Bu hakaretlere daha ne kadar maruz kalicam!

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
28 yaşindayim hatta 29 olucam herkesin uluorta gerek işyerimde gerek girdiğim her ortamda evlilik muhabbeti açip çirkince sözler sarfetmesinden çok sıkıldım samimiyetim olmayan insanların bile oo sen evde kalmişsin ve buna benzer iğrenç kelimeleri çok rahatszlik verici ve ben hakaret sayiyorumki bu hakaretlere ne kadar maruz kalicam bilmiyorum kendmi toplumda eskik gibi hissediyorum sanki ben de hastalık var gibi psikolojik çok bozuk neden benimde artik bi sevdiğim yok nedenolmuyor hiç anlamiyorum karsima çikan oldu olmadi değil ama hiçbiride beş para etmez kişilerdi .Ben bu durumu kader kısmet deyip kabullensemde bizim toplumumuz yakami birakmiycak gibi sadece çok ama çok üzgünüm

Milletin laflarına üzüldüğüne göre kusur var sende.
Fiziksel ya da ruhsal engelin mi var.
Akli dengen mi yerinde değil,
Yoksa çok mu çirkinsin.
1.20 boyunda ve 888 kg musun.
Eğer bunlar değilse ve sen cahil bir kaç züppenin lafıyla kendini ezikliyorsan aklından şüphe ederim senin.
Ağır oldu biraz dimi.
Olsun,yoksa o onu, bu bunu dedilerle hayatın yaşanmayacağını anlarsın belki.
İşin garibi 32 yaşımda evlendim bir kişi bile bana öyle üstten bakarak bu lafları edemedi,şaka yollu takılanlara da sokuşturdum kallavi lafları daha da uğramadılar yanıma.
Size nasıl bu kadar rahat konuşuyorlar??

Bende bunu anlayamıyorum bana nasil bu kadar rahat konuştuklarini şükür bir engelim yok ama artik insanlar sussun istiyorum

Ağzınız yok mu? Cevap veremiyo musunuz? Böyle patavatsızlara laf sokmak en büyük hobim, deneyin memnun kalıcaksınız evde kaldım da sana mı kaldım kocana mı kaldım sana ne de.. alla alla ya
Ağzınız yok mu? Cevap veremiyo musunuz? Böyle patavatsızlara laf sokmak en büyük hobim, deneyin memnun kalıcaksınız evde kaldım da sana mı kaldım kocana mı kaldım sana ne de.. alla alla ya
Elbette veriyorum cevap ama bunlar bitmiyo

kendinehas a katılıyorum. Sanırım enerji ile ilgili bir durum. Bende 28yaşındayım. Kimse bana böyle şeyler söylemiyor. Sanırım sen kafana takıyorsun. İnsanlar bunu farkediyor ve üstüne oynuyor. Azıcık mesafeli olursan sorun çözülür bence. En net çözüm: Yüz verme.

Beni isteyen çok ben istemiyorum de. Aradigim insani bulmadan evlenmicem de. Kocasi olunca insanin basi goge ermiyor de. Göge erse sizinki ererdi de.
+1
evlenirsin bu sefer cocuk ne zaman olcak derler bi sevelim derler sonra yanliz kalmasin ikinciyi yapiver derler iki tane kizin varsa bide oglun olsun ucuncuyu yap derler derler de deler

Vala demiyorlarsa çok şanslisiniz ozaman bu benim duyduğum en basit şeyler daha ağir konuşanlarda var ve çok yiprandim artik cevap veresim dahi gelmiyor

+1
evlenirsin bu sefer cocuk ne zaman olcak derler bi sevelim derler sonra yanliz kalmasin ikinciyi yapiver derler iki tane kizin varsa bide oglun olsun ucuncuyu yap derler derler de deler
Aynen öyle. Amma boş zamanı olan var. Çok merak ediyorum bir kızı bir oğlu olana ne diyorlar? Ne buluyorlar?

Vala demiyorlarsa çok şanslisiniz ozaman bu benim duyduğum en basit şeyler daha ağir konuşanlarda var ve çok yiprandim artik cevap veresim dahi gelmiyor
Ben ama çok mesafeli bir tipimdir. Çok konuşmam. Çok gülmem. Kendi hakkımda bilgi vermem. Sanırım bunlar etkiliyor insanları.

+1
aynen su an ikinci mevzu.oglum 5 yasinda diye selam bile vermedgiim kadin yapsana diyordu.ben de tamam aksam yapacagim dedim mosmor kaldi.onlara kalmis sanki
..herseye laf etmeyi meslek saniyorlar maalesef

geçiştiriyosun o zaman, "kocana mı kaldım da dert ediyosun" de birine bak bi daha cesaret edebiliyo mu? Öyle "şimdi istemiyorum, aklıma göre biri çıkmadı" dersen sürekli sorarlar
Ben onlar gibi kiramamki diyemiyorum ve bunu en çok erkekler diyo

Ben ama çok mesafeli bir tipimdir. Çok konuşmam. Çok gülmem. Kendi hakkımda bilgi vermem. Sanırım bunlar etkiliyor insanları.
Kesinlikle en güzelini yapiyorsunuz benim de mesafe gibi huyum yok çok sıcakkanlıyım belki de bundan dolayimi bilmiyorum

"Genç yaşımda dert sahibi olmaya meraklı değilim, sultanlığımın keyfini sürüyorum." diyin. Daha da devam ederlerse "Milletin derdi sizi mi gerdi? Boş konuşacağınıza iş üretin. " diyiverin. Kimseyi kıramazsanız onlar sizi delik deşik eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…