Bu hamilelik beni paranoyak yaptı..

Oyyy ne güzel ikizlerin olacak Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bak sana şöyle birşey söyliyeyim.Eşinin faturalarını telefon detaylarını kontrol etmek birşeyin çözümü değil.Eşin sana güven duvarını zedeleyecek birşey yapmadığı sürece,evlilikte hafiyelik yapmamalısın.Tabi ki benim kocam yapmaz mantığıyla hareket edemeyiz ama şüphe ve kaygı da insanı tüketir.Kızlar mini etek giyebilir.Eşinin etrafında sokakta gördüğü mini etekli kızlrda vardır.Genç kız,yakışıklı diye bahsetmiş olablir.Anneleri de safça bunu sana söylemiş olabilir.Ya da kızlarından kötü niyetle söylediklerine dair bir elektrik alsa,bunu sana yani karısına zaten demez herhalde.Hani sen de demişsin ya,ne geliyorsa başımıza hemcinslerimizden geliyor diye.Ben bu lafa çok katılamıyorum.Benim eşim diğer bir kadınla birlikte olup beni üzüyorsa,burda tek suçlayacağım insan eşimdir.Diğer kadın beni tanımaz,ben tanımam beni düşünmez.Beni düşünmesi,evliliğe saygıyı göstermesi gereken kişi eşimdir.

gitmeye gerçekten mecbur hissediyorum çünkü çocuklar yeni doğduğunda sıcak ortamda bulunmalı ve çok iyi bakılmalı.. ama süreyi kısaltsam kafam rahatlayacak..

Cok dogru dusunuyorsun cnm once cocuklarinin bakimini ve ortamini dusunmelisin.Evet en iyi cozum biraz daha az uzaklasmak bencede.Allah saglikla yavrulariniza kavusturmayi nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşine güveniyorsun ama telefon faturalarını falan kontrol ediyorsun. bence bu olay seni paranoyak yapmamış önceden de varmış.
sağlıklı düşünen insanlar eşine çaktırmadan kontrol etmez. başı boş bırakmak da çok saçma bir sıfatlandırma. ikisinin ortasında sağlıklı bir ilişki olamaz mı? ikinci olarak ezelden beri doğal gazlı evleri bilirim. sizin kaç dönüm arazide eviniz kaç m2 ki 500-700 arası doğal gaz ödeme hesabı yaptınız.
450m2 dubleks ev için düzenli yakılan doğal gaz 500tl civarında gelmiştir. sizin de böyle bir şey olsa gerek. o halde böyle bir evdeyseniz zaten bu paranın hesabını da yapmayın. evini bırakma derim.

Simdi kıskanmani anladim ama bekarken bende mini etekle arabama binip çıkmisimdir. Bide hamile halinle insanlarin gunahini alma. Guzel ve havali olan tum kadınlar öcü degildir.
Ayrıca evet yedi ay cok uzun bi sure. Bu kadar uzun olmak zorundami.
Ben şahsen buyuk konuşmayayim ama esimi yedi ay birakamam.. o dayansa bile ben dayanamam..ne olur ne olmaz dunyanin binbir turlu hali var erkek adam yedi ay cok bi mecbur kalmadikca tek basina birakilmamali. Sana gozun kapali esine guven diyemeyeceğim sonucta insanoglu şaşar da beşer de..

7 ay bence çok uzun bi süreç eşini yalnız bırakmak için bence anneniz gelsin sizin yanınıza
Emin ol kim olursa olsun 7 ay evde yalnız kalınca yalnızlığa alışır sessizliğe alışır
Siz yanınızda 2 bebekle döndüğünde onların sesini gürültüsünü yadırgayacak
Bir de siz annesi iseniz o da babası her anını görmeye hakkı var görsün zorluğunu bilsin sorumluluk alsın
Sonra bu adam çocuklarının sorumluluğunu bilmiyor diye yakınırsınız
Ayrıca bence çocuklarınız sizin evinizde büyümeli kendi evine alışmalı
Eskiden herkes sobalı evde büyütüyordu kışlar daha sert geçiyordu onları düşün
Sizde bebeklerle bulunduğunuz odayı hep açarsınız diğer odalar kapalı durur
Ama ben olsaydım gitmezdim
Eşimi bebeklerinden benden uzak olmasını istemezdim.

katılıyorum ipek
eşime çok güvendiğim için cep tel, mail v.s. herhangi birşeyini karıştırmak aklımın uzundan geçmez
ancak bişeylerden şüphelenirsem.. o zaman değişir
evi bence de çok büyük herhalde bu kadar büyük fatura olduğuna göre
bende evini bırakmamasından yanayım...

tşk ederim cevap verenlere..

bir çok arkadaş tamamen kelime kelime tartışacak yer aramış:) mini etek giymesi we araba kullanması bunlar problem değil her kes kendinden sorumlu bir bayana yakıştıramam annesine yakışıklı ve genç birisi diye sıfatlandırmasına..

evim 200 m2. yeni bir site daireler satıldı ama sağda solda ve aşağıda henüz kimse yok 2 odam kapalıyken 550 gelmişti (50 derecede)
eşimin telefon, mail vs karıştırmaam diyenler inandırıcı gelmiyor açıkcası.. ben karıştırıyorum güwenimi tazeliyor bu durum..
süreyi kısaltma kararı aldım zaten, ailemin evi sobalı sırf bu yüzden orada olmak istiyorum.. hamile halinle günah alma diyen olmuş şaka gibi sen şuan kimin günahını alıyorsun peki ?? yani bazı yorumlar karşısında gidip bayanlardan ya kusura bakma eşime yakışıklı ve genç deyip iltifaat etmişsiniz gurur duydum diyesimm geliyor :) hangi avrupa ülkesindensiniz siz??

babam kamuda müdür dü ve ben yüksek lisansım dahil bir çok il gezdim ama nedense o rahatlıkta olamadım.. yani bir erkeğe evli bekar fark etmez yaa yakışıklı hoş genç çocukmuş demedim...

bir de ben kesinlikle aldatılmalarda tamamen erkeği suçlamam, ortada bir günah warsa iki kişiliktir.

neyse bu benim düşüncem sizlere saygı duyuyorum ve aynı anlayışı bekliyorum..

Bir şeyi çok merak ediyorum. "eşimin telefon, mail vs karıştırmaam diyenler inandırıcı gelmiyor açıkcası" ne demek? Size yalan borcumuz mu var? Yani karıştırmıyorum diyerek yalan mı söylüyoruz. Güveninizin tazelenmesi için bazı kontrolleri yapmanız gerekiyorsa size kolay gelsin demekten başka çarem yok. O şekilde sürekli tetikte yaşamak çok zor bence.

Hala yakışıklı hoş genç çocukmuş demenin ne gibi bir zararı olduğunu anlayamadım ama sizin görüşünüz pek de bir şey diyemeyeceğim.

sıcaklık yüzünden ben kocamı 7 ay yalnız bırakmam gerekirse tek odada oturur ufoyla ısınırım ama eşimle arama o kadar mesafe koymam.ne kadar güvenirsem güveneyim gözden uzak gönülden ırak demişler bence gitmeyin.aşağıdaki kızlar için söylemiyorum bunu aranıza uzaklık girmesin diye.

Hayırlısı olsun ama 7 ay çook uzun bir süre.Kırkını çıkarıp gelsen bilemedin 2 ay kalsan yeter diye düşünüyorum.
Ne kadar soğuk olursa olsun,sonuçta çocuklar orada yaşayacaklar.
Soğuk ülkelerde güneş görmeden doğup büyüyen çocuklar var,onlar ne yapsınlar ?

Komşu kızları önemsemene gerek yok.Laf arasında söylemişlerdir,anneleri de düşünememiş sana aktarmış.
Bu asla kızların göz koyduğu anlamına gelmez.
Bizim de bazen yakışıklı diye sözettiğimiz kişiler olur,kalkıp ta onlara farklı davranmayız.
Güzel diye bahsettiğimiz kızlar da olur.Bir insan güzelse güzeldir,o şekilde anılması normaldir.
Bazı insanları asık suratlı,güleryüzlü,esmer,sarışın,uzun boylu diye andığımız gibi:)

Buradaki herkes Avrupa’da doğdu büyüdü. Bu kavramlar bize çok normal..
Yani ben kaç yıllık evliyim eşimin FB şifresini bilmiyorum yemin ederim. Hiç de merak etmedim. Etsem söyler gizli saklı yoktur aramızda ama benim için güven tazeleme unsuru değil.
Benim anlayamadığım senin neden buna inanmadığın.

Fıstık seni beğenirken senden alıntı da yapmışım. Konu sahibinden alıntılayacaktım. “sen” demişim ya son cümlede yanlış anlaşılmasın.

7 ay nasıl bıraklırki ev eş.....yani bazı şeyleri göze almak gerekiyor önemli kararlar alırken...

7 ay nasıl bıraklırki ev eş.....yani bazı şeyleri göze almak gerekiyor önemli kararlar alırken...

Bazı şeyler illa ki aldatma değildir demi?
Yani zorunlu olmadıkça iş gibi durumlardan dolayı insan nasıl evinden 7 ay ayrı kalabilir ki?

Bazı şeyler illa ki aldatma değildir demi?
Yani zorunlu olmadıkça iş gibi durumlardan dolayı insan nasıl evinden 7 ay ayrı kalabilir ki?

tabikide...şunu merak ettim ben aslında maddi olarak ısınma problemi varsa , dünyaya getirilecek çocukta üşüyecekse vede bunları bilerek çocuk yapıp ee ben 7 ay annemlerde kalacam demek açıkça saçma geliyor bana.bunun bide cinsellik boyutu var az değil yani 7 ay.hem kendinin hem eşinin hakkına girer cinsel anlamda.

Son düzenleme:
7 ay çok uzun bir süre. . 3-4 ay kalmanız yeterli olur hem eşinizde bebeklerini yanında ister. . bütün sorumluluğu kendinizin ve annenizin üzerine almayın. . eşinizde baba olduğunun farkına varsın. .

valla 3-4 ay bile uzun bi sure ama malesef hakli yonleride var keske annesi yanina gelebilseydi

benim naçizane fikrimde 7 ay çok uzun bir süre ben annem ile aramızda 10 dakika mesafe varken doğumumun 12. gününde evime döndüm. Zaten 3 günü hastane de geçti 1 hafta eşim ile beraber annemlerde kaldık 2 gün ben annemde eşim evimizde kaldı. 12. gün göbek bağı düşer düşmez evime döndüm. Gerek yok o kadar uzatmaya bence hem bazı arkadaşlarında dediği gibi eşininde babalık duygusunu tatması gerek çocuklarından uzak tutmaya hakkın yok. Doğalgaz giderin fazlamı olacak gerekirse diğer fuzuli harcamalarından kısarsın.. ben bazen ufo yakıyorum evde bizim merkezi sistem olduğu için müdahale edemiyorum evin ısısına ama ev soğuk gelirse kızımın odasına ufoyu yakıyorum ondan dolayı gelecek faturada hiççç umrumda değil bir parça eksik kıyafet alırım üstüme ya da arabamızla az gezerim (benzin alma açısından) genede evimden eşimden ayrılmam.. çocuğumu da babasından ayırmam..

Son düzenleme:

durumunuzu tam olarak bilemiyorum tabi ama eğer mecbursanız memleketinize gitmeye süreyi kısaltın derim. ya da doğumunuzdan sonra anneiz gelsin yanınıza. hem eşiniz babalık sorumluluğuna alışmış olur. sadece oturduğunuz odayı yakarsınız bi de bebekleri yatıracağınız odanızı olur biter. benim eşim de askeri personel. doğuya tayinimiz çıktı ve ben allah nasip ederse doğumumu orada yapıcam. gerçi eşim yan gözle bile bakmaz demişsiniz o zaman hiç takılmayın derim. ama bence böyle bir durum olmasa da 7 ay çok uzun bir süre. bence bir daha düşünün...

Bir doğalgaz faturası için bir eş bu kadar yalnız bırakılmaz.Hem eşiniz ve anneniz nasıl müsaade ediyor hayret. Benim eşim 1gece bile bırakmaz beni annemde ancak kendi seyahate giderse ki ben kalmak istesem o kadar annem izin vermez..
Bence yapmayın değiştirin planınızı 7 ay ne demek askere gider gibi . Ne olursa olsun bie karı koca bu kafar ayrı kalmamalı bunuda geçtim bebekler babasını tanımayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…