Bu hakkı kendilerinde nasıl buluyolar

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.367
548
29
Gunaydin kk

Gebeyim ve simdiden isim tartismalari basladi ilk gebeligim ve kv kendi istedigi ismi katmamizi istiyor bense baska bi isim gorumcemle bu konuyu konustugumuzda iki isim falan dedi bende kv gonlu kalmasin die kabul ettim.Sonra diyer gorumcem geldi senin katacagin isim guzel degil annemin istedigi isim olsun anneme soylerim bak dedi.bende ara soyle dedim gorumcem kv anlattiginda"kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz o benim cocugum benim istedigim isim olucak "demis.sinir oldum ya ben iki isim kabul etmisken o nasil boyle bisi soyleyebiliyor.buarada kv en kucuk kizina kendi kv ismini katmislardi ama suan ona o isimle seslenmiyolar farkli isimle sesleniyolar.kendisi bile kendi kv ismini istemezken benim nasil istememi bekliyor.

Onun cocugu muymus?
Kimden yapmış bi sorsana :halay:
Cocugun babasi (eşin) ne yapiyor bu arada? O bizim çocuğumuz ismini biz koyariz diyemiyor mu?

Aynen ya esim bisi demiyor o konu hakkinda.valla aklima geldikce sinirleniyorum ilk cocugumuz heves ediyoruz isim icin kv ona bile musade etmiyor.normalde bigun olsun evime gelmis degiller halimizi sormus insanlar degiller ama kendisinde boyle bi hak bulunuyor

Onun cocugu muymus?
Kimden yapmış bi sorsana :halay:
Cocugun babasi (eşin) ne yapiyor bu arada? O bizim çocuğumuz ismini biz koyariz diyemiyor mu?

Onun yaninda bu konuyu konusmadik hic ama annesinin kendi isim katmak istedigini biliyor habero var esimde kuranda gecen isim olsun diyo kv istegi kuran gecen isim olmadigi icin esimde olumlu yaklasmiyo gibi

Ay lütfen eşinizle ortak karar verin. Ortaya saçma sapan fikirler çıkıyor. Babamın adını babaannesi koymak istemiş,bundan 60 yıl önce adama ikinci isim olarak NUR vermişler. Meslekte de o geçiyor milletin kadın diye gelip erkek görmekten ciğerleri soldu :KK70:

Çocuğunuza ileride sıkıntı yaratacak isimler koymayın. Şimdi biraz surat yapsın kayınvalide önemli değil. Sonuçta çocuğunuzun hayat boyu kullanacağı bir isim seçeceksiniz.

Aynen ya esim bisi demiyor o konu hakkinda.valla aklima geldikce sinirleniyorum ilk cocugumuz heves ediyoruz isim icin kv ona bile musade etmiyor.normalde bigun olsun evime gelmis degiller halimizi sormus insanlar degiller ama kendisinde boyle bi hak bulunuyor

Tamam da bu cocugun kimligini siz cikarttiracaksiniz, ne istiyorsaniz onu yazdirirsiniz, kadin mualla dedi diye mualla yazdırmak zorunda degilsiniz.
Siz kimligi çıkarttıktan sonra da istedigi kadar ayilip bayilma ozgurlugune sahip.
Yeter ki esiniz de annesiyle ayni fikirde olmasin.

Gunaydin kk

Gebeyim ve simdiden isim tartismalari basladi ilk gebeligim ve kv kendi istedigi ismi katmamizi istiyor bense baska bi isim gorumcemle bu konuyu konustugumuzda iki isim falan dedi bende kv gonlu kalmasin die kabul ettim.Sonra diyer gorumcem geldi senin katacagin isim guzel degil annemin istedigi isim olsun anneme soylerim bak dedi.bende ara soyle dedim gorumcem kv anlattiginda"kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz o benim cocugum benim istedigim isim olucak "demis.sinir oldum ya ben iki isim kabul etmisken o nasil boyle bisi soyleyebiliyor.buarada kv en kucuk kizina kendi kv ismini katmislardi ama suan ona o isimle seslenmiyolar farkli isimle sesleniyolar.kendisi bile kendi kv ismini istemezken benim nasil istememi bekliyor.

"Ben senin istediğin ismi 2. İsim olarak koycaktım Ama sen güzellikten anlamıyormuşsun, hakkını kaybettin kv"diyip onun da istediğini değil sadece kendi istediğimi koyardım. Eşine anlat güzelce hak vermez mi?

Tamam da bu cocugun kimligini siz cikarttiracaksiniz, ne istiyorsaniz onu yazdirirsiniz, kadin mualla dedi diye mualla yazdırmak zorunda degilsiniz.
Siz kimligi çıkarttıktan sonra da istedigi kadar ayilip bayilma ozgurlugune sahip.
Yeter ki esiniz de annesiyle ayni fikirde olmasin.

Oyle yapcam enson esim bu konuda yanimda olursa istegi kadar konussun dursun.ben iki ismi kabul etmisken onun kabul etmemesi benim cok zoruma gitti bu bebegin annesi benim ne demek ben kabul ediyorum o etmiyor

"Ben senin istediğin ismi 2. İsim olarak koycaktım Ama sen güzellikten anlamıyormuşsun, hakkını kaybettin kv"diyip onun da istediğini değil sadece kendi istediğimi koyardım. Eşine anlat güzelce hak vermez mi?

Gorumceme dedim zaten senle annen cok o ismi istiyorsunuz sen kendi cocuguna koyarsin ozaman o ismi dedim

Iyi eşiniz de annesinin istediği ismi koymak istemiyor madem, eşinizin istediği ve sizin istediğiniz isimleri beraber koyun. Baba yazdırıyor kimliğe zaten kimse karışamaz. Gerekirse etraftaki gereksizlere ben taşıyorum karnımda, benim evladım ; ne istersem onu koyarım ismini kimse karışamaz deyip geçin..

Of ya bı rahat bırakmıyorlar annelerı
Bence eşine bahset oda sana destek çıksın
Begendıgınız ısmı koyun
Gorumcelerıne ne ya

Of ya bı rahat bırakmıyorlar annelerı
Bence eşine bahset oda sana destek çıksın
Begendıgınız ısmı koyun
Gorumcelerıne ne ya

Iyi eşiniz de annesinin istediği ismi koymak istemiyor madem, eşinizin istediği ve sizin istediğiniz isimleri beraber koyun. Baba yazdırıyor kimliğe zaten kimse karışamaz. Gerekirse etraftaki gereksizlere ben taşıyorum karnımda, benim evladım ; ne istersem onu koyarım ismini kimse karışamaz deyip geçin..

Acik soyluyim esimede bu konuda guvenmiyorum annesi kirilmasin diye dedigini yapabilir

Kimseyi karistirtmayin. Kayinvalidenizde iyi bir insan olsa boyle problem yaratmaz. Onun egosu tatmin olucak diye cocugunuz neden ömür boyu o ismi tasisin ki...

nedemek o benim cocugım . sen bunları geri bastır simdiden hayallere bak ilerde cok zorlanırsın . dinleme bile o senin vovıgun sen koy ismini

Back
X