Kuzenim 38 yaşında kıyamıyorum birşey demeye evlenmedi hala üzülüyorum o üzülür diye şakasını bile yapamıyorum kıyamıyorum içten içe oda üzülüyordur diye düşünüyorum28 yaşindayim hatta 29 olucam herkesin uluorta gerek işyerimde gerek girdiğim her ortamda evlilik muhabbeti açip çirkince sözler sarfetmesinden çok sıkıldım samimiyetim olmayan insanların bile oo sen evde kalmişsin ve buna benzer iğrenç kelimeleri çok rahatszlik verici ve ben hakaret sayiyorumki bu hakaretlere ne kadar maruz kalicam bilmiyorum kendmi toplumda eskik gibi hissediyorum sanki ben de hastalık var gibi psikolojik çok bozuk neden benimde artik bi sevdiğim yok nedenolmuyor hiç anlamiyorumkarsima çikan oldu olmadi değil ama hiçbiride beş para etmez kişilerdi .Ben bu durumu kader kısmet deyip kabullensemde bizim toplumumuz yakami birakmiycak gibi sadece çok ama çok üzgünüm
Kısmet Can'ım Allah hayırlısını nasip etsin her evlenenin başı göğe ermiyor.4 4 lükte yaşanmıyor yani.İyi ahlaklı birini bulursan evlenirsin.Evlenmek kolay ama bu Zaman'da nadir iyi huylu koca bulmak.Milletin derdi bitmez kimse için hayatını kendine zindan etme.Biz erkenden evlendik de noldu :)28 yaşindayim hatta 29 olucam herkesin uluorta gerek işyerimde gerek girdiğim her ortamda evlilik muhabbeti açip çirkince sözler sarfetmesinden çok sıkıldım samimiyetim olmayan insanların bile oo sen evde kalmişsin ve buna benzer iğrenç kelimeleri çok rahatszlik verici ve ben hakaret sayiyorumki bu hakaretlere ne kadar maruz kalicam bilmiyorum kendmi toplumda eskik gibi hissediyorum sanki ben de hastalık var gibi psikolojik çok bozuk neden benimde artik bi sevdiğim yok nedenolmuyor hiç anlamiyorumkarsima çikan oldu olmadi değil ama hiçbiride beş para etmez kişilerdi .Ben bu durumu kader kısmet deyip kabullensemde bizim toplumumuz yakami birakmiycak gibi sadece çok ama çok üzgünüm
ben erken evlendim başım göğe ermedi kimsede aferin demedi madalya falan da takmadılar bu sefer de acelen neydi hatta yanıyor muydun diyen bile oldu velhasıl insanlar hep der der ve der böyle konuşanları tersleyin bakın bir daha konuşuyorlar mı28 yaşindayim hatta 29 olucam herkesin uluorta gerek işyerimde gerek girdiğim her ortamda evlilik muhabbeti açip çirkince sözler sarfetmesinden çok sıkıldım samimiyetim olmayan insanların bile oo sen evde kalmişsin ve buna benzer iğrenç kelimeleri çok rahatszlik verici ve ben hakaret sayiyorumki bu hakaretlere ne kadar maruz kalicam bilmiyorum kendmi toplumda eskik gibi hissediyorum sanki ben de hastalık var gibi psikolojik çok bozuk neden benimde artik bi sevdiğim yok nedenolmuyor hiç anlamiyorumkarsima çikan oldu olmadi değil ama hiçbiride beş para etmez kişilerdi .Ben bu durumu kader kısmet deyip kabullensemde bizim toplumumuz yakami birakmiycak gibi sadece çok ama çok üzgünüm
Dogru kisiyle evlenmedigin surece ne onemi var evliligin bosanmak icin evlenmek istemez kimse bence aldırış etme gönlüne göre biri cikar elbet. Millete dedikodu ciksinda ne olursa olsun .28 yaşindayim hatta 29 olucam herkesin uluorta gerek işyerimde gerek girdiğim her ortamda evlilik muhabbeti açip çirkince sözler sarfetmesinden çok sıkıldım samimiyetim olmayan insanların bile oo sen evde kalmişsin ve buna benzer iğrenç kelimeleri çok rahatszlik verici ve ben hakaret sayiyorumki bu hakaretlere ne kadar maruz kalicam bilmiyorum kendmi toplumda eskik gibi hissediyorum sanki ben de hastalık var gibi psikolojik çok bozuk neden benimde artik bi sevdiğim yok nedenolmuyor hiç anlamiyorumkarsima çikan oldu olmadi değil ama hiçbiride beş para etmez kişilerdi .Ben bu durumu kader kısmet deyip kabullensemde bizim toplumumuz yakami birakmiycak gibi sadece çok ama çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?