Bu hafta bosaniyirum.kizlar

Pembeagac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
33
15
3
42
Cuma avukata gittik eşimle.ben bazı şeyleri beğenmedim.onaylamadim.bu h sonu eşim taleplerine evet dedi.bu hafta anlaşmayı yeniden duzenlicez ve bosanacam.
Kimsem yok.evliligim netten olmuştu.simdi netten biriyle tanışmak çok tehlikeli geliyo.yakin çevreden biriyle tanışmak.isterim.illa evlilik değil istedigim.sevgi sahiplenme bunlar.olabilir mi.36 yaşından sonra.yoksa bulacahim adam sorunlu mu.olur.cok guZel.de değilim.insallah iyi biri çıkar karsima

Hele dur bismilllah
Önce bi boşan
Kendine gel ,düzenini kur
Digerleri arkasından gelir zaten nasibinde varsa
En önemlisi destek.manevi destek ve buna ihtiyacım var.bosanalim diye kocam tutturdu .bir.imzalik işimiz var

Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel de değilim derken kendinize haksızlık etmeyin lütfen. Ayrıca şu an için devam edecek hayatınıza endişelenmeniz normal merak etmeyin tekrar sevip sevilebilirseiz 36 yaş bence yolun yarısı değil daha başı. Biraz kendinize zaman ayırın, sevgi evet çok güzel bir duygu fakat doğru zamanda sağlıklı bir kafayla.

kim kizarsa kizsin kadinlari anlamiyorum.bi dur kardesim daha bosanmadan hala baska birini bulma derdindesin.illaki hayatinda bi erkek mi olmasi lazim.kendi ayaklarinin uzerinde dur kimseye guvenmeden kendin hayata tutun sonra istersen yine evlen.
Manevi olarak hiçbir desteğim yok.konu maddiyat degil

kim kizarsa kizsin kadinlari anlamiyorum.bi dur kardesim daha bosanmadan hala baska birini bulma derdindesin.illaki hayatinda bi erkek mi olmasi lazim.kendi ayaklarinin uzerinde dur kimseye guvenmeden kendin hayata tutun sonra istersen yine evlen.
Evliliğin bitti.kocam acilen bosanalim diyor.bir imzalik işimiz var

Boşanma sebebi nedir?
Ve cidden kimseniz yok mu yoksa varlar da bir işe mi yaramiyorlar?

Bu ne acele yahu hele bir boşan ayrıl kafanı dinle ondan sonra millet ikinciyi zor düşünüp evleniyo sen daha birinciyi boşamadan ikinci derdine dussmusun

Vala bende anlamıyorum . Tamam boşlukta olabilirsiniz desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz ama bu me acele allah aşkına ya .
Önce bi yaşadıklarınızı atlatın . Kalbiniz beyniniz bi temizlensin arınsın kötü anılardan .
Kendinizi toparlamanız için bi erkeğe ihtiyacınız yok , olmamalı .

Neden boşanmak istiyor kocan

Bu ne acele yahu hele bir boşan ayrıl kafanı dinle ondan sonra millet ikinciyi zor düşünüp evleniyo sen daha birinciyi boşamadan ikinci derdine dussmusun
Evlenmek istemiyorum tekrar şu an.bir manevi destek istiyorum.su an bunnun eksikliğini yasiuorum

Çünkü tanıkların sayesinde tazminat ödeyeceği kesin gibi.delillerim de var.50000 liralık tazminat artı bir de hakaret tehdit ten yargılanacak.artik beni istemiyo

Ohh, 40000 bankada vardı 50000 de tazminat alırsan eder 90000.. güzel para sarımanolyam ilkbaharıbekliyorum, soğukçay, pembeağaç.

Ohh, 40000 bankada vardı 50000 de tazminat alırsan eder 90000.. güzel para sarımanolyam ilkbaharıbekliyorum, soğukçay, pembeağaç.
50000 tazminat tam feragat ettim.1000 nafaka+kreş parası ödeyecek+ yıllık 2000 lira giyim masrafı+ tüm sağlık masraflari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…