Bu hakaretlere daha ne kadar maruz kalicam!

Kuzenim 38 yaşında kıyamıyorum birşey demeye evlenmedi hala üzülüyorum o üzülür diye şakasını bile yapamıyorum kıyamıyorum içten içe oda üzülüyordur diye düşünüyorum

Ben çok pis bozuyorum böyle insanları. Ben 24 yaşındayım ona rağmen duyuyordum düşün izmirin göbeğinde. Açıkca terbiyesizleşerek terslerim hatta. Herkes kendi işine baksın belki evlenmeyeceksin. Herkes onların rutinini yaşamak zorunda mı. Hiç çekinme say söv her gün yeni biri densizlik ettikçe sen de her gün daha bi ağız dolusu tersle. Çünkü bunlar ayıp, terbiyesizlik haddini aşmak yani.

"Lezbiyenim ben" deyin de bir daha soramasınlar şoktan. Şaka şaka :) Çok sinir bozucu bir durum ya, en iyisi ters cevap vermek. "Evlilik düşünmüyorum" deyip geçin.

Kısmet Can'ım Allah hayırlısını nasip etsin her evlenenin başı göğe ermiyor.4 4 lükte yaşanmıyor yani.İyi ahlaklı birini bulursan evlenirsin.Evlenmek kolay ama bu Zaman'da nadir iyi huylu koca bulmak.Milletin derdi bitmez kimse için hayatını kendine zindan etme.Biz erkenden evlendik de noldu :)

ben erken evlendim başım göğe ermedi kimsede aferin demedi madalya falan da takmadılar bu sefer de acelen neydi hatta yanıyor muydun diyen bile oldu velhasıl insanlar hep der der ve der böyle konuşanları tersleyin bakın bir daha konuşuyorlar mı

Dogru kisiyle evlenmedigin surece ne onemi var evliligin bosanmak icin evlenmek istemez kimse bence aldırış etme gönlüne göre biri cikar elbet. Millete dedikodu ciksinda ne olursa olsun .

Evlenince herşey mükemmel oluyormuş gibi davrananlar iki üç muhabbet etsen kocasını evliliğini şikayet etmeye başlar gül ve geç hııııhhhh

37 yasinda ve bekarim ,hic kimse hakaret boyutunda laf diyemiyor neden acaba ,
Donup sorunu biraz kendinizde arasaniz ya

Benim dayimin kizida benimle dalga gecerdi.. evde kaldin hahaha derdi, eski sevgilimin lafini ederdi bana surekli, bir keresinde agzinin payini vermistim.. vsvs. ondan bu yana zaten evlendi, 360 derece degisti.. kendisi dayimin kizimi, yabancimi belli degil.. zaten uzaklasma karari aldim bu tip insanlardan..

Insanlarin bizimle boyle konusmalarina biz izin veriyoruz farkinda olmadan. Belki size oyle soylediklerinde tebessum edip dusunmuyorum evlenmeyi falan diyorsaniz hemen yuz bulup uzerinize gelirler. Gayet ciddi bi tavirla cevaplarini verin bence. Uzerlerine vazife olmayan seylere konusmamayi ogrenmeli bu insanlar.

26 yaşında evlendim. En kritik anda sınırda kurtulmuş muamelesi gördüm. Seni çok iyi anlıyorum. Ama ben cevabı yapıştırırdım. Doğru kişi çıkmazsa kesinlikle evlenmeyecegim diye. Üstelik benim baba evim, cephe gibi, savaş alanı gibi ,kaçıp kurtulmak gereken bir yerdi.

Canım rahat ol, bil ki evli olan herkes mutlu değil. Gül ve geç öyle diyenlere, onlar dediği için mi evleneceksin. Rabbim yazmıştır nasibini, zamanı gelince olur. Bana da öyle derlerdi, evde kaldın kız. Bende Derdim -- tabii evde kalıcam, sokakta mı kalayım. Çok şükür ailemde, evimde var. Rahatım yerinde derdim. Hiç takma gül...
Bekarlığının tadını çıkar...

Herkes evlenecek diye kanunmu var ? Keyif benim değilmi hem kime ne belki ben istemiyorum ! diye konuş

Bende veriyorum cevap iy kötü evet ama bu süreç beni yordu yipratti umarim bundan sonra hersey güzel olur umarim

Bu tavıra maruz kalmak biraz senin duruşunla alakalı galiba.. Veya bulunduğun çevre. Senin gibi birkaç kişi daha duydum şikayetçi olan bu aralar.
Senden 1 yaş küçüğüm, bazen soran oluyor evlenmeyi düşünüyor musun, biri var mı falan diye ama hiç bu boyutta bir şeyle karşılaşmadım.
Sorana da henüz düşünmüyorum diyorum. Konu kapanıyor. Evlenmemek ayıp değil aksine dah aişi gücü, kişiliği oturmadan, 18-20-22 yaşında evlenmek ayıp. Şu şartlarda; üniversite ve yüksek lisans bitti, işe başladım 1-2 sene gezdim aileme destek oldum, 1 sene para biriktirip çeyiz yaptım derseniz yaş oluyor 27 zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…