Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Bugün yaptığım testi paylaşıyorum. Bakalım pik görebilecek miyim

Eklentiler

• IMG_5741.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 90
Hanımlar ben yarın doktora gidip bakacağım yumurtada gelişme çatlama var mı diye benim testler hep silik bana bi garip geldi yarın 14. Gün
Bak bende ovulasyon yapıyorum her gün bugün 12. gün doktordan çıktım şimdi 20 mm olmuş ve ovulasyon pik gostermemisti bugün yine bakacağım bakalım gosteriyor mu

Kızlar , bende 2 gün üst üste pik gördüm değerlendirdim. Pik önceside 3 gün değerlendirdim. Dün çatladı onuda değerlendirdim. Çatlamadan sonra daha kaç gün değerlendirmem gerekiyor bilginiz var mı?

Selam kızlar, 12 13 martta denemiştim sonra bi 17 martta bir daha yaptım da bilemedim

Eklentiler

• 22234603-3867-4BA4-B524-9075A5D60CFD.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 78
Bak bende ovulasyon yapıyorum her gün bugün 12. gün doktordan çıktım şimdi 20 mm olmuş ve ovulasyon pik gostermemisti bugün yine bakacağım bakalım gosteriyor mu
Aa hangi markaydı testi göstermeyen ben de yapıyorum ama olursa gösterir mi diye de düşünüyordum. Bizimle de paylaşın mutlaka bugün gösterip göstermediğini

Ben bugün de yaptım test ama dün ile aynı olduğu için ekstra paylaşmak istemedim henüz yumurtlama göremedim

Aa hangi markaydı testi göstermeyen ben de yapıyorum ama olursa gösterir mi diye de düşünüyordum. Bizimle de paylaşın mutlaka bugün gösterip göstermediğini
Bir gebenin günlüğü ve innovita bugün doktordan çıktıktan sonra yaptım ve pik değildi ikiside doktor 20 mm yumurta var iğne yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…