- 12 Temmuz 2006
- 60.175
- 229.601
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi berrinsundur
-
Rica ederim, hakkınızı vermek lazım, her zaman teşekkür etme imkanı bulamıyoruz ama pek çok konu ve üyeliği sayenizde buluyoruz, yardımlarınızı göz ardı edemeyiz.
Rica ederim, hakkınızı vermek lazım, her zaman teşekkür etme imkanı bulamıyoruz ama pek çok konu ve üyeliği sayenizde buluyoruz, yardımlarınızı göz ardı edemeyiz.
Bize yardım etmek için çalışan parmaklarınıza sağlık
Valla helal olsun bebeyim
Deli deliyi tekkede bulurmus otrim, ruhen yakin hissedip anladim ben ahajahkshValla helal olsun bebeyimama ben hala bu aşı/takıntı konusundan yola çıkarak bu kişinin bedevi olduğunu nasıl anladınız , anlamadım biri üzerime fırlatsın cümlem de devrik olmuş sanırım, yorgunum da biraz
Zekana hayranım, tüm randevular senin olsun barbie gadınımDeli deliyi tekkede bulurmus otrim, ruhen yakin hissedip anladim ben ahajahkshpazartesi saat 9’a ilk tandevu beni yaz ahahahha
Hangi hemşire saatlerce sizin cocugunuzla uğraşıyor ki? Kac dakikasını alıyor tam olarak?saatlerce kalsa nasıl bozulmaz buzdolabında saklanmıyor mu aşılar?
Mune hanım resmen şöyle olmamışlar mıRica ederim, hakkınızı vermek lazım, her zaman teşekkür etme imkanı bulamıyoruz ama pek çok konu ve üyeliği sayenizde buluyoruz, yardımlarınızı göz ardı edemeyiz.
Bize yardım etmek için çalışan parmaklarınıza sağlık
İlk randevuyu kendine yaz sen en iyisi
Ne anladiniz ki dediğimden anlamadımTers iş yapıyor dediklerinize işiniz düşmüyordur umarım..
Hemşire biraz ters iş yapıyorNe anladiniz ki dediğimden anlamadım
Allah size şifa versin diye dua ettim
Ahahhaha Mersinli miymiş enişte? Konu daha bi ilgimi çekti. Eski eşleri Adanalı ise onları bile tanıyor olabilirizAmme hizmeti geldi, overlockcu da ayaginiza geldi
2021’de 3 yasindaymis cocugu, kesin ayni uye
Eki Görüntüle 3178425
Bulun bu adami kurtarin ya lutfenAhahhaha Mersinli miymiş enişte? Konu daha bi ilgimi çekti. Eski eşleri Adanalı ise onları bile tanıyor olabiliriz
Ay durun, eski eşleri Adanalıymış, kendisi Mersinli. Boşanma sebebi kültür farkı demiş, ona bi gülmem geçsin heleBulun bu adami kurtarin ya lutfen
Aaaa litfen ama mersinde tantuni var adanada kebap ajsnajsksbAy durun, eski eşleri Adanalıymış, kendisi Mersinli. Boşanma sebebi kültür farkı demiş, ona bi gülmem geçsin hele
Hangi farkmış o?
Adana ile Mersin arasında kültürel olarak olan fark, Süreyya hanımın muhteşem değişimi kadardır en fazla
Ay sinirlerim bozuldu ahahhahshshahah
Aaaa litfen ama mersinde tantuni var adanada kebap ajsnajsksb
İste hep diyorum ben, dusunup cagirmayin…Daha geçen bu üyeyi düşündüm ya nerde ne yapıyor diye o zamandan dört üyelik kadar açmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?