Bu haldeyken bile ısrarla yemeğe çağıran kv

Lilaaaa112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
62
43
38
Bu salgının başından beri biz ne benim ailemle ne eşimin ailesi ile yüz yüze görüşmüyoruz, iki tarafında kronik rahatsızlıkları var, bir ihtiyaçları olduğunda kapıdan verip dönüyoruz, olması gereken bu değil mi?
Haftanın belli günleri işe gidiyoruz, kabalık ortamda çalışıyoruz, bizde bi sıkıntı olmasa bile taşıyıcı olup onlara bulaştırmaktan korkuyoruz. Ama kv ısrarla bizi çağırıyo, anlatıyoruz anlamıyo.
Bi süre ara verdiler bu çağırma olayına bugün yine eşimi arayıp yemeğe illa gelin, kasıtlı mı gelmiyosunuz gibi şeyler söylemiş, Ki iyi niyetli bi insan değil düğünüm mahvoldu onun yüzünden. Eşimde tamam demiş, bende çıldırdım, gitmeyeceğiz, sen konuşup söyleyemiyosan ben söyleyeceğim dedim. Biz de özlüyoruz ama kimseyi riske atamayız dedim. Yarın arar konuşuruz dedi. Yarın arayıp gelmeyeceğimizi net bi şekilde söyleyeceğim. Kasıtlı mı gelmiyosunuz ne demek?
Benim ailem bize çok yakın oturuyo inanın onları bile görmeye gitmedim. Ben mi yanlış düşünüyorum? Fazla mı abartıyorum bu koronayı? Sizler görüşüyo musunuz ailenizle?

Siz gitmeyin eşinizde bırakın gidiyorsa gitsin belki taşıyıcı ailesine zarar vericek onun daha çok düşünmesi gerek yasakladıkça kv deniz kıymetlenir başa kakılır bu benden söylemesi bırakın ana ogul istediklerini yapsınlar

Vallahi işin vebal boyutunu geçtim bende. Sen yine gitmemekte ısrarcısın kronik hasta kayınvalidem dün ban geldi bugün de yanına çğırdı geldik saat kaç oldu daha burdayım. Sonra sahura kalın sonra saat 5 oldu yatın ... yapmazsan kötüsü yok bizden.

Annem karşı apartmanımda oturuyor, ihtiyaçlarını almak dışında gitmiyorum, aldıklarımı da kapıya bırakıp gidiyorum, kayınvalidem için de aynı şekilde eşim ihtiyaçlarını alıp kapıya bırakıyor. İnsanlar niye anlamıyor anlamıyorum halbuki siz onlar için gitmiyorsunuz bulaş olmasın diye. Virüs mü kapmak istiyorlar nedir. Siz net olun konu sahibi, virüs var gelmiyoruz bitti, ne anlarsa anlasın kayınvalideniz, sinirlenmeyin boşuna.

evet kasıtlı gelmiyoruz deyin valla.kendi canlarının hiç mi değeri yok ben empati yapamıyorum.bırak bozma sinirini he de geç.

tabi ki gitmemekle dogru olani yapiyorsunuz. bir kisim insan bir turlu anlamadi olayi. gitmeyin. bir de bulastirirsiniz falan. sonra vicdan azabi durduk yere. cok istiyorsa esiniz gitsin, kendi bilecekleri is.

Canım memleket den bi kadın virüs kapmış, gelinine gitmiş oda kapmış . Gelini kendi annesine gitmiş onada virüs bulaşmış . Bide bu yetmezmiş gibi annemin dayısı bu kadını herkesi iftara çağırmış büyük şehir olmadığı için galiba burada olmaz diye mi düşündüler ne olduysa. Şimdi 1 kadın şaka yapmıyorum 50 den fazla insan ile temasta bulunarak onları da taşıyıcı yapmış . Ben şok oldum duyunca . Allahtan annem babam kardeşlerim evden çıkmıyorlarmş o iftara gitseler mis onlar da karantina alınacakmış belki de Allah korusun virüs bulacakmış . O yüzden TEDBİR TEDBİR TEDBİR. siz çok doğru yapıyorsunuz . Kırılan kırılsın herşeyden önemlisi sağlık.

Gün geçmiyor ki bir kv de sorunu daha çıkıyor çıkıyor çıkıyor ve bitmiyordu bitmeyecekte

Tiksiniyorum böyle insanlardan. Aynısı bende de var sormadan gelir ertesi gün tutturur bize gidelim diye. Doyamadı bi türlü iç içe yaşamaya. Virüs geldiğinden beri hiç gitmedim çağırmadım rahat ettim ama telefonla tacizleri bitmiyor oğlunu arayıp oraya geliyorum diyor. Şimdiye kadar gelemedi nasıl kurtulcaz bilmiyorum

Amann kız boşversene git belki taşıyıcısındır ona bulaştırırsın hasta olur da aklı başına gelir görsün kasıtlı gelmemeyi Kendine acımayana ben neden acıyayım.
Kadın hasta olsa der ki bu gelin "kasıtlı" olarak beni korono etti.
KORONO VAR KORONOOOOO

Kadın hasta olsa der ki bu gelin "kasıtlı" olarak beni korono etti.
KORONO VAR KORONOOOOO
Evet korona var ama benim gibi eşim gibi kaynanam gibi akıllı insanlara var biz kimseyle görüsmüyoruz ama dısarılar maskesiz gezenler dolu iftar davetleri verenler var bu gidişle ikinci dalga gelecek zaten. Geliyorsa onun bunun gibi cahillere gelsin hiç umrumda değil. Ayrıca kadını zorla cağırıyormuş kasıtlı diyemez ağzı dili yok mu konu sahibinin cağırmasaydın der o durumda

En iyisi bile çağırıyor arkadaş benimki de dün çağırdı eşime gitmek istemiyorum bu dönemde dememe rağmen gel bi 5-10 dk oturur kalkarız dedi mecbur gittik 5 dk oldu 1 saat. Bir daha da gitmem, siz de tavrınızı koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…