Bu halimin adına ne deniyor?

Eşi karıştirmayin. Bu zaten psikolojik siddet. Barolarda kadın komisyonlari oluyor, aile bakanligi ve cimer var. Heryeri arayın.

Resmi soruşturma eş kişisine açılırsa beni havada parçalar şiddet var diyorum korkuyırum bulaşmayınca bulaşmıyor şükür

Seni cok iyi anliyorum. Ben de su an ayni cikmazdayim. Mutsuzlugu bile kanıksamışız sanırım. Bırakıp gitmek cok zormus. Dayanamıyorum diyordum hep ama gitmek de dayanılmaz geliyor.
Size de geçmiş olsun. Bana en acı gelen de aile desteğinin noksanlığı oluyor. Şansınızı heryerden zorlayın.

Bana bırakıp çekilse ben kalan 500 ile de bir şekil yaşarın . Borcum bitince de kendimi yine kısar biriktirir bir şeyler yaparım eminim ona ben . De eğer pislik olsun diye defol derse orda ne yaparım bilmiyorum
Bence KK'da yalnız kalacam diye korkup boşanamayan kadınlar olarak toplanıp birlikte yaşayalım. Yoksa boşanacağımız yok bizim :)
Gerçi benim bebeğim var ama yine de korkuyor insan.

Bence KK'da yalnız kalacam diye korkup boşanamayan kadınlar olarak toplanıp birlikte yaşayalım. Yoksa boşanacağımız yok bizim :)
Gerçi benim bebeğim var ama yine de korkuyor insan.

Bence de evet toplaşıp bir yerde yaşayalım boşanalım da ayaklarımız üstünde bakarız biz kuzulara. Ne güzel olurmuş ya

Size de geçmiş olsun. Bana en acı gelen de aile desteğinin noksanlığı oluyor. Şansınızı heryerden zorlayın.
Ailem destek, arkadaşlarım destek, daha desfire olmamak icin aciklayamacagim kisiler destek, avukatim vs. Valizim her seyim hazır. Bir tek ben hazır degilim.. Hala onu dusunuyorum. Gidersem yıkılır diye ama o beni dusunmuyor. O bana acımıyor.

Siz seviyorsunuz, gidersem yıkılır nedir? Açık diyim beni bana burakıp gidip yıkılacağım dese inşallah kalkamaSın derim üstüne ben içimde kırıntı yok çünkü

Siz seviyorsunuz, gidersem yıkılır nedir? Açık diyim beni bana burakıp gidip yıkılacağım dese inşallah kalkamaSın derim üstüne ben içimde kırıntı yok çünkü
Sevmez olaydım. Yaptıklarını anlatsam dersin bu gece çek git. 18 sayfa boşanma dilekcesi mi olur. Dilekcem bile hazır ama daha işleme koymadım. Offf. Çok zor geliyor.

O kadar sf hakim kabul etmiyor davayı diye biliyorum ama avukatınız varmış demek hayırlısı ne diyeyim hakkınızda , ama siz seviyorsunuz kırgın ve ümidi kurılımışsınız bende hepsi tükendi

7 yaş , şiddet var , tehtid sadece diktirolur gidersin şeklinde var
Maddi durumun yoksa babasından nafaka baglarlar yine de o cocugu sana verirler. Sen yine de darp raporu alabilirsen. Şahit ayarlarsan. Kusurlu tarafin o oldugunu ispatlarsan daha rahat edersinm hatta al cocugunu polise git. Beni dovuyor siginma evine gidecem de. Bir sure orada kal cocukla. Oradan sana avukat veriyorlar. Onunla davani ac. Magdur oldugunu bu yolla mahkemeye bildir. Ev onunmus, esya onunmus bir önemi yok. 12 yaşa kadar cocuklar anneye veriliyor genelde.

O kadar sf hakim kabul etmiyor davayı diye biliyorum ama avukatınız varmış demek hayırlısı ne diyeyim hakkınızda , ama siz seviyorsunuz kırgın ve ümidi kurılımışsınız bende hepsi tükendi
Ediyor canım. Şu an onda dilekcem, bekletiyor. Benim bosanmamim önündeki tek engel kendimim. Neyi bekliyorum bilmiyorum. Bi öldürmedigi kaldi artık. Onu mu bekliyorum bilmiyorum.

biz buna psikolojide tukkenmislik sendromu diyoruz aslinda egriyi dogruyu biliyorsunuz sadece yeni bir hayata merhaba diyecek gucunuz yok bence ilk olrak calismak isiniz olursa sayginliginizda olur kimseye muhtac olmazsiniz yeterki gucunuzu toplayin kararli olun

Allah yardımcınız olsun Borçların bitmesini bekleseniz yine şiddet göreceksiniz ne desem bilemedim 500 tl ile nasıl geçinilir? Allah bildiği gibi yapsın eşinizi yazık günah ya

Bunlara girebilmem için açıkçası evi terketmem lazım ki linç edilmeyeyim , ki bu da şartlwrıma göre imkansız

Allah yardımcınız olsun Borçların bitmesini bekleseniz yine şiddet göreceksiniz ne desem bilemedim 500 tl ile nasıl geçinilir? Allah bildiği gibi yapsın eşinizi yazık günah ya

Bir arkadaşım bu gün süreli kira sözleşmesi yapacaksın güzle hoş da ya evi satarlwrsa sen git diye o zaman ne olacak dedi bilgisi olan var mı?

Öğretmenim özel sektörde o da olmasa çoktan yemiştim kafayı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…