bu hep mi böyleydi?

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
Tamam ankaraliyiz, ankara asık yüzlü ciddi insanların şehridir. Ama bu hafta full disardaydim, insanları inceledim, bir yerde alışveriş yaptım, bir kafede yemek yedim. Kimsenin mi yüzü gülmez arkadaş? Ne kadar mutsuz olduk hepimiz. Milleti kinarken bir de aynaya baktım, benim surat herkesten çok sirke satıyor. Mutsuzum, iyi bir iste hakettiğim maaşla calisamiyorum, basımda hala kpss belası var, beni mutlu edecek bir erkek arkadaşım yok, ki uzun zamandır boyle heyecanlar yaşamıyorum, sevdiğim insanlarla gorusemiyorum ya ben müsait olamiyorum iş yüzünden ya da onlar olamıyor. Zaten mutsuzluk bıkkınlık heuecansizlik öyle bir binmiş ki üzerime evden hatta yataktan çıkmak bile külfet gibi geliyor. Bu dövüne dövüne ağlanmalık bir mutsuzluk değil, çünkü sagligim yerinde annem babam sağ çok şükür. Zaten bu tarz uç bir mutsuzluktan bahsetmiyorum. Kronik bir depresyon sanırım.

Ama gördüğüm kadarı ile herkes benim gibi. İnsanların suratlarindaki durgunluk beni ürküttü. Acaba biz hep mi
boyleydik yoksa son zamanlarda olan şeyler mi?

Dışarda durum bu, eve geliyorum haberler başlıyor zaten ondan önceki programları kafama silah dayasalar izlemem, haberleri izledikce de sinir küpü oluyorum. Gerçekten mutsuzluk her yerde. Bir şeyler değişmeli ama o da olmuyor, ama bildiğim bir şey var ki hepimiz bundan daha fazlasını hakediyoruz.

Neyse içimi dökeyim dedim. İyi geceler size.

Ya tabi...
Her yerde insan insan. İnsanları şehir mi mutsuz kılıyor yoksa şehri sizin gibiler mi mutsuzlaştırıyor acaba.
Anladığım kadarıyla siz başka bir şehirden Ankara'ya gelip yerleşmişsiniz ve bu durum sizi pek de memnun etmemiş. Lakin lütfen kendi mutsuzluğunuzu güzel Ankara'ya bağlamayın.

Ankara asık yüzlü insanlar şehri mi ne abarttiniz ama :deli:bulunduğunuz ruh hali nedeniyle bu durumdasiniz... sizin sevgiliniz yok suratiniz asik ..gülmeyen birinin annesi ölmüştür, diğerinin sevgilisi terketmistir , diğeri gülmek istemiyordur yorgundur kırgındir vs. Ankara lı olduğumdan değil bu dediklerim:süslü: yarın sevgilin olsa tüm dünyan değişir bulunduğun şehir değişir değiştiren senin düşüncelerin olur tabi :ıslık: not: hemen aşık ol.

Tamam ankaraliyiz, ankara asık yüzlü ciddi insanların şehridir. Ama bu hafta full disardaydim, insanları inceledim, bir yerde alışveriş yaptım, bir kafede yemek yedim. Kimsenin mi yüzü gülmez arkadaş? Ne kadar mutsuz olduk hepimiz. Milleti kinarken bir de aynaya baktım, benim surat herkesten çok sirke satıyor. Mutsuzum, iyi bir iste hakettiğim maaşla calisamiyorum, basımda hala kpss belası var, beni mutlu edecek bir erkek arkadaşım yok, ki uzun zamandır boyle heyecanlar yaşamıyorum, sevdiğim insanlarla gorusemiyorum ya ben müsait olamiyorum iş yüzünden ya da onlar olamıyor. Zaten mutsuzluk bıkkınlık heuecansizlik öyle bir binmiş ki üzerime evden hatta yataktan çıkmak bile külfet gibi geliyor. Bu dövüne dövüne ağlanmalık bir mutsuzluk değil, çünkü sagligim yerinde annem babam sağ çok şükür. Zaten bu tarz uç bir mutsuzluktan bahsetmiyorum. Kronik bir depresyon sanırım.

Ama gördüğüm kadarı ile herkes benim gibi. İnsanların suratlarindaki durgunluk beni ürküttü. Acaba biz hep mi

Dışarda durum bu, eve geliyorum haberler başlıyor zaten ondan önceki programları kafama silah dayasalar izlemem, haberleri izledikce de sinir küpü oluyorum. Gerçekten mutsuzluk her yerde. Bir şeyler değişmeli ama o da olmuyor, ama bildiğim bir şey var ki hepimiz bundan daha fazlasını hakediyoruz.

ne alaka ya
ankaraya soguk yuzlu ınsanlarla dolu veya beton yıgını memleket dıyenlere sız ankarayı gezmeyı bılmıyorsunuz dıyorum
annem ankaralı akrabalarım orda , orda okudum omrumun yarısı orda gectı cok severım o sehrı hıc te asık suratlı falan degıller

bence soguktan yuz kasları calısmıyor . mutsuzlukla ılgılı tavsıyem ıse... duygusal sarkılardan kacınmak enerjını somuren ınsandan uzak durmak seker abur cuburdan uzak durmak bol arkadas aktıvıtesı ve resım yapmak kıtap okumak gıbı seylerı onerebılırım

stres gunumuzun vebası. yakalanmayalım

Maalesef günümüz şartları. Özellikle büyük şehirlerde insanlar sorumlulukları, korkuları, hayat gayesi, trafik, kalabalık, güvenlik zafiyeti, hava kirliliği... derken mutsuz oluyorlar. Bir ağaç, kuş görmeden, temiz hava almadan, uzun yürüyüşler yapıp kafa dağıtamadan ne kadar güler yüzlü olabilir ki. Bu yüzden köylerimiz belki geçin sıkıntısındadır ama köylümüzün yüzü güler. Havası temizdir, çayırı çimeni hayvanı kuşu böceği... Güzel şeyler gören güzelleşirmiş.

Ankara ne alaka yahu..!!
Ankaralı değilim ama bir kere gittim yaz aylarında çok sıcaktı cildim sıcaktan çatlıyordu... ama insanlarda hiç asık suratlılık görmedim...
Tam tersi eşimin asker arkadaşı çocuklarını topladı gitti evinin anahtarını bize bıraktı sırf biz rahat edelim diye koca evi bize bırakıp gittiler ailecek:))
Çok sıcak kanlılar...

Yolda gördüğün insanlara göre yorum yapıyorsun ne yapsın insanlar ağızları kulaklarında fingirdesinler mi sürekli...

Sen benim oldugum taraflara gelmemissin ondan oyle hep asık suratlilari goruyosun :) gerci ben de dogum stresinden biraz gerginim bu aralar ama bana rastlasan sana gulumserdim ben :KK19:

Yarın madoda kahvaltı yapıcam
Öğlenden sonraya kalırız heralde
Geç yatıcam
Sonra çıkıp mogana gidicem
Kızım ördekleri görecekmiş :)
Belki trene de bineriz
Hava güzel olursa yürüyüş yapabiliriz
Belki natavegaya geçeriz
Sinemaya
Çocuk filmi seyrediyoruz uzun zamandır ama olsun
3 te mi bitiyordu çocuk filmi seansları
Neyse
Yetişemezsek balıkçıya erken gideriz
Canlı balıkları da seviyor bizimki
Kısacası ne yapmaktan mutlu oluyorsam onu yapmaya devam edeceğim yarında :)

Eğlenmeyi biliyorsanız her yer eğlenceli yahuuu
Hele ki Ankara
Giyinip kuşanıp Marmaris balıkçısına rakı balığa giderim hiçbir derdim tasam kalmaz
Madoda Livada pazar keyfi yaparım
Tunalıda takıcıların kuyumcuların vitrinlerine bakmak bile beni mutlu eder

Ankara güzel şehir ama kıymetini bilene

İstanbul'dan Ankara'ya okumaya geldim, yemin ederim hayatında en fazla 3 kez İstanbul'a gitmiş adamın dahi "Ankarada deniz yok abiiiğğğ, ama İstanbul öyle mi yiieaa" dediği kadar deniz hasreti çekmedim. Şunları diyen tipleri görünce suratımda "Yazık kimin çocuğuysa" ifadesi oluşuyor.

İstanbul kadar keşmekeşi bol, iti kopuğu belli olmayan bir şehir daha yok. Ankara da çok temiz değil ama İstanbul'a bin basar öf başlarım denizine arkadaş. Ankara'yı beğenmeyen de ortam mekan bilmeyen tek sosyalleşmesi AVM olan insandır, eyyorlamam bu kadar. Size de tavsiyem yansıtma yapmayı bırakmaya çalışın, inanın şehir mutsuz değil siz melankoliksiniz. Erkek arkadaşınız çevre edinmeden olamaz zaten, biraz kurslara gidin, ne bileyim ortam oluşturmaya çalışın. En basiti bir kitap kulübüne katılın, Ankara'da birçok cafe etkinlik düzenliyor.

Soguktan kç..mız donsada ..ayaz yüzümüzü kessede..resmi insanlarla dolu olsada illede angara illede angaraaaa
Insanlari mutsuz yapan ankara degil bence ankarayı mutsuz insanlarla dolduran başka şehirden gelenler olabilir ...malum asker polis ve ögrencisi cok
Askerin polisin ne alakası var yahu!

Minnet duyacağınıza yaZdığınız şeye bakın pes!..

Back
X