- Konu Sahibi Sibella2710
-
Umarım güzel haberleri de paylaşırızOh sonundadeğerlendiririm gece inşallah
Umarım canım isteyen herkese nasip olsun inşallah bayram hediyesi gibi gelirUmarım güzel haberleri de paylaşırız
Sabırla bekleyeceğiz benimde 11. günüm henüz yok bakalım olacak mıBugün yaptığım testi paylaşıyorum. Bakalım pik görebilecek miyim
Gerçekten öyle sabırla bekleyeceğizSabırla bekleyeceğiz benimde 11. günüm henüz yok bakalım olacak mı
Bende yarın gideceğim canım 12. günüm bakalım gelişme var mı diye yumurtalardaHanımlar ben yarın doktora gidip bakacağım yumurtada gelişme çatlama var mı diye benim testler hep silik bana bi garip geldi yarın 14. Gün
Bak bende ovulasyon yapıyorum her gün bugün 12. gün doktordan çıktım şimdi 20 mm olmuş ve ovulasyon pik gostermemisti bugün yine bakacağım bakalım gosteriyor muHanımlar ben yarın doktora gidip bakacağım yumurtada gelişme çatlama var mı diye benim testler hep silik bana bi garip geldi yarın 14. Gün
Bence daha değerlendirmenize gerek yok inşallah tutmuşturKızlar , bende 2 gün üst üste pik gördüm değerlendirdim. Pik önceside 3 gün değerlendirdim. Dün çatladı onuda değerlendirdim. Çatlamadan sonra daha kaç gün değerlendirmem gerekiyor bilginiz var mı?
Yumurtlama olmuş gibi görünüyorSelam kızlar, 12 13 martta denemiştim sonra bi 17 martta bir daha yaptım da bilemedim
Aa hangi markaydı testi göstermeyen ben de yapıyorum ama olursa gösterir mi diye de düşünüyordum. Bizimle de paylaşın mutlaka bugün gösterip göstermediğiniBak bende ovulasyon yapıyorum her gün bugün 12. gün doktordan çıktım şimdi 20 mm olmuş ve ovulasyon pik gostermemisti bugün yine bakacağım bakalım gosteriyor mu
Sanki pik gibi gözüküyor. Dün bugün yaptınız mı testSelam kızlar, 12 13 martta denemiştim sonra bi 17 martta bir daha yaptım da bilemedim
Bence evet sayılırBu pik sayilir mi sizce?
Bir gebenin günlüğü ve innovita bugün doktordan çıktıktan sonra yaptım ve pik değildi ikiside doktor 20 mm yumurta var iğne yap dediAa hangi markaydı testi göstermeyen ben de yapıyorum ama olursa gösterir mi diye de düşünüyordum. Bizimle de paylaşın mutlaka bugün gösterip göstermediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?