Bu güvensizlik beni bitiriyor..

bi kadın erkeğine güvenmiyosa ilgi eksikliği vardır derim. sürekli görüşüyomusunuz, tel. msn vs. veya sana eksik şeyler söylediğinmi düşünüyosun.
diğer konuya gelince, bencede olay tecavüz değildir, isteyerek olmuştur ya da iftira. ters ilikiye zorlanan kadın o erkekle evlenmek istemez.
o kadar yıpratma kendini derim, birde tek gecelik ilişkilerde, eğer erkek sevgilisiyle yaşamıyosa cinselliği, başkalarıyla yaşamak isteyebilir. evet acı ama gerçek :mymeka:

bi kadın erkeğine güvenmiyosa ilgi eksikliği vardır derim. sürekli görüşüyomusunuz, tel. msn vs. veya sana eksik şeyler söylediğinmi düşünüyosun.
diğer konuya gelince, bencede olay tecavüz değildir, isteyerek olmuştur ya da iftira. ters ilikiye zorlanan kadın o erkekle evlenmek istemez.
o kadar yıpratma kendini derim, birde tek gecelik ilişkilerde, eğer erkek sevgilisiyle yaşamıyosa cinselliği, başkalarıyla yaşamak isteyebilir. evet acı ama gerçek :mymeka:

zaten tecavüz olduguna kesinlikle inanmiyorum olay en basta zaten böyle degildi dün mahkemede tecavüz diye cikti..
aslinda ilgi eksikligide yok canim cünkü sevgilim yurtdisi tarifesi yaptirdi teline ve sürekli
irtibat halindeyiz kendisi müsteri temsilcisi bi müsteriye girmeden ariyor bi cikinca ariyor eve gelmeden ariyor evdeyken ariyor ve en sonda uyuyo kaliyo yani sürekli görüsüyoruz msnedede cam aciyoruz arada bi..
ya ne demek erkek sevgilisiyle yasamiyosa tek gecelik iliskiler yasiyabilir.. bu imkansiz bisey sevgilim geceleri hep evde:a015: disarda oldugu zamanda telefonlasiyoruz sürekli kasla göz arasinda bu olamaz
gercekten bu olabilirmi sizce

birine guvenememek gercekten kotu bir duygudur.bu kisinin sevgilin olmasida gerekmiyor insan en yakinlarina bile guvenemedigi durumlar olabiliyor.
bendede bu sorun var yani insanlara guvenmiyorum.daha dogrusu guvenemiyorum.
zaten esimle aramizdaki tartismalarin coguda bu guvensizligin vermis oldugu seylerdir.
ben bu durumdan cok sikayetciydim bir sure bir uzmandan yardim aldim.su an cok iyiyim.
kafami hicbir seyle mesgul etmiyorum.
guvenle ilgili hala problemlerimvar tabi ama eskisi kadar degil.
bence bir kisi guven problemi yasiyorsa mutlaka gecmisinden getirdigi bir takim sorunlar bunu etkiliyordur.
yani cocukluktan gelen seyler bunlar.doktorumda bunu soylemisti sorunumun cocuklugumun derinliklerinde yattigini.bence sende bir psikologla gorussen iyi olur cunku sevgilinin kiz kardesini araman vs hic hos seyler degil bunlar.

sevgilinin durumu hakkinda cok fazla yorum yapamiyorum ama sunu soylemeliyim ki
gecmisi karisik olan biriyle herzaman sorun yasarsin.
bence iyi dusun karar ver.
adam mahkemelik olmus hic kimse kolay kolay gozunu karartipta mahkemeye gitmez.
destek aldıktan sonra gerçekten değiştiniz mi? çünkü bende aynı konuda psikoloğa görünmeyi düşünüyorum ama çöz
m olabilir mi acaba diye tereddütteyim

Kendine güvenme ve nişanlını iyi tanıma, ona güvenme konusunda düşünmelisin.. Biz bayanların çoğu erkekler gibi düz değiliz, bu yüzden de yıranıyoruz.. Onu iyice tanımaya anlamaya çalışmalı..korkularını açık açık onunla konuşmalısın..herşeyin hayırlısı olsun..

güvenn güveennnn güvenn...

aslında ortamın bozukluğu bizi güvensizliğe iten...

kimin eli kimin cebinde belli diill.. kadınlar erkekler herkes aldatmayı normal karşılıyo.. tabi güven kalmaz.. neye güvencez niye güvencez..

sen de amma sacmalamıssın biri beni arasa abin uyuyor mu, ya da telefonunda ne diye kayıtlıyım diye sorsa...benden tokat gibi bi cevap alır, kız kardeş iyi sana cevap vermiş...19 yasında boyundan büyük işler bunlar..

Ayrıca erkek arkadasın 25 yasında, bakirmiş...kaydirigubbakcemile3 ..kız arkadasları olacak ve cocuk kimseye el sürmeyecek..sengözlerimebaksanab..gay mi yoksa bu çocuk..? senle bu konuları konusmaması sadece açık vermemek için tabii ki de..19 yas küçük ama saf olman için bi sebep değil..

Back
X