- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.478
- 358
- Konu Sahibi zorunlualann
-
KV'le mi nişanlısın kuşum sen?sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu?
Onun gözü gorumcedeKV'le mi nişanlısın kuşum sen?
Oha nasıl ya evli ve nişan atmak? :-Sister k.valideye söylesin ister kaymakama
bu kiz evli, nikahlı. nişanı attım demekle nişan atamaz ki!
ayrıca nişanlısı hiç olmadığı kadar haklı. belki ilk kez adam haklı yani...
ben şöyle düşündümNikah tarihi alma kombini yapmış ve olmuş mu diye sormuştu. Nikah yaptığını yazmadı.
Zorunlu ayrıl dersek ayrılacak mısın?Cok önce bu adamla yollarını ayır dedik dinlemedin evlilik yoluna girdin buraya yazıp stres atıp bildiğini okuyorsun,ya da bariz bizimle dalga geçiyorsun......,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Di mi? görümce düğüne gelecekmiş. Sırf onu görmek için evlenir.Onun gözü gorumcede
Nikah tarihi alma kombini miNikah tarihi alma kombini yapmış ve olmuş mu diye sormuştu. Nikah yaptığını yazmadı.
Evet retro zümrüt yeşili bir saten bluz seçmişti ben şahsen beğenmiştim. Ama çoğu arkadaş demode buldu. İnşallah o zaman morali bozulup nikah günü almaya gitmemiş olsun.Nikah tarihi alma kombini mi
Niye yaa gerdek gecesi kombini soramayacak mı bu kızBak seni uyarayım burada gerdek gecenle ilgili konu açma, abuk sabuk fotoğraf göndereyim deme. İlk şikayet eden ben olurum haberin olsun. Yani adım adım açtığın konular oraya doğru gidiyor aman diyeyim
Nikah tarihi alma kombini mi
Bu gidişle soracağından eminim de uyarmak istedim. Sormasın mümkünse. Attığı her adımı soruyor yaa hayatımda görmedim böyle üyeNiye yaa gerdek gecesi kombini soramayacak mı bu kız
,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Nişanlınızın doğru demiş, hayatınızın bütün detaylarına hakimiz. Bu arada görümce naptı, hala zengin mı? Zara fişi ve borç listesine ne dedi enişte bey? Ben bunları nereden biliyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?