- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.109
- 248
- Konu Sahibi berrinsundur
-
Ya ben çok ünlüyümdür birini düşüneyim çat diye arar. Düşünürüm ya sen sürekli aklıma geldin der de konu sahibinin adını bile hatırlamadım. Bence bu kadın hep burdaydı. Cem Yılmaz’ın lafı vardı ya teyze hep burdaydı binayı teyzenin üstüne yapmışlarİste hep diyorum ben, dusunup cagirmayin…
Sonunda bize de kafayi yedirmeye yeminli gibiYa ben çok ünlüyümdür birini düşüneyim çat diye arar. Düşünürüm ya sen sürekli aklıma geldin der de konu sahibinin adını bile hatırlamadım. Bence bu kadın hep burdaydı. Cem Yılmaz’ın lafı vardı ya teyze hep burdaydı binayı teyzenin üstüne yapmışlar
Bunun gibi bir kaç üye var. Allah iyileştirsin ailesine çocuklarına sabır versin. Bir taraftan insan üzülüyor daSonunda bize de kafayi yedirmeye yeminli gibi
Ben de şeyi merak ediyorum hani vardı ya eşinin 12 yasındaki kızını kıskanıp abuk sabuk konusan ne zaman gelecek tekrarYa ben çok ünlüyümdür birini düşüneyim çat diye arar. Düşünürüm ya sen sürekli aklıma geldin der de konu sahibinin adını bile hatırlamadım. Bence bu kadın hep burdaydı. Cem Yılmaz’ın lafı vardı ya teyze hep burdaydı binayı teyzenin üstüne yapmışlar
Ben de şeyi merak ediyorum hani vardı ya eşinin 12 yasındaki kızını kıskanıp abuk sabuk konusan ne zaman gelecek tekrar
Tedavi olmuyor ki, yillardir ayniBunun gibi bir kaç üye var. Allah iyileştirsin ailesine çocuklarına sabır versin. Bir taraftan insan üzülüyor da
Katılıyorum. Daha yeni 18 yaşında gencecik çocuk öldürüldü. Adam şizofreni hastasıyımış ve genç çocuk daha 1 gün önce İstanbul'a gelmiş. Kimse kimseyi tanımıyor kavga husumet vs yok. Büfenin önünden geçerken bıçağı kapmış kovalamış ve öldürmüş. Buna da mı empatiyle sempatiyle yaklaşalım? Ben veya ailemden biri de olabilirdi o gencin yerinde. Düşünsene çocuğum dışarı çıkıyor, 1 saat sonra "gelin cenazeniz var çocuğunuz öldürüldü" diyorlar.Ya bir de her hastaya sonsuz saygı duyulacak diye bir şey mi var? Tamam hayat kaliteni düşürüyor, yıpratıyor, bir kısmımız türlü türlü hastalıklarla boğuşuyoruz. Ama konu bir çocuğun hayatıysa kimse kusura bakmasın minnoş minnoş yorum yapamam.
Aynı üye bence, üyelik iptalinden sonra tekrar gelmiş. Kadın çocuğunu arabaya kilitliyordu. Okbli diye mazur mu görelim şimdi? Senin takıntıların bir çocuğa zarar veriyorsa bitmiştir. Önceki yorumlarda acımasız yorumlar yapılıyor, kafa yok anlamıyorsunuz vs. denmiş. He acımasızım, var mı başka soru?
Kizlar benim aklima ne geldi? Kocasi tekrar evlenicez diye bosanmis bi uye vardi, hatta sonrasinda gelip yeniden evlendik iste diye konu acmisti. Onun cocuk kac yaslarindaydi? Bu uye o da olabilir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?