Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşunnn erkek var:). Valla ilginç bir soru, direk erkek olduğunuzu düşündüm:).Ben 31 yaşındayım ve 2 sevgilim oldu ikiside uzun sürdü ama bittiler hala bekarim, ,, ya siz
5 .
6. ile evliyimmmmmmmmmmmmmm :))
yaş 20
Sen birgün beni gülmekten öldürücen ya hadi hayırlısıhiç olmadı elime erkek sinek bıle degmedı
azda olsa mutluluk hormonu salgılatabılıyorsam ne mutlu banaSen birgün beni gülmekten öldürücen ya hadi hayırlısı
Azmı seni ne zaman görsem yüzümde kocaman bir gülümseme oluyor :) özellikle yazılarına bakarım hatta   utangaç ifadeyi koyamadım yaaaaazda olsa mutluluk hormonu salgılatabılıyorsam ne mutlu bana
ay cok mutlu oldum ya genelde benı uç bulup pek sevmıyolar demekki anlayıp sevenlerde varmıs tekrar tesekkur ederımAzmı seni ne zaman görsem yüzümde kocaman bir gülümseme oluyor :) özellikle yazılarına bakarım hatta   utangaç ifadeyi koyamadım yaaaa
Yok dert diil maksat muhabbet gidenler icin uzuldugum günler gelio da bazenBaşkalarının kaç sevgilisi olduğunu mu dert edindiniz kendinize? Hmm..