- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi Yalnizlarice
-
Bu sikintilari asmis kisilerin destegine ihtiyacim var benim zamana ve sabra sabir tahammul nasil gosterilir bunlari ogrenmem lazim birde bana ikiyuzlu gorunen esime benimde ona ikiyuzluluk etmem lazim son noktayi koyana kadar hir gur ciksin istemiyorum cunku gercekten cok yoruldum yasdiklarimin en acisi bu bir yilimYaşadıklarına çok üzüldüm .Hayat sürprizler ile dolu,geçmişe çare yok ama geleceğe var...
Geçmişi unutmaya çalış, gelecek ile hayaller kur..
Sabır sabır mutlaka Bi yerde Bi iş ekmek kapısı açılacak sana ..
Boşandıktan sonra çocuklarına çalışarak bakıp huzurla yaşayan binlerce anne var .Biriside benim canım...
Hiç bir şey kolay değil ama mantıkla gayretle her şeyi yoluna sokabilirsiniz..
Kimseye sığınmadan kendin yapmam
Alti yasindaydim babami kaybettigimde sonrasi yokluklarla gecti uvey abilern anneme sidet uygulamalari her tatillde biz mevsimlik isciydik daha ilkokup bitmemisti cok zorlanirdim bazen hastalanirdim biraz buyuynce anneminbaskilari basladi gulmeyin konusmayin babaniz yok sonra o.. derler lise sonda esimi tanidim gorucu usulu evlilikten cok korkardim univer yillarinda nisanlandik ama ailem hic ustemedi arada egitim farki is yok vs evlendik yokluklara ragmen onca allaha sonra cikarsiz sevgimize guvendim yillarca vajinusmusla ugrastim evliligim bir oyuna yalana dondu anne olmayi cok istedim oglum olunca dunyalar benim oldu okulum bitti atanamadim issisim insanlar bir de ordan incitti bosuna okudun diye sonra kizima hamile ksldim kizim benim yasamadiklarimi babasiyla yasayack dedim mutlu olacaktik ama hamileyken esimin aldativini ogrendim kavga kiyamet dogumum oldu hala is ariyorum bulamadim bosanmak istiyorum kurtulamiyorum annemin evinde yasamak istemiyorum tek basina bir hayat cocuklarimla istiyorum bir gun mutlu olacakmiym bilmiyorum icimi dokmek icin yazdim uzun oldu kusura bakmayin
Değerli arkadaşım hayatda hiç bir şeyin garantisi yoktu...evet bu hayatı sen seçmedın,ama ıkı çocuk yapmayı,iş bulmadan evlenmeyi sen seçtin,senın gıbıler yüzünden hep üzüntü çekıyorum,senın gıbılerın çocukları yüreğimi dağlıyor,
ben sana cevap verırdım de,konu dıne girer,yasak dını konu,sen böle ınanmaya devam et,he imtihan için geldin,bunlarda Allahan sana ımtıhan,öle ya sen hiç bir şey yapmadın,senın seçiminde değil,butun suç Allahın,senı sevmıyor böle imtıhan edıyor,senın ımtıhan dediğin şey,kuranda seçiminiz dıye geçior,bız onlara zulum etmedık,edecekde değildik,başlarına ne geldi ise kendı tercıhlerınde dıyor,Ne ese guvenmek lazim ne ise Allah bizi bu dunyaya imtihan icin gondermis yarin elindekilerin benim diye sahiplendigin seyler belki hepsi ucup gidecek neyin garantisi var bu dunyada bizim gibilerin cocuguna aciyan bayan belki birgun sende acnacak durma dusersin bende bu kadar kendinden emin olanlara aciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?