- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Ben türkiyeden geleli 3-4 sene oldu qhemen hamile kaldım çocuk küçük olduğu için dil kursuna gidemedim eşimle sürekli tartışıyoruz şiddet hakaret ne ararsan var hiç bişeyi haketmiosun Dior mesela düğünde bana sormadan altinlarimi sattı ailesi ne dese gelir bana saldırir eee burda yalnızım kimsem yok kavga etsek gitmek istiorum ama gidecek yerim yok yani anlatmadigim bi sürü sorunum var
Şu eşin var ya tam sopalık yemin ediyorum ya gıcık oldum adama ! Kardeşim özgüvenini bu herif senden almış götürmüş, şu negatif gözlüklerini bir kenara fırlat ve her şey çok güzel olucak diye telkinlerde bulun önce bol bol dua et ciddiyim bu konuda Allah mutlaka bir yol gösterecektir. Arkadaşların dediği gibi, önce dil öğrenmelisin mesela komşularından öğrenmeye bak insanlarla konuş ki daha çabuk kaparsın. Ne bilim yabancı ülkelerde iş bulma kurumu mutlaka vardır temizlik veya başka bir şey iş bulma kurumuna başvur. kocan ile şimdilik çok yüz göz olma önce bi kendini garantiye al sonra o herifi boşa. Mecbur biraz daha o adama katlanacaksın. Ya sabır diyorum. Ve hep güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun.