- 27 Haziran 2024
- 61
- 80
- 8
- 37
- Konu Sahibi YalnizKralice
-
Genel olarak boşanmalar yaygınlaşsa da yinede buralarda çoğu kadın kocasından gördüğü eziyete rağmen katlanıyor boşanmıyor ben kim ne diyecek arkamdan ne konuşacak evliliğim sırlarım ortaya dökülecek korkusu olmadan gittim dava açtım ve davayıda kazandım çekişmeli olunca insanlar bir şekilde davamın detayını öğreniyor konuşuyor dedikodu yapıyorNormalde aynı ilde olun derim ebeveyn olarak. Ama çok dedikodu varsa da çocuğunuzu alıp yakın bir ile gidebilirsiniz. Onun dışında tek yaşayan kadın olmada ne var anlamadım. O kısmı biraz kişisel alinganliginiz diye düşünüyorum. Önce siz kendinizi garipsemeyi bırakın . Etrafa b.k yemek duser
Kim alıyor? Dedikodulardan nasıl haberiniz oluyor? Kocaman çalışan insansınız bırakın şu elalemi, ağzı olan konuşuyorÜstelik ortamlara girip çıkmadığım için bir erkek arayışında olmadığım için boşanma davası açıp hakkımı aradığım için erkek düşmanı ilan edilmiş durumdayım bildiğiniz erkekler bana karşı egolarını sarstığım için erkek düşmanı diyip tavır alıyorlar
Zamanla yoruna girer herşey umarım. Ön bir aradtirma ve gidip kendi gözünüzle görme sonrasinda tayin isteyebilirsiniz bence. O ile önce bı gidin bakın . Nerde ne var nasıl diye. Gözünüz keserse tasinirsiniz. Dedikoducu küçük yerleri ben de sevmiyorum. Ve evet malesef konusuyorlardir boş boş.Genel olarak boşanmalar yaygınlaşsa da yinede buralarda çoğu kadın kocasından gördüğü eziyete rağmen katlanıyor boşanmıyor ben kim ne diyecek arkamdan ne konuşacak evliliğim sırlarım ortaya dökülecek korkusu olmadan gittim dava açtım ve davayıda kazandım çekişmeli olunca insanlar bir şekilde davamın detayını öğreniyor konuşuyor dedikodu yapıyor
Ailemde yanımda değil tamamen tek yaşıyorum
Buda insanların benim hayatıma olan merakını arttırıyor
Ben kendimi biliyorum alnım ak başım dik yaşıyorum
Ama girdiğim bir dükkanda markette manavda insanların hareketlerinden tavurlarından konuşulduğumu da hissediyorum
Dedikodu malzemesi olmayayım diye anlaşmalı istedim kabul etmedi çekişmeli süreçtede beni aldattığı ortaya çıktı insanların diline malzeme vermiş oldu
Ben haklı olan taraf olsamda özel hayatımın malzeme olması hoşuma gitmiyor
Ama bilmediğim bir şehirde yaşamaktanda korkuyorum
Sıkışmış ve kararsız durumdayım
Hala düzenimi oturtamamak da dengemi bozuyor
Oh ne güzel yapmışsın.boşanma davası açıp hakkımı aradığım için erkek düşmanı ilan edilmiş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?