Kimseye sus demezsen susmazlar.Bende bunu anlayamıyorum bana nasil bu kadar rahat konuştuklarini şükür bir engelim yok ama artik insanlar sussun istiyorum
Ağzınız yok mu? Cevap veremiyo musunuz? Böyle patavatsızlara laf sokmak en büyük hobim, deneyin memnun kalıcaksınızevde kaldım da sana mı kaldım kocana mı kaldım sana ne de.. alla alla ya
Elbette veriyorum cevap ama bunlar bitmiyoAğzınız yok mu? Cevap veremiyo musunuz? Böyle patavatsızlara laf sokmak en büyük hobim, deneyin memnun kalıcaksınızevde kaldım da sana mı kaldım kocana mı kaldım sana ne de.. alla alla ya
İnan ki cevap veriyorum ama bunlar bitmiyor hergün biriyle mücadele ediyorumKimseye sus demezsen susmazlar.
Azıcık çaba göster.
Burada ben gibi birkaç kadrolu cadı daha gelir az sonra,tüyo al.
+1Beni isteyen çok ben istemiyorum de. Aradigim insani bulmadan evlenmicem de. Kocasi olunca insanin basi goge ermiyor de. Göge erse sizinki ererdi de.
geçiştiriyosun o zaman, "kocana mı kaldım da dert ediyosun" de birine bak bi daha cesaret edebiliyo mu? Öyle "şimdi istemiyorum, aklıma göre biri çıkmadı" dersen sürekli sorarlarElbette veriyorum cevap ama bunlar bitmiyo
Vala demiyorlarsa çok şanslisiniz ozaman bu benim duyduğum en basit şeyler daha ağir konuşanlarda var ve çok yiprandim artik cevap veresim dahi gelmiyorkendinehas a katılıyorum. Sanırım enerji ile ilgili bir durum. Bende 28yaşındayım. Kimse bana böyle şeyler söylemiyor. Sanırım sen kafana takıyorsun. İnsanlar bunu farkediyor ve üstüne oynuyor. Azıcık mesafeli olursan sorun çözülür bence. En net çözüm: Yüz verme.
Aynen öyle. Amma boş zamanı olan var. Çok merak ediyorum bir kızı bir oğlu olana ne diyorlar? Ne buluyorlar?+1
evlenirsin bu sefer cocuk ne zaman olcak derler bi sevelim derler sonra yanliz kalmasin ikinciyi yapiver derler iki tane kizin varsa bide oglun olsun ucuncuyu yap derler derler de deler
Ben ama çok mesafeli bir tipimdir. Çok konuşmam. Çok gülmem. Kendi hakkımda bilgi vermem. Sanırım bunlar etkiliyor insanları.Vala demiyorlarsa çok şanslisiniz ozaman bu benim duyduğum en basit şeyler daha ağir konuşanlarda var ve çok yiprandim artik cevap veresim dahi gelmiyor
aynen su an ikinci mevzu.oglum 5 yasinda diye selam bile vermedgiim kadin yapsana diyordu.ben de tamam aksam yapacagim dedim mosmor kaldi.onlara kalmis sanki+1
evlenirsin bu sefer cocuk ne zaman olcak derler bi sevelim derler sonra yanliz kalmasin ikinciyi yapiver derler iki tane kizin varsa bide oglun olsun ucuncuyu yap derler derler de deler
Ben onlar gibi kiramamki diyemiyorum ve bunu en çok erkekler diyogeçiştiriyosun o zaman, "kocana mı kaldım da dert ediyosun" de birine bak bi daha cesaret edebiliyo mu? Öyle "şimdi istemiyorum, aklıma göre biri çıkmadı" dersen sürekli sorarlar
Kesinlikle en güzelini yapiyorsunuz benim de mesafe gibi huyum yok çok sıcakkanlıyım belki de bundan dolayimi bilmiyorumBen ama çok mesafeli bir tipimdir. Çok konuşmam. Çok gülmem. Kendi hakkımda bilgi vermem. Sanırım bunlar etkiliyor insanları.
Çok haklısınız"Genç yaşımda dert sahibi olmaya meraklı değilim, sultanlığımın keyfini sürüyorum." diyin. Daha da devam ederlerse "Milletin derdi sizi mi gerdi? Boş konuşacağınıza iş üretin. " diyiverin. Kimseyi kıramazsanız onlar sizi delik deşik eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?