bu hayattaki son günüm olabilir..

doğurganlıkla ne alakası var babaannem 11 çocuklu ama iki halamın hiçç çocuğu olmuyor

İnsanlar aylarca yumurtlama günü takip ediyor, sperm sayısı arttırıyor yine de hamile kalamıyor siz zevk sıvısından hamile kalırsanız dığurun zaten o çocuğu. Mucize gibi bişey olur. O kadar zor şartlarda yumurtaya ulaşan bir spermden oluştuysa hayatı boyunca ayağı tökezlemez.

Onu bunu bırakın da o kadar tutucu bir memlekette, herkes sizi tanıyorken sevgilinizle o işi yapacak imkanı nasıl buldunuz merak ettim ben???

Öncelikle herkesie cok tesekkur ederim fikrileriniz icin cok sagolun som günüm yazdım çünkü böyle bisey varsa saklayamam söylerim ve muhtemel öldürülrm hala kan davalari olan bi yerde yaşıyorum ..
Komsumun gelinine soyleme karari aldim o belki alir bi arkadasim için desem..
beni yargilayanlar olmus ben zaten bu yyaptığımı savunmuyorum hataydi farkindayim büyük hataydi seytana uyduk zaten kötü durumdayim reglin gecikmesini gectim hamilelik belirtileri yaşıyorum aşırı derecede gaz sorunum var göğüslerimde dolgunluk var psikolojik mi bilmiyorum ama gerçekten hamile gibi hissediyorum eczanede ki testler tam gerçeği gosteriyomu peki

fazla stres ve hava, mevsim değişikliği gecikme yapabilir benim bir kaç ay önce 6 gün gecikmişti.Merak etme hamile değilsindir(umarım)

şu işi ya tam yapın yada hiç yapmayın.
kendinizi temize çekmek adına herşeyi yapıp bir tek bekarete dokunmuyorsunuz..
çevresel faktörlerden alamayacak durumdaysan özelden mesaj yaz ben kargolarım.
Eşinizle beraber gidin alın gönderin:)))))

6. haftada tam gerçeği gösterir, daha erken göründüğü de var tabi, komşunun gelinine nasıl güveneceksin? Arkadaşım için yalanı çok basit, kendin için istediğini anlayacaktır, yarın bi gün aranız bozulduğunda koz olarak kullanır.
Bence git kendin al daha iyi.

komşunun gelinine söyleyerek büyük hata yaparsın elin eczacısından tırsıyon komşunun gelinine aldırıyon ne manyık... g,t eczaneden al annene falan alıyordursun sanarlar bunun lafını yapmazlar kime alındıgı bilinmediğinden ama komşunun gelini sana damgayı basar hemen

yazık.
size cevap vermeyeceğim.

''Hasetten sakınınız!
Ateş odunu yakıp yok ettiği gibi,
haset de hasenatı yok eder.''
[Ebu Davud]
Ne hasedi vallahi ben konunuza cevap bile yazmamistim.. gulelim diye yazdim bunu da

Kendim alabilecegim bi yer yok zaten ilcede 6 tane eczane var ve biz buranin tanınan bi ailesiyiz arkadaslarimdan evli olanlar var ama onlara soylesem ilk kendileri ayiplar komsuma soylesem bi arkadas diye bana inanir çünkü bu kadar zamanıdır ne kimse sevgilim olduğunu öğrendi nede benden böyle bisey bekler yani inanin birazda bu yüzden utanıyorum kimse inanmaz burda böyle bisey i yapacagima ..

Hiç sanmıyorum hamile olacağını. Millet neler neler yapıyor hamile kalmıyor sen bi tek zevk suyuyla mı hamile kalacaksın. Çok saçma

değilsindir muhtemelen ama niye böyle bir şey yaptınız? hele madem bu kadar korkuyorsan niye yaptın?

ölüm kalım meselesi yapan insan nasıl böyle bir işe kalkışabilir

değilsindir muhtamelen

Peki hamileysen ne olacak intihar mi edeceksin?

Hayatımın son günü ne demek ya.

Kusura bakmayin ama sunu anlamiyorum. Yaptiginiz seyin bir adim ilerisini neden dusunemiyorsunuz?

Tatlı tatlı yemenin acı acı osurması olur.Geçmiş olsun .Zevk suyu azap suyu olmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…