MayisSilam

ღSensizlik Bana Cok Zorღ
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
1.066
5
116
Almanya
Bu gün test günümm ... delikafadulden

Sonucu alip burdan ben de , ben de HAMILEYIM diye ciglik atmak istiyorum .. :sm_cool:

Bu mübarek günün hürmetine nasip olur insallahh ...

Dualarinizi bekliyorum ...

Bu arada bu gün sonuc alacaklar var mi aranizda ?

hadi bakalım canım inş hayırlısıyla güzel haberini alırız... demekki bugün dualarımız seninle olacak ve senin gibi sonuç alanlacak olanlarla

dualarim seninle

ALLAH razi olsun ...

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ins.

canım heyırlısıyla güzel haberi verirsin bizlere inşallah...dualarım seninle..:Saruboceq:

Canim cok saol .. ALLAH senden de razi olsunn ...

Hamilelik nasil gidiyor bakalim ..

Bulantilar felan basladi mi ? kaydirigubbakcemile3

Insallah bizlere de aynilarini yasamak nasip olur ...

Canim kardesim rabbim bu cuma yuzu suyu hurmetine gonlundekini versin inseallah
Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmmasin Allahim anne olmak isteyen butun kardeslerimizi tez gunlerde tez saatlerde hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin inseallahhhh
Dualarim sizinle Rabbim yar ve yardimcimiz olsun inseallahhhhh

Cnm ınsallah sonucun pozıtıftır ne guzel fazla ara vermeden tekrar denemıssın

Sende benım gıbı uzun yıllardır anne olmayı bekleyenlerdensın senı sureklı takıp edıyordummm
ınsallah mutlu haberı bızlere verırsın dualarım senınle arkadasımm

pozitif olsun ne olur allahım hayırlısıysa sağlıklı olacaksa silam a bana butun anne olmak ısteyenlere nasıp et ınsallah

Hepinize cok tesekkür ederim ...

Samimi , icten dualariniz icin ..

Allah hepinizin gönlündekini en kisa zamanda versin insallah ..

Az önce sonucu aldim ...

Maleseff .. Yine .. Olmadi ...

Hepinize cok tesekkür ederim ...

Samimi , icten dualariniz icin ..

Allah hepinizin gönlündekini en kisa zamanda versin insallah ..

Az önce sonucu aldim ...

Maleseff .. Yine .. Olmadi ...

arkadasım hayırlısı olsun allahım insallah gönlune göre versınnnopuyorumnanaktan

canım benim ya ne diyeceğimi bilemiyorum sadece bildiğim şey bu genatif almak insanı çok yaralıyor ama sonra yavaş yavaş normale dönülebilniyor offff çok çok üzldüm neler hissettiğini anlayabiliyorum kaçıncı denemendi canım umarın son negatifin olur ama kaçıncı denemen olursa olsun yola devam pes etmek yok bizler kararlı ne istedediğimizi bilen va sonuna kadar giden kadınlarız o yüzden allaha sığınıp gücümüz yettikçe sonuna kadar gideceğiz çok geçmiş olsun canımbenim

aff yaaa. canım senı çok önceden tanıyorum nıckım değiştirdim ben.
ilk sayfadan 2.sayfaya gectım ama ıcım dekı duyguyu anlatamam pozıtfı yazıısnı görmekıcın bı snaıye ıcınde bıntane dua ettım.
canım benım rabbım herseyı en iyi bilendır lütfen sıkma o tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…