görümcem bunu bana söylediyse eltime de söylemiştir x'le konuştum yanına gelmesiniçin die..Yani bekler benden illakiKendi kendine kafana takmissin. Eltin gel bile dememiş.
canm bende aynen böyle düşünüyorum içimden zerre gelmiyo gitmek ama hem sezeryan hem 2 yaşında çocuk ve yanında yardımcı olck kmse olmayınca ister istemez vijdan olaya giriyor.Eltin ve çocuğunun canı can , senin ve çocuğunun ki değil galiba ?
Git ozamancanm bende aynen böyle düşünüyorum içimden zerre gelmiyo gitmek ama hem sezeryan hem 2 yaşında çocuk ve yanında yardımcı olck kmse olmayınca ister istemez vijdan olaya giriyor.
eşi yoğun çalışıyor canm sabah 7de gidip akşam 8-9a kadar gelmediği oluyor sadece sokağa çıkma yasağı geldiğinde evdeÇocuğun babası siz değilsiniz. Bir zahmet ilgilensin eltinizin kocası kendileriyle.
Kaynanan ne güne duruyor gitsin yardıma , görümcen de gidebilir .canm bende aynen böyle düşünüyorum içimden zerre gelmiyo gitmek ama hem sezeryan hem 2 yaşında çocuk ve yanında yardımcı olck kmse olmayınca ister istemez vijdan olaya giriyor.
işte onların hepsi şehir dışında diye gelemiyorlar yoksa bunu değil kafaya takmak düşünmem bile gidip kalma olayını.Kaynanan ne güne duruyor gitsin yardıma , görümcen de gidebilir .
Kaymakamlıkdan ızın alsın kaynananız ,işte onların hepsi şehir dışında diye gelemiyorlar yoksa bunu değil kafaya takmak düşünmem bile gidip kalma olayını.
canm çok araştırdm baktm ama kızı-gelini doğum yapınca şehir dışına çıkmak keyfi olarak sayılıp izin verilmiyomuş..Bende böyle düşünce çıkmazına girdim işte.Kaymakamlıkdan ızın alsın kaynananız ,
gelıp baksın torunlarına
o kadar doğru bir cümle ki...Once can sonra Canan.
Yoğun calisiyosa ilgilenemeyecegi ailesine 2. Cocugu yaomasaydi. Ustelik daha digeri bebekken. Sizinde caniniz kiymetli unutmayineşi yoğun çalışıyor canm sabah 7de gidip akşam 8-9a kadar gelmediği oluyor sadece sokağa çıkma yasağı geldiğinde evde
normal şartlarsa işte asla kafama bile takmam ama dediğm gbi ailelerin hepsi şehir dışında ve gelmeleri için izin verilmiyor iyi anlaştığı bi ben varım akraba olarak yaşadığı yerde.Diğer 2 akrabadan gelecek hayır onlara kalsın sıkıntıya strese sokarlar kadını.O yuzdn seçeneklerde bi ben kalmış oluyorum..Böyle yaniGorumcen sana soyleyecige kendisi gitsin. Hamilesin neden kendini riske atiyosun.
Aileler ilgilensin eltiyle ilgilenmek niye size kaldi ki.
Yani şöyle düşünüyorum korona olmasa bile orda kosturup is yapmak 4 aylik hamile birine yaptirilmamali ki bide salgin hastalik var.normal şartlarsa işte asla kafama bile takmam ama dediğm gbi ailelerin hepsi şehir dışında ve gelmeleri için izin verilmiyor iyi anlaştığı bi ben varım akraba olarak yaşadığı yerde.Diğer 2 akrabadan gelecek hayır onlara kalsın sıkıntıya strese sokarlar kadını.O yuzdn seçeneklerde bi ben kalmış oluyorum..Böyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?