Bu hayatta kimseye güvenilmez ailenizden başka kızlar akıllı olun

ays1205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
111
46
28
Arkadaşlar eski konularımdan bilen bilir sadece şunu söylemek istiyorum eşim ile resmi olarak ayrılmasak da onunla ayrilari tam 2 ay oldu bu zaman zarfında ailem ile birlikteyim tabiki 2. Bebeğime hamileyim eşim her zamanki gibi sözlerini tutmadı 2. Bebek isteyerek olmadı tabiki dicek siniz ki sorunluydun da bunu neden yaptın neyse şu an yaşadığım zorlukları size anlatamam eşim şu an bir soruşturma geçiriyor umrumda değil bu süreçte sadece ailesi güya benim her zaman yanımda olurlardı yok öyle birşey zarardan başka şeyleri yok bana çalışmıyorum babam sağ olsun oğlumun her ihtiyacını benim dr işlerimi hep karşılıyor o kadar öfkeliyim ki ona ve ailesine arayıp bi nasılsın beb3k nasıl diye bile sormuyorlar diyeceğim şu ki siz siz olun evleneceğiniz insanı ve ailesini ıyo tanıyın

Arkadaşlar eski konularımdan bilen bilir sadece şunu söylemek istiyorum eşim ile resmi olarak ayrılmasak da onunla ayrilari tam 2 ay oldu bu zaman zarfında ailem ile birlikteyim tabiki 2. Bebeğime hamileyim eşim her zamanki gibi sözlerini tutmadı 2. Bebek isteyerek olmadı tabiki dicek siniz ki sorunluydun da bunu neden yaptın neyse şu an yaşadığım zorlukları size anlatamam eşim şu an bir soruşturma geçiriyor umrumda değil bu süreçte sadece ailesi güya benim her zaman yanımda olurlardı yok öyle birşey zarardan başka şeyleri yok bana çalışmıyorum babam sağ olsun oğlumun her ihtiyacını benim dr işlerimi hep karşılıyor o kadar öfkeliyim ki ona ve ailesine arayıp bi nasılsın beb3k nasıl diye bile sormuyorlar diyeceğim şu ki siz siz olun evleneceğiniz insanı ve ailesini ıyo tanıyın
Allah yardımcın olsun canım

Allah yardımcın olsun. İnsan yıllardır evli olduğu insanı bile bazen tanıyamıyor.

Çok doğru ben tam 1 buçuk yıl boyunca gül gibi yaşadım bu adamla bi an ne olduysa para hırsı aldı yürüdü ek işler bilmem neler başladı o sabahlara kadar eve gelmemeler in ne olduğu hep sonradan çıktı beyimiz o gazino senin bu pavyon benim gezer dururmuş bir de iş diye beni yedi şimdi ne yaptıysa kendine yaptı bizi de kaybetti kendi hayatını da maff etti öfkem dinmiyor yani insana çocuklarını düşünür hadi beni gectim

Bundan sonrası sizin ve çocuklarınız için güzel olur inşallah
Allah selamete kavuştursun
Amin inşallah zaten güçlü bi karaktere sahibim öyle kendimi dağıtmış değilim sadece bu kadar güveniyoken bunları yaşamak çok zor Allah in izniyle bebeğimi kucağıma alım işe de girerim zaten

Amin inşallah zaten güçlü bi karaktere sahibim öyle kendimi dağıtmış değilim sadece bu kadar güveniyoken bunları yaşamak çok zor Allah in izniyle bebeğimi kucağıma alım işe de girerim zaten
Elbette bu zor günlerinde geçer Allah'ın izniyle
Sen dik dur yeter
Aileniz arkanızda olduktan sonra gerisi boş zaten

Allah yardımcın olsun.
Ne yazık ki el insanı içine girmedikçe tanınmıyor ne dense boş o yüzden. Allah yavrularının yüzünü güldürsün inşallah

Allah yardımcın olsun.
Ne yazık ki el insanı içine girmedikçe tanınmıyor ne dense boş o yüzden. Allah yavrularının yüzünü güldürsün inşallah
Amin cümlemizin kini inanın daha fazlası var yaşadıklarımın Allah im kimseye yaşatmasın bu da benim için bir sınav

Öncelikle başınıza gelenler için çok üzüldüm. Hem sabır hem de güç dilerim, umarım en kısa sürede bu sıkıntılı süreçleri atlatırsınız. Evlilik bence gözü kapalı dart atmaya benziyor, ne kadar tanırsak tanıyalım, ne kadar uzun süreli sevgililik dönemi geçirirsek geçirelim, hatta evlenmeden önce aynı evde yaşayalım, yine de evlendikten sonra kişilerin hiç tahmin bile etmeyeceğimiz huyları, davranışları olabiliyor. Kişinin ailesi çok büyük etken, evlendikten sonra ailenin gerçek yüzü anca anlaşılıyor. O yüzden siz de güçlü olmaya çalışın elinizden geldiğince, bu sizin suçunuz değil. Kimse kimseyi kolay tanıyamıyor.

Güzel bir aile olabilmek için elimden geleni yaptım çok sabırlı ve sakin biriyimdir eşime bir kere sesimi yukseltmemisim dir o kadar deyim size hep dua ettim Allah a yaşadıklarıma rağmen hayırlısı ne ise benim ve oğlum için o olsun diye ikinci bebeğm de erkek artık oğullarım ile güzel bir hayat için elimden geleni yapıcam varsa yoksa onlar benim için çünkü

Son düzenleme:
Back
X