Bu hafta düğün var , nişanlım beni delirtiyor ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nikah tarihi alma kombini yapmış ve olmuş mu diye sormuştu. Nikah yaptığını yazmadı.
ben şöyle düşündüm
düğün bu h.sonu olduğuna göre
ve gün almaya gidilmiş olduğuna göre düğünden ayrı olarak bir gün nikah kıyılcak, düğünden önce diye anladım (ki konusu 2 ay önce filanmış)
e düğün zamanı geldi zaten nikah hayli hayli olmuştur, diye farz ettim.

ama tabi bilemem konu sahibi ilginç bir arkadaşımız.

Zorunlu ayrıl dersek ayrılacak mısın?Cok önce bu adamla yollarını ayır dedik dinlemedin evlilik yoluna girdin buraya yazıp stres atıp bildiğini okuyorsun,ya da bariz bizimle dalga geçiyorsun......

Off şöyle dertlerim olsa keşke.... Yok koltuk takımı uymadı,boyacılar gelmedi,elbise nasıl?
Canım inşallah sorunların çözülür. Rahat bir nefes almak senin de hakkın

Sizden çok iyi gelin olur diğer konularınızda da dikkatimi çekmişti kayınvalideye ayrı bi düşkünlüğünüz var sanırım her konuda mutlaka bir geçiyor lafı
Geleneksel kayınvalide=hükümet kadın fikrine sahipsiniz ya da

Bak seni uyarayım burada gerdek gecenle ilgili konu açma, abuk sabuk fotoğraf göndereyim deme. İlk şikayet eden ben olurum haberin olsun. Yani adım adım açtığın konular oraya doğru gidiyor aman diyeyim
Niye yaa gerdek gecesi kombini soramayacak mı bu kız

kv ile mi nişanlısın?
nişanlına niye söylememiyorsun

Nişanlınızın doğru demiş, hayatınızın bütün detaylarına hakimiz. Bu arada görümce naptı, hala zengin mı? Zara fişi ve borç listesine ne dedi enişte bey? Ben bunları nereden biliyorum acaba

Bide şey var. Of terbiyem müsade etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…