- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.280
- 298
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
O gitmiş olsa belki orda o kapacak virüsü sonra bana geçirecek, çünküü onlar dikkat etmiyolar. Onunda gitmesini istemiyorum bu yüzden.Siz neden kendinizi kötü ediyorsunuz...
Oyunu kuralına göre oynayın.
Eşiniz ailesine bırakın gitsin siz gitmeyin.
Eşinizde dalağını şişirirse siz gene sert çıkmayın vebale giremem deyin.
Kv kp evlerinde değil mi dışarı da mı sürekli virüs kapacaklar!!!O gitmiş olsa belki orda o kapacak virüsü sonra bana geçirecek, çünküü onlar dikkat etmiyolar. Onunda gitmesini istemiyorum bu yüzden.
Bende eşimin ailesi ile görüşmüyorum.Ben eş ailesiyle tamamen görüşmüyorum o yüzden rahatım. Kendi ailemde uzakta. Yaşasın bireysellik
Zaten bizden onlara geçmesin diye gitmiyoruz fakat onlara sürekli gelen giden oluyo, takmıyolar bu salgını. Kp yok.Kv kp evlerinde değil mi dışarı da mı sürekli virüs kapacaklar!!!
"Siz ihtiyaçlarını kapıdan verip geliyoruz yazmışsınız."
Onlardan değil eşinizden geçer virüs anne ve babasına.
Görüştünüz mu ne dediler?Zaten bizden onlara geçmesin diye gitmiyoruz fakat onlara sürekli gelen giden oluyo, takmıyolar bu salgını. Kp yok.
Kaynananız canına susamış gidinde görsün gününüBu salgının başından beri biz ne benim ailemle ne eşimin ailesi ile yüz yüze görüşmüyoruz, iki tarafında kronik rahatsızlıkları var, bir ihtiyaçları olduğunda kapıdan verip dönüyoruz, olması gereken bu değil mi?
Haftanın belli günleri işe gidiyoruz, kabalık ortamda çalışıyoruz, bizde bi sıkıntı olmasa bile taşıyıcı olup onlara bulaştırmaktan korkuyoruz. Ama kv ısrarla bizi çağırıyo, anlatıyoruz anlamıyo.
Bi süre ara verdiler bu çağırma olayına bugün yine eşimi arayıp yemeğe illa gelin, kasıtlı mı gelmiyosunuz gibi şeyler söylemiş, Ki iyi niyetli bi insan değil düğünüm mahvoldu onun yüzünden. Eşimde tamam demiş, bende çıldırdım, gitmeyeceğiz, sen konuşup söyleyemiyosan ben söyleyeceğim dedim. Biz de özlüyoruz ama kimseyi riske atamayız dedim. Yarın arar konuşuruz dedi. Yarın arayıp gelmeyeceğimizi net bi şekilde söyleyeceğim. Kasıtlı mı gelmiyosunuz ne demek?
Benim ailem bize çok yakın oturuyo inanın onları bile görmeye gitmedim. Ben mi yanlış düşünüyorum? Fazla mı abartıyorum bu koronayı? Sizler görüşüyo musunuz ailenizle?
eee aradınız mı kv yi?Zaten bizden onlara geçmesin diye gitmiyoruz fakat onlara sürekli gelen giden oluyo, takmıyolar bu salgını. Kp yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?