- 16 Kasım 2015
- 30
- 55
- 18
- 41
- Konu Sahibi Yalnizlarice
-
üst üste neden iki çocuk yaptın ki?Alti yasindaydim babami kaybettigimde sonrasi yokluklarla gecti uvey abilern anneme sidet uygulamalari her tatillde biz mevsimlik isciydik daha ilkokup bitmemisti cok zorlanirdim bazen hastalanirdim biraz buyuynce anneminbaskilari basladi gulmeyin konusmayin babaniz yok sonra o.. derler lise sonda esimi tanidim gorucu usulu evlilikten cok korkardim univer yillarinda nisanlandik ama ailem hic ustemedi arada egitim farki is yok vs evlendik yokluklara ragmen onca allaha sonra cikarsiz sevgimize guvendim yillarca vajinusmusla ugrastim evliligim bir oyuna yalana dondu anne olmayi cok istedim oglum olunca dunyalar benim oldu okulum bitti atanamadim issisim insanlar bir de ordan incitti bosuna okudun diye sonra kizima hamile ksldim kizim benim yasamadiklarimi babasiyla yasayack dedim mutlu olacaktik ama hamileyken esimin aldativini ogrendim kavga kiyamet dogumum oldu hala is ariyorum bulamadim bosanmak istiyorum kurtulamiyorum annemin evinde yasamak istemiyorum tek basina bir hayat cocuklarimla istiyorum bir gun mutlu olacakmiym bilmiyorum icimi dokmek icin yazdim uzun oldu kusura bakmayin
Bolumuum edb kizima hamile kalana kadar iyiydik anneme birgun gittim sadece eve gec geliyor dedim daha o aksam basima kakti hatta alayli bir dille sonra kendi kendime dedimki olsemde evimde olayim bizi cok ezdi hic anlasamam halen tek cikarim atanmak heralde
Düzeltiyorum Boşan derdiBaşkası olsa yani konu başka olsa herkes Boşanma hemen derdi. Ama bence şu durumda boşanmayın çalışın , Atanın sonra yüzüne bile bakmayın. Ama nolur Çalışmaya başlayın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?