Bu halde nasil yolculuk yapacağım lütfen tavsiye

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.956
248
29
Ben çok nadir hasta olurum yılda bir maksimum iki defa ama oluncada çok ağır geçiririm bir hafta yataktan kalkamam. Şimdi de hastayım sinüzüt ve faranjit bir arada doktora da gidemedim.Yarın sabah 8 de 6 saatlik bir yolculuğa gideceğim. Arabada eşya olduğu için uzanıp yatamam. Ve beni ciddi anlamda araba tutar yarim saatlik yola bile gidemem. Yarın gideceğimiz yolculuğun bir saati bol virajlı geçecek. Bu yolculuğu sağ salim kusmadan ayılıp bayılmadan nasıl atlatabilirim ? Majezik var ağrı kesici olarak sadece. En azından baş ağrımı keser mi

naneli şeker atin agziniza
faranjit icinde cikmadan balin icine karabiber atip bir iki damlada limon sikip karisimi yiyin uzerine bir sure su icmeyin

Yanınıza bol bol naneli şeker alın, bir de tuzlu çubuk krakerlerden alın. Ferahlatıcı bir kolonya bulunsun yanınızda. Şekerli bir şey tüketmemeye çalışın. Bir de mide bulantısına iyi gelen bir ilaç vardı ama hem ismini hatırlayamadım hem de buradan ilaç tavsiyesinde bulunmak istemiyorum. :) naneli şeyler işinize yarayacaktır, camınızı hafif aralık tutabilirsiniz. Bir de burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan nefesi verin, özellikle bulantı hissettiğinizde. Çok geçmiş olsun ayrıca, umarım sorunsuz bir şekilde yolculuk yaparsınız.

Sabah nöbetci eczane acik olur mu

onlar sabaha kadar açık oluyo onlar kapansa normal eczaneler açık olur. bı arayıp sorun isterseniz. saat de çok geç değil gidip alirsiniz yakınsa. ya da çok eleman varsa belki yollarlar elemanla eve

onlar sabaha kadar açık oluyo onlar kapansa normal eczaneler açık olur. bı arayıp sorun isterseniz. saat de çok geç değil gidip alirsiniz yakınsa. ya da çok eleman varsa belki yollarlar elemanla eve
Yataktan kalkacak halim olsa zaten hastaneye gidecektim :( sabah yedi buçuk gibi gidip nöbetci eczane arayayim bari tesekk-r ederim.
Yanınıza bol bol naneli şeker alın, bir de tuzlu çubuk krakerlerden alın. Ferahlatıcı bir kolonya bulunsun yanınızda. Şekerli bir şey tüketmemeye çalışın. Bir de mide bulantısına iyi gelen bir ilaç vardı ama hem ismini hatırlayamadım hem de buradan ilaç tavsiyesinde bulunmak istemiyorum. :) naneli şeyler işinize yarayacaktır, camınızı hafif aralık tutabilirsiniz. Bir de burnunuzdan nefes alıp ağzınızdan nefesi verin, özellikle bulantı hissettiğinizde. Çok geçmiş olsun ayrıca, umarım sorunsuz bir şekilde yolculuk yaparsınız.
Hepsini uygulayacağım çubuk kraker fikrini ilk defa duyuyorum cok tesekkür ederim

Sabah nöbetci eczane acik olur mu

onlar sabaha kadar açık oluyo onlar kapansa normal eczaneler açık olur. bı arayıp sorun isterseniz. saat de çok geç değil gidip alirsiniz yakınsa. ya da çok eleman varsa belki yollarla
Yataktan kalkacak halim olsa zaten hastaneye gidecektim :KK43: sabah yedi buçuk gibi gidip nöbetci eczane arayayim bari tesekk-r ederim.

Hepsini uygulayacağım çubuk kraker fikrini ilk defa duyuyorum cok tesekkür ederim

bence netten numarasını bulup bi arayın. ona göre hareket edin. sabahin köründe kendinize hasta halinizle bide o uğraşı cikarmayin 😬😬 Allah acil şifalar versin geçmiş olsun

Ani kararla çıkılan bir yolculuk mu? Çünkü yolun tuttugunu biliyorsaniz ve 1 gün önceden belliyse hap almanız gerekirdi. Majezik bulanti kesmez

Ani kararla çıkılan bir yolculuk mu? Çünkü yolun tuttugunu biliyorsaniz ve 1 gün önceden belliyse hap almanız gerekirdi. Majezik bulanti kesmez
Katlanamayacağım bir bulantı olmuyordu normalde bugün belli oldu yolculuk hastaliktanda eczaneye gidemedim. Bir de bulantı hapı olduğunu ilk defa duydum.

Yolculukta kullanılan haplar var onlardan için uykuda yapıyor benide araba tutuyor, birde otobüsle olsaydı daha zor olurdu kendi arabanızla yolculuk yapıcaksanız camı aralayıp temiz hava alabilirsiniz istediğiniz yerde durabilirsinizde sabahtan en azından bir acile gidin iğne yada serum takabilirler dha cabuk toparlarsınız geçmiş olsun

ayni durumdayım gidemem hicbir yere migren tutar birde.
ballı ılık su termos varsa icine koyun ilik kalsin eczanede recetesiz bulanti ilaci satiliyor meptamid ismi onu ictikten yarim saate sızarım ben uykuda daha kolay olur umarim agri kesicide alirsiniz kolaylikla gecer insallah hayirli yolculuklar.

Ben çok nadir hasta olurum yılda bir maksimum iki defa ama oluncada çok ağır geçiririm bir hafta yataktan kalkamam. Şimdi de hastayım sinüzüt ve faranjit bir arada doktora da gidemedim.Yarın sabah 8 de 6 saatlik bir yolculuğa gideceğim. Arabada eşya olduğu için uzanıp yatamam. Ve beni ciddi anlamda araba tutar yarim saatlik yola bile gidemem. Yarın gideceğimiz yolculuğun bir saati bol virajlı geçecek. Bu yolculuğu sağ salim kusmadan ayılıp bayılmadan nasıl atlatabilirim ? Majezik var ağrı kesici olarak sadece. En azından baş ağrımı keser mi
Termosa koyacağınız sıcak içecek alın yanınıza ıhlamur, adaçayı veya papatya çayı boğazınızı yumuşatır hiç değilse.

Ilac değilde benim bildiğim ve yüzde yuź işe yarayan bişey göbek deliğinize çapraz şekilde yara bandı yapiştiriyosunuz ve araç tutmuyo mantıksız evet ama bende tek işe yarayan yöntem bu bi deneyin her deneyen memnun kaldı

Panik atak ve depresyonunuz varsa metpamid asla onermem cunku asiri huzursuzluk, yerinde duramama gibi yan etkileri oluyor.

Back
X