- 17 Aralık 2022
- 5
- -19
- 1
- 40
- Konu Sahibi berrinsundur
-
peki bilginiz neye dayanıyor lütfen yanlış anlamayın internette araştırıyorum bilgiye ulaşamadım.Hayir, asinin etkisi azalmiyor. Saatlerce kenarda birakip kullansa problem oluyor. Böyle degil
Hatta o inşaat işçilerinin çocuğa hivli iğne batıracağını düşünenSen geçen gün ki çocuğuma tarihi geçmiş asi yapmışlar mıdır diyen üye misin ?
Hatta inşaat işçilerinin çocuğuna tacizde bulunduğunu düşünen.
saatlerce kalsa nasıl bozulmaz buzdolabında saklanmıyor mu aşılar?Hayir, asinin etkisi azalmiyor. Saatlerce kenarda birakip kullansa problem oluyor. Böyle degil
Evet osun şimdi emin oldumsaatlerce kalsa nasıl bozulmaz buzdolabında saklanmıyor mu aşılar?
Evet o zaten.Hatta o inşaat işçilerinin çocuğa hivli iğne batıracağını düşünenbende o üyeye benzettim.
saatlerce kalsa nasıl bozulmaz buzdolabında saklanmıyor mu aşılar?
peki bilginiz neye dayanıyor lütfen yanlış anlamayın internette araştırıyorum bilgiye ulaşamadım.
çok teşekkür ederim pamuklarınızla mutlu günler dilerimAsi en fazla iki saat buzdolabi olmadan o igne icinde durabilir. Genelde doktorlarda ama o kadar bile disarda tutulmaz. Igneyi hazirlayip cocugu ölcüp hazirlamak kesinlikle bozmaz.
çok teşekkür ederim pamuklarınızla mutlu günler dilerim
ya çok teşekkür ediyorum.çok sağolun eşinize selamlar.Esim cocuk doktoru. Ona sordum.
Boşa kendini yorma hiç tedavi falan olmaz o. Önceki konusunda da söyledik kaç kez yazdık çizdik demek ki dinlememiş hala aşıyı sorguluyor. Kendi tedavi olmadıkça bugün aşı sorun olur yarın başka bir şey. Sorun aşıda değil kendinde.Evet o zaten.
Gitsin tedavi olsun
Çocuğuna yazık o halde.Boşa kendini yorma hiç tedavi falan olmaz o. Önceki konusunda da söyledik kaç kez yazdık çizdik demek ki dinlememiş hala aşıyı sorguluyor. Kendi tedavi olmadıkça bugün aşı sorun olur yarın başka bir şey. Sorun aşıda değil kendinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?