- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
İçsel olarak hersey bitmiş sadece mecburiyetten ayni evdesiniz çalişmiyor musunuz?çocuk var mi?sizi tutan nedir
Zaten resmi evli ve aynı evin içindeyiz çok uzun zman oldu sevilmeyeli allah korusun öyle bir adilikten beni birinin nikahı varken bunu yapacak dereceye düşürmesin aminIlgiye alakaya ve sevgiye ac gibisiniz... yani bana öyle geldi .. heleki böyle bir dönemde elinizden tutana asik olma ihtimaliniz yüksek ama kendinizi geri tutmaya calisin biraz yalniz yasayin kendinizi toparlayin sonra kanatlarinizi acin derim
Amiin cnm Allah yardimcin olsun ... insAllah Rabbim hakkinda hayirlisini nasip eylerZaten resmi evli ve aynı evin içindeyiz çok uzun zman oldu sevilmeyeli allah korusun öyle bir adilikten beni birinin nikahı varken bunu yapacak dereceye düşürmesin amin
Durumunuz nedir bilemicem ama once ne istediğinize karar vermeniz gerekiyor.
500 tl ile ne yapabilirsin ki
Anliyorum çok zor bi sure daha katlanip para falan biriktirsenBende bundan elim kolum bağlı ah bir imzalasa sözleşmeyi ki babası caydırırsa imzalamaktwn çantqmı alıp sokağa çıkmktqn başka çarem kalmaz oğlanındüzeni vs off
Amiin cnm Allah yardimcin olsun ... insAllah Rabbim hakkinda hayirlisini nasip eyler
İstediğim belli de aslında kendisi babasını alsın ve gitsin o kadar, bize de bulaşmasın oğlumla bu kadar bu evi kullanım hakkını versin yeter bana . Kendisinin 4 evi daha varken beni gönderse sokaktayım ailem de yok arkamda korkum bu
Anliyorum çok zor bi sure daha katlanip para falan biriktirsen
Boşanmak isteyen birine ev vereceğini düşünmüyorum ama inşallah dilediğiniz gibi olur.
Çok karmaşıksın
500 tlye mutfak fatura giderleri falan mı karsıliyacaksiniz?
Protokolden bahsediyorsun bu protokol ne içeriyor eşin sana bi imkan sağlayacak mi?evi kesin sana birakacak mi?gelirin ne kadar?bunlarin cevabi onemliSizde mi böyle düşünüyorsunuz . Daha önxe bi dava daha geçirdik son celsede döndüm ailemin eziyetine dayanamayıp , sonra başıma kakıyor hep diye ev eşyası aldım borçlarla kredi kartları tıkandı üstüne 15 bin eline saydım emanet diye hepsi bana kitlendi 3 senedir bitiremedim son 12 ayım kaldı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?