Bu Günlerde Olacak Şey Mi?? Akıl Verin

izin verilmiyo dediler o yuzden böle düşüncelere girdim İZin konusunu biraz daha araştırıp bizzat arayacam ben gidemem diye,burda şuanda gelen yorumlar benimde içimden geçenlerin aynısı.Sadece insanlarn gözünde nasıl anlaşılr ne düşünülr diye konuyu buraya açtm ve iyiki açmşm.Yorumlrınız için teşekkür ederm.

Aram iyiyse giderdim ben yardimci olurdum yoldada gidip gelirken dikkat ederdim kendime. Kendinize sorun burda herkes kendi eltisi veya hayatina gore yorum yapar

Eltinin kendi ailesi nerde? Annesi, kardesi falan yok mu? Hamile olmasan neyse de bu durumda sakin kendini ve bebegini riske atma. En olmadi kocasiyla halledecekler artik.

E sizde hamilesiniz, siz yardmcı olabilrcek durumda misiniz?
Sanirim sevdiginiz deger verdiğiniz biri. Bemce dusunun, sizin ihtiyaciniz olsa sizin yerinizde tam olarak, size yardima gelir miydi? Eger eminim gelirdi diyorsaniz ve kendinizi iyi hissediyorsaniz aklinizda kalip pisman olacaginiza gidebilirsiniz bence. baya kararsizsiniz ve iciniz rahat degil gibi de Cunku bilemedim yani

Of ne saçma bir dert ya, babaların da doğum sonrası babalık izni var, siz hamile halinizle toplu taşımalarla gidip hem kendinizi hem karnınızdakini hem lohusa bir kadını 2 yaşında bir bebeği hem de yeni doğmuş bir bebeği riske atacaksınız farkında mısınız?? Yakınında akrabaları varmış bu zor günlerde çok gerekirse onlar destek verir, azıcık mantık..

Ne alaka ne münasebet canm siz hamile ve risk grubundasınız suan kendinizi cok iyi izole etmeniz gerekir can tasıyosunuz.suan kimse sizden yardım bekliyemez eltiniz görümcenz bile bekliyemez.cok istiosalarsa kayınvalide tarafın yardm etsin...hamile kadın riske atılır mı hiç

eşi yoğun çalışıyor canm sabah 7de gidip akşam 8-9a kadar gelmediği oluyor sadece sokağa çıkma yasağı geldiğinde evde
Babalık iznine çıksın. Başkalarına güvenerek çocuk yapmak da moda Türkiye'de.. Hiiiç bulaşmayın siz. Yardım etmenizi isteyenler kendileri gidip yardım etsin. Sizlik bir durum yok.

Gitmenize gerek yok,hem de hamile halinizle. Azıcık kendinize dikkat edin,gitmeyiverin. Kendi annesi gitsin.

Eltinin kendi ailesi nerde? Annesi, kardesi falan yok mu? Hamile olmasan neyse de bu durumda sakin kendini ve bebegini riske atma. En olmadi kocasiyla halledecekler artik.
canım eltimin aileside eşinin aileside hepsi hatayda biz ise istanbuldayız burda 2 aile akrabaları var benle birlkte 3 zamanında çok tartışmalar yaşandı diğer akrabalarla fazla bizle araları yok bizimde onlarla aynı şekilde.Elti ilişkisi değilde iki arkadaş ilişkisi olarak düşünsek konuyu daha iyi.

haklısın canm..Gitmemeye karar vrdm zatn durumuda aynen olduğu gibi anlatrm artk sorana..Şu günler geçip gitsede ufak tefek şeyler beynimizi kurcalamasa artk

2 yasindaki cocuga evde bakmayi teklif edin siz de madem. O çocuk ne olacak bir de o var. Evde yedirir, oynatirsiniz. Hastanede de artik kari koca kalacaklar.

görümcem bunu bana söylediyse eltime de söylemiştir x'le konuştum yanına gelmesiniçin die..Yani bekler benden illaki
Niye beklesin ki siz bekler miydiniz? Mantıklı insan beklemez. Beklerse de kendi bilir yani. En son kafaya takacağın şey yani bence hala gereksiz yere dert ediyorsun. Gorumcene durum bu, ben gidemem ne alaka deyip geç

Eskiden millet doğum yapardı hayatına devam ederdi
Şimdi illa bi yardımcı olmalı saçmalığı var
Merak ediyorum akrabalara mı güvenip çocuk yapıyorlar çok ilginç

Niye beklesin ki siz bekler miydiniz? Mantıklı insan beklemez. Beklerse de kendi bilir yani. En son kafaya takacağın şey yani bence hala gereksiz yere dert ediyorsun. Gorumcene durum bu, ben gidemem ne alaka deyip geç
Ben değil salgında normal zamanda bile doğuma kmseyi kabul etmek istemiyorum demiştm eşime.Yani bn beklemem,ama 2 yaşındaki çocukda olunca işler biraz daha zor oluyo

tohumuna para mı verdiniz. ilk çocukları iki yaşındayken başkalarına güvenip yaptılarsa keyifleri bilir.
milletin şeyinin derdi için kendimi asla riske almam.
yukarda biri çok güzel bir şey demiş
bu ülkedeki şu çocuk yapayım anam bakar kaynanam bakar düşüncesi çok çirkin.

2 çocuk peş peşe yaparken size mi sordu? Sizemi güvenip doğruyor.
Ben olsam ne şu durumda nede başka bir durumda gitmem. Ne gerek var yani. Herkes başının çaresine baksın. Görümceniz çok meraksa gidip kendi ilgilensin

tohuma para verme konusu tebessüm ettirdi ..Doğru öyle işlemiş ki bu düşünce içimize doğum yapan kadına yardm edilr yardıma gidilr bizde arada böle kaynıyoruz işte..Ama yok karar verdm gitmiyecem canm kendimi riske atmak bi yana Allah korusun yolda salgna denk gelsem evde onlarla birlkte olcğm için onlarada zarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…