- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
E adam hakli zorunlu. Sen de bundan hep sikayet etmiyor musun? Hem sizin nikah olmadi mi? Nereye nisan atiyon? Borcu kitleyecek bir yavrum reis buldun sus otur.,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Bunca şeye ayrilmadin şimdi bu lafa mi ayrilacaksin.
Iyi hemen soyle nişani attim de bence.
Adam nasil biri ki? Ben sadece zara alisverisi konusunu biliyorum. Bir de adam borclari icin hallederiz yavrum demis.“Bu” mu dedi size? Ayrıca nişan attığınızı neden kayınvalideye söylüyorsunuz? Nişanlınıza söyleyin. Sizi tanıdığım kadarıyla bunu da unutur evlenirsiniz.
Çok acil? Yardım?,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
İşte ne yapsam cidden çok kırıldım
Aylarca yapma yapma, düğüne 6 gün kala nişan atmaktan bahset... Cık cık cık,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?