Bu hafta düğün var , nişanlım beni delirtiyor ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv niye söylüyorsun ikna etsin diye mi ? Zorunlu sen zaten ayrılmazsın boşuna kendini rezil etme millete

Kv niye söylüyorsun ikna etsin diye mi ? Zorunlu sen zaten ayrılmazsın boşuna kendini rezil etme millete
ister k.valideye söylesin ister kaymakama
bu kiz evli, nikahlı. nişanı attım demekle nişan atamaz ki!

ayrıca nişanlısı hiç olmadığı kadar haklı. belki ilk kez adam haklı yani...

Sanki başından beri herşey kurgu gibi gelmeye başladı. Niye böyle hissettim ben
Bence kurgu degil. Ama bence zorunlu yalniz bir insan ve cok ciddi olmasa da butun dusuncelerini buraya yaziyor. Yani ciddi ciddi ayrilmayi dusunmuyor, bir arkadasina yazacagina buraya yaziyor

herkes bunca şeye ayrılmadın şimdi buna mı ayrılcaksın demiş de herkesin son damlası farklı oluyor işte. belki de bu son damlaydı artık mideni bulandırdı, sadece şöyle düşün bu adamı benim içim alacak mı çünkü eş sürekli dibinde olan bir insan gerçekten sevmeden katlanılacak gibi bir şey değil iyi düşün cevabı hayırsa hiiç uzatma hemen bırak. ailelerle birlikte ayrılman güvenliğin açısından iyi olur

Nişanlınızın doğru demiş, hayatınızın bütün detaylarına hakimiz. Bu arada görümce naptı, hala zengin mı? Zara fişi ve borç listesine ne dedi enişte bey? Ben bunları nereden biliyorum acaba

Ohoo hayatın başının başı.
Daha ne laflar ne konular geçecek.
Ama sizin evlilik yaşınız daha gelmemiş bence.

ister k.valideye söylesin ister kaymakama
bu kiz evli, nikahlı. nişanı attım demekle nişan atamaz ki!

ayrıca nişanlısı hiç olmadığı kadar haklı. belki ilk kez adam haklı yani...
Aaaa zorunlu evli mi?
Ben şok.
Bu detayı nasıl bilmem ya.
Yahu zorunlu senin süreç niye böyle saçma ilerliyor?
Niye hep en son yapacağın şeyi en başta yapıyorsun ah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…