- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi beyazprensess
-
Şaka mısınız merak ettim doğrusu emin olun çok bilinçlendim bu konuda ve tabiki tedavi oldum negatifim şuandatedavi olmayi akliniza getirmissinizdir umarim bu süreçte
Neden devam etmekte ısrar ettiniz. Hastalığı sen geçirdin benimle evleneceksin moduna mı girdiniz acabaHerkese merhabalar kızlar fikrinizi sormak aslında doğru olan nedir ne yapacagimi bilmediğim için bir ışık bulmaya geldim buraya çünkü kendi için de kaybolmuş gibiyim.. uzun süren 3 yıllık bir ilişkinin başlangıcında beni çok seven değerli hissettiren uğruma her şeyi yapan çabalayan bir adamı ben mi bu hale getirdim diye düşünüyorum günlerdir.. hayatımdaki insana hırçın geçimsiz çoğu zaman saygısızca davrandım ilişkimizin başlarında ancak o zamanlar 19 yaşındaydım ve çok ayrıl barış git gel dönemlerimiz oldu çok ileri derecede kavgalar yaşadık küfürler hakaretler havada uçuştu (bunun temelinde bana hpv bulastirmasi vardi) affedemedim surekli hakaretler kufurler onu oldurme derecesine geldim yaşamayan bilmez Hastalik kapmanın ne kadar korkunç bişey olduğunu ve insani nasıl bir psikolojiye soktuğunu.. tek yaptığı yanimda olmak bana destek olmaktı özür dilemek vs.. ama affedemedim ve gündem güne hakaretin boyutu arttıkça ki bu süreç bir seneyi buluyor oda artık karşılık vermeye sert yapmaya ama yinede ayrılmamaya direnmeye kendi tabirince beni yola getirmeye çalıştı.. birbirimize ağza alınmayacak hakaretler ettik dün gece ve ayrıldık.. ama biliyorum ki yine gelecek yine vazgeçmeyecek benimle evlenmek için yine çırpınacakonu seviyorum ama geldiğimiz nokta çok canımı acıtıyor ne yapmalıyım bilemiyorum kimle konuşabilirim bilmiyorum kayboldum sanki
Daha evlenmeden bu hale gelmişsiniz millet 10 yıllık evlilikte bunları ancak yaşıyor sonunuz şimdiden belliHerkese merhabalar kızlar fikrinizi sormak aslında doğru olan nedir ne yapacagimi bilmediğim için bir ışık bulmaya geldim buraya çünkü kendi için de kaybolmuş gibiyim.. uzun süren 3 yıllık bir ilişkinin başlangıcında beni çok seven değerli hissettiren uğruma her şeyi yapan çabalayan bir adamı ben mi bu hale getirdim diye düşünüyorum günlerdir.. hayatımdaki insana hırçın geçimsiz çoğu zaman saygısızca davrandım ilişkimizin başlarında ancak o zamanlar 19 yaşındaydım ve çok ayrıl barış git gel dönemlerimiz oldu çok ileri derecede kavgalar yaşadık küfürler hakaretler havada uçuştu (bunun temelinde bana hpv bulastirmasi vardi) affedemedim surekli hakaretler kufurler onu oldurme derecesine geldim yaşamayan bilmez Hastalik kapmanın ne kadar korkunç bişey olduğunu ve insani nasıl bir psikolojiye soktuğunu.. tek yaptığı yanimda olmak bana destek olmaktı özür dilemek vs.. ama affedemedim ve gündem güne hakaretin boyutu arttıkça ki bu süreç bir seneyi buluyor oda artık karşılık vermeye sert yapmaya ama yinede ayrılmamaya direnmeye kendi tabirince beni yola getirmeye çalıştı.. birbirimize ağza alınmayacak hakaretler ettik dün gece ve ayrıldık.. ama biliyorum ki yine gelecek yine vazgeçmeyecek benimle evlenmek için yine çırpınacakonu seviyorum ama geldiğimiz nokta çok canımı acıtıyor ne yapmalıyım bilemiyorum kimle konuşabilirim bilmiyorum kayboldum sanki
yoo neden şaka olayım ki hpv olup ailem duymasin su duymasin bu duymasin diyip tedaviye gitmeye korkan cok insan varŞaka mısınız merak ettim doğrusu emin olun çok bilinçlendim bu konuda ve tabiki tedavi oldum negatifim şuanda
Daha evlenmeden bu hale gelmişsiniz millet 10 yıllık evlilikte bunları ancak yaşıyor sonunuz şimdiden belli
Sizin ilişkiniz evlenmeden tükenmiş..
Ne alaka ki? Ben öyle birşey mi söyledim?Arkadaşlar evlilik böyle bir şey degil.
evlilikte yıllar geçtikçe birbirimize ana avrat sövmüyoruz.
evlilikte şu durumu normalleştirmeyin.
evet doğum anında bebeğe de bulaşıyorHpv olunca normal doğum da olmuyor değil mi? Sanırım öyle yani hayatınızı her şekilde etkilemiş bunu size söylemesi gerekirdi, geçmiş olsun çok bencil birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?