Bu güvensizlik beni bitiriyor..

bence boşuna tasa ediyorsun
kızkardeşini arayıp sormak felan hoş değil bence
mahkeme de ne çıktı peki

sevgilimin avukati olmadigi icin bidahaki ayin 12sine ertelenmis
ama hakim kiza ben bu isten bisey anlamadim kizim demis..
yani sonuc iyi görünüyor sevgilimi konusturmamislar ama bi konussa hersey biticek ins.
mahkeme cikisindada kizin abileri ve babasi sevgilime ve babasina sopalarla ve demirlerle saldirmislar ama bisey olmamis cok sükür
allah herkesi böyle iftiralardan ve beladan korusun:Saruboceq:

bence sen şu mahkeme olayını iyi takip et
sonuçta herkesin başına gelebilir
ama bilmiyorum sevgilinin çok da suçsuz olduğunu düşünmüyorum

Sen bu olayı biliyorsan belki bu nedenle içinde bir güvensizlik kalmıştır.
Eğer erkek arkadaşın bunu yaptıysa bile kız bunu o zaman gündeme
getirmediğine göre demekki o da istemiş ve öyle olmuş.Belki evlenceğini
düşünüyordu şimdi olmayınca işi yasal boyuta sokmak istedi.
Herneysee
Olan olmuş biten bitmişşş.
Eğer sevdiğini gerçekten hissediyorsan geçmişe sünger çekip yaşamaya
Devam etmen lazım. Ama sürekli böyle kontrollerle hayatını geçiremezsin
Çünkü ozaman en ufak birşeyi büyütür evliliğinizide çekilmez hale getirirsin
.

Uzaktan ilişki yürütmek çok zordur..
Ama siz bunu bile bile başlamışsınız zaten..
Alışmak zorundasınız.. Ancak bu güvensizlikle adamın yapacağı yoksa bile aklına sokmanın bir anlamı yok..Ayrıca adamı havalara sokmuş oluyorsunuz bence.. Çok gereksiz..
Bırakın o merak etsin,kıskansın sizi..
Diğer konu ise çok acı,inşallah biran önce dava sonuçlanır..

merhaba kizlar..
kimi zaman bu güvensizligimi atlattigimi düsünüyodum..
kimi zaman daha az aklima sacma sapan seyler geliyodu..
ama öyle bi dönemdeyimki en ufak birseyde kendimi aldatiliyormus
gibi his etmeye basladim.. öyle tuhaf bi duyguki biyandan icim icimi yiyor
biyandanda bunun böyle olmadigina dair kanitlar aramaya basliyorum..
19 yasindayim sevgilimde 25 yasinda 2 yillik bir birlikteligimiz var ve yakinda ins. sözlenicez
ben almanyada yasiyorum sevgilim ise istanbulda..
daha bu yaz 1 ay istanbuldaydim ailelerimiz tanistilar
o yanimdayken hic böyle bi duygu olmuyor icimde ona okadar güveniyorumki..ama ne zaman buraya geri dönsem basliyor icim icimi yemeyi acaba nerde acaba napiyo.. arayip kontrol ediyorum herzaman
en basiti o gün sevgilim uyuyordu kiz kardesini aradim gercekten uyuyormu diye sordum..
dogru oldugunu ögrenince pisman oluyorum günahini aldim bosu bosuna diyorum
veya o gün yine aradim kiz kardesini ve sevgilimin telefonunda ne olarak kayitli oldugumu ögrenmesini istedim ben almanyaya döndükten sonra belki degistirmistir diye düsündüm.. cok sacma biliyorum.. hatta utaniyorum bu yaptigimdan.. ve ögrendimki hala karicim diye kayitliymisim.
bunun gibi birsürü sacma sapan seyler iste :1no2:
ama beni en cok mahf edende cevremdekiler en basiti arkadaslarimin hepsi
kizim senin hic biseyden haberin yok erkek degilmi ihtiyaclari vardir o yapar senin ruhun bile duymaz gibi seyler..
ama biz sevgilimle bugüne kadar hic böyle seyleri konusmamisizdir ne ihtiyaclarindan bahs etmistir nede bugüne kadar böyle konular acmistir.. biz böyle seyleri evliligimizin ilk gününe saklayalim der herzaman.. daha önce iliski yasadinmi diye sordugumda hayir yasamadim ama lütfen sorma ben seninle böyle seyler konusmak istemiyorum diyor..
zaten istese bile evlenmeden asla olmaz böyle seyler ama yinede kafama takilmiyor deil
üstelik 25 yasinda kiz arkadaslari olmus ama birlikte olmamislar..
ne bilim bunun gibi birsürü seyler kafama takiliyor kizlar sonucta erkek deilmi
onunda ihtiyaclari yokmu?? varsa bile beni seviyor, ve seven erkek aldatmaz ihtiyaclar baska sekildede giderilebilir degilmi??
son birsey daha yazmak istiyorum biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin ama sevgilim iftirayada ugradi hatta dün mahkemesi vardi.. 3 yil önceki kiz arkadasi 1 yildir pesimizi birakmiyor önce bu benim kizligimi aldi dedi.. rapor alindi kiz cikti.. sonrada tutturdu ters iliskiye girmismis sevgilim ona tecavüz etmismis .. hakimde sormus kizim 3 yil önce aklin nerdeydi diye kizda bisey dememis..
ama en basindan beri sevgilm bana herseyi anlatti bu kizin onu ilk rahatsiz ettigi günden itibaren mahkemeye kadar herseyi biliyorum..istese saklardi nasil olsa uzaktayim ruhum bile duymazdi..
ama bilmiyorum korkuyorum acaba benim gözlerimmi kör.. gercekten her erkek aldatirmi..
yoksa acaba dogru kisiyi buldumda bu güvensizligim bosunami bilmiyorum..
kizlar yardim edin
:çok üzgünüm:

birine guvenememek gercekten kotu bir duygudur.bu kisinin sevgilin olmasida gerekmiyor insan en yakinlarina bile guvenemedigi durumlar olabiliyor.
bendede bu sorun var yani insanlara guvenmiyorum.daha dogrusu guvenemiyorum.
zaten esimle aramizdaki tartismalarin coguda bu guvensizligin vermis oldugu seylerdir.
ben bu durumdan cok sikayetciydim bir sure bir uzmandan yardim aldim.su an cok iyiyim.
kafami hicbir seyle mesgul etmiyorum.
guvenle ilgili hala problemlerimvar tabi ama eskisi kadar degil.
bence bir kisi guven problemi yasiyorsa mutlaka gecmisinden getirdigi bir takim sorunlar bunu etkiliyordur.
yani cocukluktan gelen seyler bunlar.doktorumda bunu soylemisti sorunumun cocuklugumun derinliklerinde yattigini.bence sende bir psikologla gorussen iyi olur cunku sevgilinin kiz kardesini araman vs hic hos seyler degil bunlar.

sevgilinin durumu hakkinda cok fazla yorum yapamiyorum ama sunu soylemeliyim ki
gecmisi karisik olan biriyle herzaman sorun yasarsin.
bence iyi dusun karar ver.
adam mahkemelik olmus hic kimse kolay kolay gozunu karartipta mahkemeye gitmez.

bunlar ilk basta bu isi konusarak hal etmek istediler kizin babasi gelslin istesinler demis sevgilimde siz cildirdinizmi benim baska bir sevdigim var demis evlenicez demis
bu kiz islerin bukadar yasal boyutlara ulasicagini düsünmemis bunu sevgilimede demis böyle olsun istememistim sadece sevmistim demis
sonra bu kizi babasi zorla kolundan götürmüs ifade vermesini istemis
bu kiz bunu zaten daha öncelerde arayip ben seni seviyorum neden ben degil neden o diye sormus sonra sevgilim bidaha beni arama demis bu kizda bizi ayiricagina dair konusmus.. sonrada is yasal boyutlara yürüdü bende basta sevgilimi sucladim ates olmayan yerden duman cikmaz dedim ama kiz galiba ruh hastasi yoksa sevgilm en basindan beri bana anlatmazdi ona elini sürmedigine dair yemin etti

Son düzenleme:
bunlar ilk basta bu isi konusarak hal etmek istediler kizin babasi gelslin istesinler demis sevgilimde siz cildirdinizmi benim baska bir sevdigim var demis evlenicez demis
bu kiz bunu zaten daha öncelerde arayip ben seni seviyorum neden ben degil neden o diye sormus sonra sevgilim bidaha beni arama demis bu kizda bizi ayiricagina dair konusmus.. sonrada is yasal boyutlara yürüdü bende basta sevgilimi sucladim ates olmayan yerden duman cikmaz dedim ama kiz galiba ruh hastasi yoksa sevgilm en basindan beri bana anlatmazdi ona elini sürmedigine dair yemin etti

canim su dunyada oyle kurnaz insanlar var ki hayati yasadikca olgunlasacaksin.
duse kalka ogreneceksin .
eger sevgiline inanmis olsaydin ki nerde ne yapiyor vs..kafani cok kurcalamazdi.
bence inanmiyorsun cunku inaniyor olsaydin bu guvensizligi yasamazdin.
mahkeme eski kiz arkadas vs. senide huzursuz ediyor.
evlenseniz bile eski olaylari hatirladikca sen yine kafanda acaba acaba soru isaretleriyle yasiyacaksin.
cunku GUVENEMIYORSUN...

ışin içinde olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama bu tür iftiralar çok fazla. Beraber olunuyor daha sonra kızlar şikayet ediyor. Tecavüz veya evlenme vaadiyle kandırma gibi şikayetler. Bunların ispatı aradan bu kadar zaman geçtikten sonra çok çok zor Öyle bir şey yaşamış- tecavüzü kastetmiyorum beraber olmayı kastediyorum- olsa bile sizin 3 yıl öncesine takılıp kalmanız sizi ıpratır. Bence bu güvensizliğin nedeni de budur. Ayrıca size aynı şeyi yapsa ne hissedersiniz valla ben çıldırırım, ileride evleneceksiniz kzkardeşinde ne gibi bir intiba bıraktınız acaba

[/B]
İşin içinde olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum ama bu tür iftiralar çok fazla. Beraber olunuyor daha sonra kızlar şikayet ediyor. Tecavüz veya evlenme vaadiyle kandırma gibi şikayetler. Bunların ispatı aradan bu kadar zaman geçtikten sonra çok çok zor Öyle bir şey yaşamış- tecavüzü kastetmiyorum beraber olmayı kastediyorum- olsa bile sizin 3 yıl öncesine takılıp kalmanız sizi ıpratır. Bence bu güvensizliğin nedeni de budur. Ayrıca size aynı şeyi yapsa ne hissedersiniz valla ben çıldırırım, ileride evleneceksiniz kzkardeşinde ne gibi bir intiba bıraktınız acaba

haklisiniz ayni güvensizligi o bana karsi his etse ayrilirim..
ama kafami kurcalayan gercekten cok fazla sey var ama ne zaman onun sesini duysam bunlar gidiyor cok tuhaf bisey..askin gözü kördür<< iste bu lafa cok inaniyorum onlardan olmak istemiyorum ama fazla acik gözlüde olmak iyi deilmis..huzursuzum..
ama siz avukatsiniz ve böyle olaylarin cok oldunu söylüyorsunuz.. beraber olunuyor diyorsunuz..peki beraber olmayipta böyle iftiraya ugrayan insanlarin sayisi nekadar acaba??

canim su dunyada oyle kurnaz insanlar var ki hayati yasadikca olgunlasacaksin.
duse kalka ogreneceksin .
eger sevgiline inanmis olsaydin ki nerde ne yapiyor vs..kafani cok kurcalamazdi.
bence inanmiyorsun cunku inaniyor olsaydin bu guvensizligi yasamazdin.
mahkeme eski kiz arkadas vs. senide huzursuz ediyor.
evlenseniz bile eski olaylari hatirladikca sen yine kafanda acaba acaba soru isaretleriyle yasiyacaksin.
cunku GUVENEMIYORSUN...

güvenmedigimi biliyorum:1no2: ama
ben yersizmi böyle davraniyorum yoksa güvenmemekle haklimiyim kararsizim
ama bu olay olmadan öncede ben böyleydim:çok üzgünüm:
neyapicam bilmiyorum

Beraber olmayıp da bu tür iftiraya uğrayanların sayısını bilemem canım benim. Ama benim karşılaştığım olaylarda genelde kızlar aile baskısı nedeniyle şikayetçi olmuşlardı. Ayrıca kız bakire çıktıysa yok artık ters ilişki falan...25 yaşına gelmiş bir erkeğin de hala bakir olması Türkiye şartlarında biraz zor gibi ama neden olmasın. Sen sevgiline inanmayı seç bence. Beraber olduysa bile bence kızılacak bir şey yok ki.

Bu olaydan önce de böyleydim demişsin. Erkek arkadaşının yalanını falan mı yakaladın. Çok da süt beyaz olunca da kadınlar şüpheleniyor. Garip bir beynimiz var.

uzaklıktan kaynaklanıyor adama bişey belli edipte iş düşürme aklına...
aslında adamların çoğu saf ,işi düşüren bazen bayanlar oluyor...şöylemiydi böylemiydi diye düşüncelerini söylerken adamda "
"hımmm demek bu yollarda varmış diye yolunu çizip müsait zamanında demeye kalkıyor"
bence ona güveniyormuşsun gibi yap..kendinide yiyip bitirme canım...
sanki adamlar bişey yaptığında ..
tel açıp
"aşkıııımmm ben sseni aldattım yada biliyormusun ben bugün ne yaptım mı" diyecek

evet bu kizda zaten ilk önce sevgilimle evlenmek istedi olmayinca babasina baba böyle böyle oldu dedi bakti gene olmadi yüzüne gözüne bulastirdi sonra babasinin zoruyla sikayette bulundu tecavüz dedi.. raporda bakire cikti ve simdide ters mers biseyler uyduruyor.. haklisiniz bende sizin gibi düsünüyorum gercekten 25 yasinda olupta bunu yasamayan yok gibi biseydir herhalde bende sordum bak kizmam dedim gecmisinde ben yokken ne yasadiysan gecmiste kalmistir dedim oda evet olsa niye sakliyayimki diyor neden korkayimki diyor ne sen beni nede ben senin gecmisini sorgulayabilirim diyor..ama emin ol böyle bi halti yeseydim bi insani yüz üstü birakmazdim diyor cezami cekerdim benimde kiz kardesim var sonucta dedi
ama benim derdim birlikte olup olmamasi degil ama ya olduysa ve bukadar yeminler etti olmadi dedi.. yani buda yalan söylüyor anlamina geliyor :çok üzgünüm:

ters ılışkısı olduysa ıspatlasın madem
bu iş kolay cözülmez canım
ama bence sız evlensenız bıle pıslık yapıştımı yakanızı zor bırakır

Bu olaydan önce de böyleydim demişsin. Erkek arkadaşının yalanını falan mı yakaladın. Çok da süt beyaz olunca da kadınlar şüpheleniyor. Garip bir beynimiz var.

hayir yalanini falanda yakalamadim tam tersi dediginiz gibi hersey cok yolunda gidiyodu mesela hic bi zaman teli kapali olmazdi ne zaman istesem ulasabiliyordum sonra bigün sarji bitince kafamda öyle senaryolar kurdumki inanamazsiniz sonra yarim saat gecmeden bi baktim ariyor ve arabaya takilan sarj aletinden almis ben merak etmiyeyim diye:çok üzgünüm:
yanlismi yapiyorum bilmiyorum sorun bende galiba
bi yanim ona cok güvenmek cünkü istiyor hep güven verici hareketler sergiliyo
ama bu mahkeme olayida tam tersi
cok arada kaldim

Back
X