- 14 Mayıs 2015
- 9
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi papatya_10
-
Bilmiyorum pismanim çokKusura bakmayin ama sunu anlamiyorum. Yaptiginiz seyin bir adim ilerisini neden dusunemiyorsunuz?
Ben dun gordugumde acikti ve cevap yazma geregi duymadim. Bugün oylesine buraya yazdim ama lafi yapistirdiniz.. haset ettigimi nerden biliyorsunuz ki. Belki benim esim de cok ilgili? Kaldi ki ben sizi anlamaya calismistim ve rencide etmemek icin yazmamistim. Bugun buradan boş bulunup boyle birsey yazdim matrakligima denk geldikonum kapandı.
Internettende eve gelcek ve biz kalabalık bi aileyiz benden önce elli kişi acar paketiHamile değilsinde.
İçin rahatlasın istiyorsan internetten al.
Vallahi yargılamak kınamak değil amacım evlilik öncesi ilişkiye de karşı olan bi tip değilim de kendi canın 5-10 dakikalık bi zevkten daha mı değersiz ya.Hayır intihar etmiycem öldurelecm.
Evin adresini verme kargo şubesinden alcam deInternettende eve gelcek ve biz kalabalık bi aileyiz benden önce elli kişi acar paketi
konuma bir sürü gereksiz ve hakaret vari sıfatlar yazıldı ve bende o konuyla ilgi cevaplar yazarak uzamasını istemedim.Ben dun gordugumde acikti ve cevap yazma geregi duymadim. Bugün oylesine buraya yazdim ama lafi yapistirdiniz.. haset ettigimi nerden biliyorsunuz ki. Belki benim esim de cok ilgili? Kaldi ki ben sizi anlamaya calismistim ve rencide etmemek icin yazmamistim. Bugun buradan boş bulunup boyle birsey yazdim matrakligima denk geldi
haklısınız .. zaten ilk kez böyle bisey yasadim ve cok pismanim..Vallahi yargılamak kınamak değil amacım evlilik öncesi ilişkiye de karşı olan bi tip değilim de kendi canın 5-10 dakikalık bi zevkten daha mı değersiz ya.
Peki hamileysen erkek arkadaşını aramayacak misin
abartmayın lütfen.Bilmiyorum pismanim çok
Kimse de benden böyle bisey beklemez etrafımda herkes der bu kız ne sessiz hanım falan o yüzden de zoruma gidiyor bu yaptığım kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum
Böyle yapabiliyor muyum?Evin adresini verme kargo şubesinden alcam de
Internettende eve gelcek ve biz kalabalık bi aileyiz benden önce elli kişi acar paketi
Oha yok artık.haklısınız .. zaten ilk kez böyle bisey yasadim ve cok pismanim..
erkek arkadasimin haberi olmayacak hamileysem onun ismini ogrenirlerse onuda öldürrler tecavüze uğradım diye yalan soylemek zorundayım. .
Kendim alabilecegim bi yer yok zaten ilcede 6 tane eczane var ve biz buranin tanınan bi ailesiyiz arkadaslarimdan evli olanlar var ama onlara soylesem ilk kendileri ayiplar komsuma soylesem bi arkadas diye bana inanir çünkü bu kadar zamanıdır ne kimse sevgilim olduğunu öğrendi nede benden böyle bisey bekler yani inanin birazda bu yüzden utanıyorum kimse inanmaz burda böyle bisey i yapacagima ..
Ohoo kızım ne çok abarttın yaa. Bir an aşiretin içindesin de aman namusumuz gitti diye dağın başına götürüp vuracaklarımış gibi sahneler oluştu gözümde. anlattıgına göre Hamile değilsin işte daha ne diyelim..haklısınız .. zaten ilk kez böyle bisey yasadim ve cok pismanim..
erkek arkadasimin haberi olmayacak hamileysem onun ismini ogrenirlerse onuda öldürrler tecavüze uğradım diye yalan soylemek zorundayım. .
Aynen canım ya madem bu kadar küçük biryer bu 5 senelik ilişki nasıl sürdü nasıl aynı eve girebildiler ?Gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum. Oranın tanınan ailesindensin, kimse sevgilin olduğunu bilmiyor sevişmeyi nasıl başardın? Nasıl sevgilinle aynı eve girebildin? Oranın tanınmış ailesinin hanım hanımcık kızı nasıl kimseye çaktırmadan küçücük bir yerde ilişki yürütebiliyor? Ben gerçekten anlamıyorum bunu. Koskoca izmirde ınlarca kez babama yakalandım ben. Siz nasıl başarıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?