- Konu Sahibi zorunlualann
-
Kv niye söylüyorsun ikna etsin diye mi ? Zorunlu sen zaten ayrılmazsın boşuna kendini rezil etme millete,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
ister k.valideye söylesin ister kaymakamaKv niye söylüyorsun ikna etsin diye mi ? Zorunlu sen zaten ayrılmazsın boşuna kendini rezil etme millete
Bence kurgu degil. Ama bence zorunlu yalniz bir insan ve cok ciddi olmasa da butun dusuncelerini buraya yaziyor. Yani ciddi ciddi ayrilmayi dusunmuyor, bir arkadasina yazacagina buraya yaziyorSanki başından beri herşey kurgu gibi gelmeye başladı. Niye böyle hissettim ben
Nişanlınızın doğru demiş, hayatınızın bütün detaylarına hakimiz. Bu arada görümce naptı, hala zengin mı? Zara fişi ve borç listesine ne dedi enişte bey? Ben bunları nereden biliyorum acaba,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
İşte ne yapsam cidden çok kırıldım
Yani,millet bosuna yaziyor. Zibilyon konusu var. Hepside dediginiz gibi yapiyorZorunlu ne yazdıklarımıza cevap vereceksin,
Ne de tavsiyelerimizi dinleyeceksin ..
Kafana göre takıl
Ne dert yazsam gibi miYazar tıkanıklığı yaşıyor gibi duruyorsunuz. Atlatacağınızı düşünüyorum.
Adam haklı hanımlar, dağılın.Nişanlınızın doğru demiş, hayatınızın bütün detaylarına hakimiz. Bu arada görümce naptı, hala zengin mı? Zara fişi ve borç listesine ne dedi enişte bey? Ben bunları nereden biliyorum acaba
Ohoo hayatın başının başı.,Çok acil bana yardım eder misiniz az önce hep birlikte oturuyorduk , nişanlım diğer arkadaşlarının yanında benim için ağzını hiç tutamıyor ki bu dedi sizce kv gidip nişanı attığımı söylesem olur mu? Diğerleri de herkese her şeu anlatılmaz dedi felan
Aaaa zorunlu evli mi?ister k.valideye söylesin ister kaymakama
bu kiz evli, nikahlı. nişanı attım demekle nişan atamaz ki!
ayrıca nişanlısı hiç olmadığı kadar haklı. belki ilk kez adam haklı yani...
ister k.valideye söylesin ister kaymakama
bu kiz evli, nikahlı. nişanı attım demekle nişan atamaz ki!
ayrıca nişanlısı hiç olmadığı kadar haklı. belki ilk kez adam haklı yani...
Nikah tarihi alma kombini neymis ya ahshhd Bu Tarz Benim Nihal mi bu kız ahshdNikah tarihi alma kombini yapmış ve olmuş mu diye sormuştu. Nikah yaptığını yazmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?