bu hayattaki son günüm olabilir..

Kusura bakmayin ama sunu anlamiyorum. Yaptiginiz seyin bir adim ilerisini neden dusunemiyorsunuz?
Bilmiyorum pismanim çok
Kimse de benden böyle bisey beklemez etrafımda herkes der bu kız ne sessiz hanım falan o yüzden de zoruma gidiyor bu yaptığım kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum

Ben dun gordugumde acikti ve cevap yazma geregi duymadim. Bugün oylesine buraya yazdim ama lafi yapistirdiniz.. haset ettigimi nerden biliyorsunuz ki. Belki benim esim de cok ilgili? Kaldi ki ben sizi anlamaya calismistim ve rencide etmemek icin yazmamistim. Bugun buradan boş bulunup boyle birsey yazdim matrakligima denk geldi

Test erkense negatif sonuc verebiliyor ben ilk cocugumda adetim geciktigi icin test yapmistim negatif cikmisti ama adetim gelmeyince hala 10 gun sonra bidaha ayni marka testle yaptim testi 2. Kez.ve pozitif cikti. Aslinda 10 gun oncesi de hamileydim ama erken oldugu icin testte cikmadi yani

konuma bir sürü gereksiz ve hakaret vari sıfatlar yazıldı ve bende o konuyla ilgi cevaplar yazarak uzamasını istemedim.
amacım kırmak değildi..

haklısınız .. zaten ilk kez böyle bisey yasadim ve cok pismanim..
erkek arkadasimin haberi olmayacak hamileysem onun ismini ogrenirlerse onuda öldürrler tecavüze uğradım diye yalan soylemek zorundayım. .

Bilmiyorum pismanim çok
Kimse de benden böyle bisey beklemez etrafımda herkes der bu kız ne sessiz hanım falan o yüzden de zoruma gidiyor bu yaptığım kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum
abartmayın lütfen.
sevişen herkes hanım olamıyor, sessiz sakin değil cazgır mı oluyor.
siz bir seçim yapmış ve bunu yaşamışsınız. yaşadıgınız şeyin arkasında durun.

sadece seçimizin sonucunu önceden de düşünmeliydiniz. tek yaşayan bir kadın tanıdıgınız varsa kargoyla sipariş edin internetten

hamile değilsindir merak etme.. millet taklalar atıo hamile kalmak için sen tam bir birleşme ve boşalma olmadan nasıl kalacaksın. stresten geçikmiştir.

erkek arkadasimin haberi olmayacak hamileysem onun ismini ogrenirlerse onuda öldürrler tecavüze uğradım diye yalan soylemek zorundayım. .
Oha yok artık.

Polise Sığın ne öldürülmesi ya.bu konu gerçek dimi yani gerçek olmasın diliyorum.

Gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum. Oranın tanınan ailesindensin, kimse sevgilin olduğunu bilmiyor sevişmeyi nasıl başardın? Nasıl sevgilinle aynı eve girebildin? Oranın tanınmış ailesinin hanım hanımcık kızı nasıl kimseye çaktırmadan küçücük bir yerde ilişki yürütebiliyor? Ben gerçekten anlamıyorum bunu. Koskoca izmirde onlarca kez babama yakalandım ben. Siz nasıl başarıyorsunuz?

Hamile oldugunu sanmiyorum. Bu korku bu endise sana ders olsun. Bir daha boyle islere kalkisma.

Ohoo kızım ne çok abarttın yaa. Bir an aşiretin içindesin de aman namusumuz gitti diye dağın başına götürüp vuracaklarımış gibi sahneler oluştu gözümde. anlattıgına göre Hamile değilsin işte daha ne diyelim..

Hicmi arkadaşınız yok testi bi arkadaşınızın adıyla alin sanki herkes birbirinimi gozetliyo yada kim ne yapmış arastiriyo bu kadar mi utanıyor yada korkuyorsunuz madem korkuyorsunuz neden yaptınız

Aynen canım ya madem bu kadar küçük biryer bu 5 senelik ilişki nasıl sürdü nasıl aynı eve girebildiler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…