Bu Günlerde Olacak Şey Mi?? Akıl Verin

elenn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2020
60
49
3
Kızlar merhaba,uzun zamndır burayı takip ediyorum sırf bu zamanlarda girdiğim gereksiz stresden kurtulup akıl almak için buraya kayıt oldum..Konuya giriyorum direk..
4 Aylık Hamileyim ve 21 yaşındayım,
Eltim bu ayın 29'unda sezeryan doğum yapıyor ve 2. çocuğu 1.si şuan 2 yaşında..Şimdiye kadar eşimin ailesi tarafından bir sıkıntı yaşamadım ama ben normal zamanda bile gidip biyerde yatılı kalmakdan veyahut evime yatılı gelinmesinden hoşlanan biri değilim kaldı ki bu zamanda bu salgın varken.(1 aydır evden çıkmıyorum asla)Eltimin Ailesi şehir dışında diye onlar gelemiyor.Bir yandan düşünüyorum gidip ona yardımcı olmam gerekiyor yanına gitmesem vijdanen sıkıntı çekerim bi derdim sıkıntım yok onla ama 4 aylık hamileyim kendimi riske atmak istemiyorum çnki gidersem biliyorum ki kimse gelip beni arabayla almayacak toplu taşımayla gidixem ve mesafe uzak gerçekten.Orda eltime yardımcı olacak 2 aile var akrabaları ama onlarla iyi anlaşmıyor yani eltime gelip kalmaları eltim için hiç iyi değil lohusa haliyle ağlatırlar kadını öyle diyim.Yeni doğum yapan ve bir çocğu 2 yaşında olan derdinz skntnız olmadığı birine ihtiyacı olduğnu bildği halde bu zamanda gidip kalırmydnz ? lütfn şmdi beni yarglamayn bende gidip kalmak istemiyorum ama ihtiyacı var biliyorum.Ve şöylede bişey ekliyeyim,kendisi bana gel kal demedi bu huyumu biliyor çnki sevmediğimi,görümcem arayıp söylüyo bna gidip kal yardmcı ol diye ben eltmle knuşmadm yni bu konuyu...İnanın bi yandan içimdn dua ediyorm inşAllah 28-29 sokağa çıkma yasağı olurda bi bahanem olur gitmemem için ama diğer yansan böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum.Siz ne yaprdnz ?

Kaynananız ya da görümceniz izin alıp gidebilirler.Sanki izin kimseye verilmiomuş gibi sizin üzerinize atmalarına gerek yok..4 aylık hamile halinizle önce kendinizi düşünün.Olur da korona kaparsanız karnınızdaki yavrunuza bunun hesabını verebilecek misiniz?

Görümceniz bir daha aradığında " abla sen valilikten izin alıp gelsene.Ben hamile halimle nasıl koşturayım de" geç.Biraz da o vicdan azabı çeksin

eşi yoğun çalışıyor canm sabah 7de gidip akşam 8-9a kadar gelmediği oluyor sadece sokağa çıkma yasağı geldiğinde evde
Yoğun calisiyosa ilgilenemeyecegi ailesine 2. Cocugu yaomasaydi. Ustelik daha digeri bebekken. Sizinde caniniz kiymetli unutmayin

Gorumcen sana soyleyecige kendisi gitsin. Hamilesin neden kendini riske atiyosun.
Aileler ilgilensin eltiyle ilgilenmek niye size kaldi ki.
normal şartlarsa işte asla kafama bile takmam ama dediğm gbi ailelerin hepsi şehir dışında ve gelmeleri için izin verilmiyor iyi anlaştığı bi ben varım akraba olarak yaşadığı yerde.Diğer 2 akrabadan gelecek hayır onlara kalsın sıkıntıya strese sokarlar kadını.O yuzdn seçeneklerde bi ben kalmış oluyorum..Böyle yani

Yani şöyle düşünüyorum korona olmasa bile orda kosturup is yapmak 4 aylik hamile birine yaptirilmamali ki bide salgin hastalik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…