Bu halimin adına ne deniyor?

Sonuç olarak Kendi evleri, sizde bir süre o evde kalmak istiyorsunuz. Yanlış mı anliyorum.

Protokolden bahsediyorsun bu protokol ne içeriyor eşin sana bi imkan sağlayacak mi?evi kesin sana birakacak mi?gelirin ne kadar?bunlarin cevabi onemli

Protokolde belli bir sene zarfında kira önden ödendi diye bir ek var onu imzalaması karşılığında ben de tazmint ve nafaka almayacağım vermem diyor ssk yok üstüme diyor zaten ama 4 evi var istanbulda bu ev hariç

Sonuç olarak Kendi evleri, sizde bir süre o evde kalmak istiyorsunuz. Yanlış mı anliyorum.

Hanfendi ben el değilim alıp çocuk yaptı sonuçta 9 sene eş hizmetimi aldı üstelik bu sürede babası ve kardeşi de yanımda kaldı kendi evleri olabilir ama etik olarak onundurumu benden kat kat iyi oğlu ve benim için bunu yapabilir ve yapmalı anlamadım sizin üzerime gelişinizi

Yuklenmeyin. Durumu şöyle anladım. Eşten boşanmak istiyor ama destek yok. Ortak çocuk var üstelik. Mulkler var, bu evde bir süre otuup, düzen kurmak istiyor. Bence nafakadan makul bir istek, hele ortak borçları öderken. Bu kadının borcu olmasa ben adamın hiçbirşeyine tenezul edeceğini düşünmüyorum. Geçmiş olsun, bu da hastalık gibi. Vicdan sahibi kimse sizi geçtim, evladını mağdur etmez zaten.

Mantıklı...cocuğun var riske hic gerek yok...

Bir yandan içimden bir ses belki birileri sevrcrk seni belki sen seveceksin hayat zaten kısaldı sen ne yapıyorsun gibi bir duyum var , ha biri ile bir şey yok emin olun ona ama ben hayatımda ilk kez böyle oldum of ama ya

Ben çok teşekkür ederim hissi bakış açınıza , asla tenezzül etmem durumum olsa açık diyeyim nafaka da almam. Ben çocuğu babası bakacak diye yapmadım zaten de . Okudum meslek sahibi oldum çok düşük maaşım ama olsun bir yerlerdeyim en azından . Ben sadece oğlumun okul düzeni ev düzeni bir anda bozılmasın 1. Sınıf sonuçta diyorum. Ben zaten dağıldım o da dağılırsa beni kimse iyice toplayamaz diyorum. Bu evden gitsinler bir şey istemiyorum kendimi toplayınca anahtarlarını verir çıkarım diyorum bir yandan kendim içimdeki boşluk özlem

Sana nafaka vermesin ama çocugu içinde mi bi para ödemeyecek avukata danışsan iyi olur bence.500 tl ile çocuk olmasa idare edersin ama çocukla zor.ne bileyim mutfak masrafı ve faturalar 500 ü geçer kışın.
Yada evin bi odasını yakacaksın çocukla o odada yatıp kalkacaksın mutfak içinde tasarrufu artırrıp idare edeceksiniz bu da bi seçenek

Ben çocuğa devletin demesiyle.mi bakacağım para yok ihtiyacını alır bırakırım deyip ayda bir birkaç poşet bim getirmişliği bunu da bakımdan saymışlığı var

Ben çocuğa devletin demesiyle.mi bakacağım para yok ihtiyacını alır bırakırım deyip ayda bir birkaç poşet bim getirmişliği bunu da bakımdan saymışlığı var
Bi avukattan akıl alın onun ne dedigini boşverin.canınıza tak ettiysede canınızı dişinize takın bi şekilde geçinin bu ülkede asgari ucretle cocuk okutup kira ödeyen de var zora düşülünve yapilir bi sekilde

Ben sizi anladım. Hastalık gbi bir durum demem o sebepten. O da evladınızın babası diğeri de dedesi. Umit ederim vicdan kırıntıları vardır. Yoksa, kadın dernekleri ile görüşün. Onlar sizi daha doğru yönlendirir.

Avukatım var bir önceki avukat . Bana dediği hayatımdaji enlerden birisin ne aile ne eş iki tarafta berbat , sen gibi kadına allah ne imtihan vermiş şaşıyorum, ama gerekirse ne istiyorsa ver kurtul şu adamdan haketmiyor seni ne kadınlar var tırnağına bakamazsın altlarında araçlar vs el üstündeşer senin haline bak kurtul artık şu canidrn dediği cümleler hep bu avukatımın da

Zaten dediğiniz gibi olacak en fazla , ama inanın burdaki dernejler de istemiyor nerdeyse gururumu hiçe atmak istemiyorum, eğer adam git derse ki genelde diktirgir şeklinde söyler bunu bana , o zaman da ben kalamam burda ne yaparım bilmiyorum oğlanun okulu da var

Bence avukatınızda sorun var. Durum acınası, siz de aciz biri değilsiniz. Karmasık ve zor. Maddi gücünüz de yok daha iyisine. Bence kadın derneklerine ulaşın.

Seni cok iyi anliyorum. Ben de su an ayni cikmazdayim. Mutsuzlugu bile kanıksamışız sanırım. Bırakıp gitmek cok zormus. Dayanamıyorum diyordum hep ama gitmek de dayanılmaz geliyor.

Eşi karıştirmayin. Bu zaten psikolojik siddet. Barolarda kadın komisyonlari oluyor, aile bakanligi ve cimer var. Heryeri arayın.

Seni cok iyi anliyorum. Ben de su an ayni cikmazdayim. Mutsuzlugu bile kanıksamışız sanırım. Bırakıp gitmek cok zormus. Dayanamıyorum diyordum hep ama gitmek de dayanılmaz geliyor.

Bana bırakıp çekilse ben kalan 500 ile de bir şekil yaşarın . Borcum bitince de kendimi yine kısar biriktirir bir şeyler yaparım eminim ona ben . De eğer pislik olsun diye defol derse orda ne yaparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…