- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
bebek olunca şu kocaları neden başka odada uyutuyorsunuz anlamadım gitti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bebeği yaparken düşünücekti . Paşa paşa uykusuz kalıcak şu kadar pohpohlamayın bu adamları. Babalıklarını da yaşatmıyosunuz böyle yaparak, kalkıcak uykusuz kalıcak paşa paşa. Yatak ayırmak en büyük hata, karı koca ilişkisini bitirir.Aslında ben de istemiyorum ayrı yatmayı ama bebek çok uyandığı için eşim uyuyamıyor o rahatsız olunca ben de hiç rahat edemiyorum.
Arkadaşlar yardımcı olun lütfen. Bugün bebeğim suratımı çizdi de aynaya bakınca aynı eşimin sırtındaki tırnak izlerini aklıma getirdi. Bazen sırtımı kaşı diyor da o zamanlar görüyorum tek çizgi şeklinde birkaç tane uzunca izler. Ancak ayağında da yara izleri var hani bir yer tatlı tatlı kaşınır orayı kaşıya kaşıya kanatır insan öyle. Ayağının kaşınma sonucu yara olduğu anlaşılıyor. Ancak sırtında tek çizik şeklinde izler var. Şüphelensem mi peşine mi düşsem
Bana abarti geldi..
O yuzden sakaya vurup gectim :)
Buda başka bir konusu.adamın elle tutulur bir davranışı yok bence olay tamamen konu sahibiyle alakalı
Şüpheli geldi bana.Arkadaşlar yorumlar mısınız? Ben bebekle odada yatıyorum eşim de salonda yatıyor. Gece rüzgardan sineklik cama çarptı. Ben de sıçrayıp uyandım korktum. Eşimi çağırmak için salona gittim. Elinde telefon vardı napıyorsun dedim oyun oynuyorum dedi ekranı değiştirdi. Karanlıkta yüzüne yansıyor ordan anladım bir de oyun oynarken seslendiğimde hemen bırakmaz devam eder oyun bitince bırakır. Dedim ki korktum yanımda yatar mısın tamam dedi lavaboya gideyim geliyorum dedi. Lavaboya telefonuyla mı gitti bilmiyorum ama odaya geldiğinde telefon elindeydi. Bunlar dışında bana çok ilgili sevgisini gösterir vs. Ama bana bazen sevmiyormuş da öyle davranıyormuş gibi geliyor sebebini bilmiyorum. Böyle olunca da en küçük şeyden şüpheleniyorum. Sizin tarafınızdan gözüken nedir?
Alnini getir opucem..Buda başka bir konusu.![]()
Şu an aldatılıyor musunuz bilmem ama muhtemelen eninde sonunda aldatılacaksınız. Bu kadar aldatılma korkusu günün birinde kendini gerçekleştirir. Sonra gelip biliyordum, hep şüpheleniyordum diye konu açarsınız.Arkadaşlar yorumlar mısınız? Ben bebekle odada yatıyorum eşim de salonda yatıyor. Gece rüzgardan sineklik cama çarptı. Ben de sıçrayıp uyandım korktum. Eşimi çağırmak için salona gittim. Elinde telefon vardı napıyorsun dedim oyun oynuyorum dedi ekranı değiştirdi. Karanlıkta yüzüne yansıyor ordan anladım bir de oyun oynarken seslendiğimde hemen bırakmaz devam eder oyun bitince bırakır. Dedim ki korktum yanımda yatar mısın tamam dedi lavaboya gideyim geliyorum dedi. Lavaboya telefonuyla mı gitti bilmiyorum ama odaya geldiğinde telefon elindeydi. Bunlar dışında bana çok ilgili sevgisini gösterir vs. Ama bana bazen sevmiyormuş da öyle davranıyormuş gibi geliyor sebebini bilmiyorum. Böyle olunca da en küçük şeyden şüpheleniyorum. Sizin tarafınızdan gözüken nedir?
Elimde telefonda oyun oynarken veya internetre gezerken eşim gelip birşey söylediğinde bende ekranı kapatırım. O an, odağım sende seni dinliyorum deme şeklim sanırım. Lohusa döneminden kaynaklı olabilir mi acaba. O dönem cidden psikolojik olarak garip ve karmaşık bir dönem. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşaallah.Arkadaşlar yorumlar mısınız? Ben bebekle odada yatıyorum eşim de salonda yatıyor. Gece rüzgardan sineklik cama çarptı. Ben de sıçrayıp uyandım korktum. Eşimi çağırmak için salona gittim. Elinde telefon vardı napıyorsun dedim oyun oynuyorum dedi ekranı değiştirdi. Karanlıkta yüzüne yansıyor ordan anladım bir de oyun oynarken seslendiğimde hemen bırakmaz devam eder oyun bitince bırakır. Dedim ki korktum yanımda yatar mısın tamam dedi lavaboya gideyim geliyorum dedi. Lavaboya telefonuyla mı gitti bilmiyorum ama odaya geldiğinde telefon elindeydi. Bunlar dışında bana çok ilgili sevgisini gösterir vs. Ama bana bazen sevmiyormuş da öyle davranıyormuş gibi geliyor sebebini bilmiyorum. Böyle olunca da en küçük şeyden şüpheleniyorum. Sizin tarafınızdan gözüken nedir?