En önemlisi destek.manevi destek ve buna ihtiyacım var.bosanalim diye kocam tutturdu .bir.imzalik işimiz varHele dur bismilllah
Önce bi boşan
Kendine gel ,düzenini kur
Digerleri arkasından gelir zaten nasibinde varsa
Manevi olarak hiçbir desteğim yok.konu maddiyat degilkim kizarsa kizsin kadinlari anlamiyorum.bi dur kardesim daha bosanmadan hala baska birini bulma derdindesin.illaki hayatinda bi erkek mi olmasi lazim.kendi ayaklarinin uzerinde dur kimseye guvenmeden kendin hayata tutun sonra istersen yine evlen.
Evliliğin bitti.kocam acilen bosanalim diyor.bir imzalik işimiz varkim kizarsa kizsin kadinlari anlamiyorum.bi dur kardesim daha bosanmadan hala baska birini bulma derdindesin.illaki hayatinda bi erkek mi olmasi lazim.kendi ayaklarinin uzerinde dur kimseye guvenmeden kendin hayata tutun sonra istersen yine evlen.
Bu ne acele yahu hele bir boşan ayrıl kafanı dinle ondan sonra millet ikinciyi zor düşünüp evleniyo sen daha birinciyi boşamadan ikinci derdine dussmusunCuma avukata gittik eşimle.ben bazı şeyleri beğenmedim.onaylamadim.bu h sonu eşim taleplerine evet dedi.bu hafta anlaşmayı yeniden duzenlicez ve bosanacam.
Kimsem yok.evliligim netten olmuştu.simdi netten biriyle tanışmak çok tehlikeli geliyo.yakin çevreden biriyle tanışmak.isterim.illa evlilik değil istedigim.sevgi sahiplenme bunlar.olabilir mi.36 yaşından sonra.yoksa bulacahim adam sorunlu mu.olur.cok guZel.de değilim.insallah iyi biri çıkar karsima
Neden boşanmak istiyor kocanCuma avukata gittik eşimle.ben bazı şeyleri beğenmedim.onaylamadim.bu h sonu eşim taleplerine evet dedi.bu hafta anlaşmayı yeniden duzenlicez ve bosanacam.
Kimsem yok.evliligim netten olmuştu.simdi netten biriyle tanışmak çok tehlikeli geliyo.yakin çevreden biriyle tanışmak.isterim.illa evlilik değil istedigim.sevgi sahiplenme bunlar.olabilir mi.36 yaşından sonra.yoksa bulacahim adam sorunlu mu.olur.cok guZel.de değilim.insallah iyi biri çıkar karsima
Evlenmek istemiyorum tekrar şu an.bir manevi destek istiyorum.su an bunnun eksikliğini yasiuorumBu ne acele yahu hele bir boşan ayrıl kafanı dinle ondan sonra millet ikinciyi zor düşünüp evleniyo sen daha birinciyi boşamadan ikinci derdine dussmusun
Çünkü tanıkların sayesinde tazminat ödeyeceği kesin gibi.delillerim de var.50000 liralık tazminat artı bir de hakaret tehdit ten yargılanacak.artik beni istemiyoNeden boşanmak istiyor kocan
Resmi olarak evliyim ama uzun süredir hayatımda sevgi güven düzgün bir ilişkim yoktu.bunjn eksikliğini yadiuirunDaha bosanmadan koca derdıne düşmek baya sevıyesızlık
Şiddet.esim sadist.baskiyi sever.karakteri belli olmuyo.bir.oyle bir boule.sevgi yokBoşanma sebebi nedir?
Ve cidden kimseniz yok mu yoksa varlar da bir işe mi yaramiyorlar?
Çünkü tanıkların sayesinde tazminat ödeyeceği kesin gibi.delillerim de var.50000 liralık tazminat artı bir de hakaret tehdit ten yargılanacak.artik beni istemiyo
Siz bence kendınızı bır erkeğe muhtaç hıssetmekten vazgecın kendınız kendınızı sevın önceResmi olarak evliyim ama uzun süredir hayatımda sevgi güven düzgün bir ilişkim yoktu.bunjn eksikliğini yadiuirun
Sevilmeye ihtiyacım varSiz bence kendınızı bır erkeğe muhtaç hıssetmekten vazgecın kendınız kendınızı sevın önce
50000 tazminat tam feragat ettim.1000 nafaka+kreş parası ödeyecek+ yıllık 2000 lira giyim masrafı+ tüm sağlık masraflariOhh, 40000 bankada vardı 50000 de tazminat alırsan eder 90000.. güzel para sarımanolyam ilkbaharıbekliyorum, soğukçay, pembeağaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?