- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi papatya_10
-
Eşinizle beraber gidin alın gönderin:)))))şu işi ya tam yapın yada hiç yapmayın.
kendinizi temize çekmek adına herşeyi yapıp bir tek bekarete dokunmuyorsunuz..
çevresel faktörlerden alamayacak durumdaysan özelden mesaj yaz ben kargolarım.
6. haftada tam gerçeği gösterir, daha erken göründüğü de var tabi, komşunun gelinine nasıl güveneceksin? Arkadaşım için yalanı çok basit, kendin için istediğini anlayacaktır, yarın bi gün aranız bozulduğunda koz olarak kullanır.Öncelikle herkesie cok tesekkur ederim fikrileriniz icin cok sagolun som günüm yazdım çünkü böyle bisey varsa saklayamam söylerim ve muhtemel öldürülrm hala kan davalari olan bi yerde yaşıyorum ..
Komsumun gelinine soyleme karari aldim o belki alir bi arkadasim için desem..
beni yargilayanlar olmus ben zaten bu yyaptığımı savunmuyorum hataydi farkindayim büyük hataydi seytana uyduk zaten kötü durumdayim reglin gecikmesini gectim hamilelik belirtileri yaşıyorum aşırı derecede gaz sorunum var göğüslerimde dolgunluk var psikolojik mi bilmiyorum ama gerçekten hamile gibi hissediyorum eczanede ki testler tam gerçeği gosteriyomu peki
yazık.Eşinizle beraber gidin alın gönderin:)))))
komşunun gelinine söyleyerek büyük hata yaparsın elin eczacısından tırsıyon komşunun gelinine aldırıyon ne manyık... g,t eczaneden al annene falan alıyordursun sanarlar bunun lafını yapmazlar kime alındıgı bilinmediğinden ama komşunun gelini sana damgayı basar hemenÖncelikle herkesie cok tesekkur ederim fikrileriniz icin cok sagolun som günüm yazdım çünkü böyle bisey varsa saklayamam söylerim ve muhtemel öldürülrm hala kan davalari olan bi yerde yaşıyorum ..
Komsumun gelinine soyleme karari aldim o belki alir bi arkadasim için desem..
beni yargilayanlar olmus ben zaten bu yyaptığımı savunmuyorum hataydi farkindayim büyük hataydi seytana uyduk zaten kötü durumdayim reglin gecikmesini gectim hamilelik belirtileri yaşıyorum aşırı derecede gaz sorunum var göğüslerimde dolgunluk var psikolojik mi bilmiyorum ama gerçekten hamile gibi hissediyorum eczanede ki testler tam gerçeği gosteriyomu peki
Ne hasedi vallahi ben konunuza cevap bile yazmamistim.. gulelim diye yazdim bunu dayazık.
size cevap vermeyeceğim.
''Hasetten sakınınız!
Ateş odunu yakıp yok ettiği gibi,
haset de hasenatı yok eder.''
[Ebu Davud]
konum kapandı.Ne hasedi vallahi ben konunuza cevap bile yazmamistim.. gulelim diye yazdim bunu da
değilsindir muhtemelen ama niye böyle bir şey yaptınız? hele madem bu kadar korkuyorsan niye yaptın?Merhabalar herkese.öncelikle benim kendi hesabim degil bu ikinci hesap olarak açtım cunku kendi hesabımda taniyan cok kisi vardi yazmaya utandim açıkçası . Ben küçük bi sehirde yaşıyorum yyaklaşık 5 senelik bi iliskim var yazin nişan takmayi düşünüyorduk ama seytana uyup yapilmamasi gereken bisey yaptık zaten çok pismanim ve cok utanıyorum rica ediyorum bu konuda elestirmeyin.. erkek arkadasimla adetimin bittigi birlikte olduk ama tam bir birlesme olmadi sürtünme oldu (cçok afedersiniz ) boşalma da olmadi içime yada vajina cevreme.. zevk suyu denilen şeyden cok korkuyorum gebelikten adetim yaklaşık 4 gün gecikti küçük bi yerde yaşadığım icin hastaneye gidip test yapma yada eczaneden bu testi alma imkanım da yok çünkü herkes birbirinei tanıyor .. erkek arkadaşım da askere gitti onada al diyemem guvendigim biride yok kafayı yiycem düşünmekten annem ve anneannem cok çocuklu kadınlar anneannemin 14 annemin 6 çocuğu var .. korkuyorum bende onlar gibi cok doğurgan oldugum icin hamile kalmis olabilirmiyim yardim edin lütfen
ölüm kalım meselesi yapan insan nasıl böyle bir işe kalkışabilirMerhabalar herkese.öncelikle benim kendi hesabim degil bu ikinci hesap olarak açtım cunku kendi hesabımda taniyan cok kisi vardi yazmaya utandim açıkçası . Ben küçük bi sehirde yaşıyorum yyaklaşık 5 senelik bi iliskim var yazin nişan takmayi düşünüyorduk ama seytana uyup yapilmamasi gereken bisey yaptık zaten çok pismanim ve cok utanıyorum rica ediyorum bu konuda elestirmeyin.. erkek arkadasimla adetimin bittigi birlikte olduk ama tam bir birlesme olmadi sürtünme oldu (cçok afedersiniz ) boşalma da olmadi içime yada vajina cevreme.. zevk suyu denilen şeyden cok korkuyorum gebelikten adetim yaklaşık 4 gün gecikti küçük bi yerde yaşadığım icin hastaneye gidip test yapma yada eczaneden bu testi alma imkanım da yok çünkü herkes birbirinei tanıyor .. erkek arkadaşım da askere gitti onada al diyemem guvendigim biride yok kafayı yiycem düşünmekten annem ve anneannem cok çocuklu kadınlar anneannemin 14 annemin 6 çocuğu var .. korkuyorum bende onlar gibi cok doğurgan oldugum icin hamile kalmis olabilirmiyim yardim edin lütfen
değilsindir muhtemelen ama niye böyle bir şey yaptınız? hele madem bu kadar korkuyorsan niye yaptın?
ölüm kalım meselesi yapan insan nasıl böyle bir işe kalkışabilir
değilsindir muhtamelen
Peki hamileysen ne olacak intihar mi edeceksin?
Hayatımın son günü ne demek ya.
Tatlı tatlı yemenin acı acı osurması olur.Geçmiş olsun .Zevk suyu azap suyu olmuş .Merhabalar herkese.öncelikle benim kendi hesabim degil bu ikinci hesap olarak açtım cunku kendi hesabımda taniyan cok kisi vardi yazmaya utandim açıkçası . Ben küçük bi sehirde yaşıyorum yyaklaşık 5 senelik bi iliskim var yazin nişan takmayi düşünüyorduk ama seytana uyup yapilmamasi gereken bisey yaptık zaten çok pismanim ve cok utanıyorum rica ediyorum bu konuda elestirmeyin.. erkek arkadasimla adetimin bittigi birlikte olduk ama tam bir birlesme olmadi sürtünme oldu (cçok afedersiniz ) boşalma da olmadi içime yada vajina cevreme.. zevk suyu denilen şeyden cok korkuyorum gebelikten adetim yaklaşık 4 gün gecikti küçük bi yerde yaşadığım icin hastaneye gidip test yapma yada eczaneden bu testi alma imkanım da yok çünkü herkes birbirinei tanıyor .. erkek arkadaşım da askere gitti onada al diyemem guvendigim biride yok kafayı yiycem düşünmekten annem ve anneannem cok çocuklu kadınlar anneannemin 14 annemin 6 çocuğu var .. korkuyorum bende onlar gibi cok doğurgan oldugum icin hamile kalmis olabilirmiyim yardim edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?