- Konu Sahibi SevdaLinka
Kusuruma bakma yazmak istedim 😭😭😭
Okudukça kendi babam hatta annm geldi gözümün önüne nikah yaptığımız halde imam nikahı olsun dememe babam kudurdun mu demişti
kendisi ii örnek gbi 2. Karısı bar ve içince sayıyor digerlerini töbe yarabbim kendileri gbi görüyorlar insanları annem desem oda aynı babam gbi herkese içimi dışımı anlatır senin annen yine yanında cnm çok şanslısın anne çok önemli 4 yıllık evliyim hala çekiyorum evliliğime zarar veriolar sen okumussun ne güzel öğretmemsin ben işletme mezunu ana okulu okucaktım istemedi annm parası azmış die esimde calıştırmıo kıskanç onun elinde atalanıyorum evden kurtulsam die sakın evlenme git hayatını çalışarak kurtar ailene birini sokucaksun baban ileri geri konıuşçak inanmıcak esin san dicek sen ne yaptım böle kötü diecek ispatlamak için yırtıncaksın esin ailesi için hep ii konuscak kıskancaksın babam annem diyemiceksin lafı tıkıcak agzına çok seviyorlar önce cnm seni kurtarıcak oluyorlar aile vericek ama cabk unutuluyor herkes ailesini seciyor senin kimsen olmadıgı için yapa yanlız kalıosun 😭😭😭😭😭
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Okudukça kendi babam hatta annm geldi gözümün önüne nikah yaptığımız halde imam nikahı olsun dememe babam kudurdun mu demişti

Buğlem'im 👣 Eslem'im