- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi beyazprensess
-
Şükür negatifmiş hastalıklı adamla daha işin ne?Şaka mısınız merak ettim doğrusu emin olun çok bilinçlendim bu konuda ve tabiki tedavi oldum negatifim şuanda
Araştırmıştım bunu zamanında ancak cinsel yolla bulaşan Hastalık bulastirmakla itham edemiyorsunuz kimseyi ne yazık ki.. hpv nin kimden ve nasıl kapıldığı belli olmuyormuş benim ilk ilişkim olduğu için ondan kaptigima eminim ancak bunu ispatlamak imkansız nerdeyseKendisine dava acin bence, ayrildiktan sonra omur boyu kendi kendinize sinir yaparsiniz. Bir sekilde cignenen hakkinizi sormalisiniz sanki..
Gecmis olsun.Araştırmıştım bunu zamanında ancak cinsel yolla bulaşan Hastalık bulastirmakla itham edemiyorsunuz kimseyi ne yazık ki.. hpv nin kimden ve nasıl kapıldığı belli olmuyormuş benim ilk ilişkim olduğu için ondan kaptigima eminim ancak bunu ispatlamak imkansız nerdeyse
kim bu adam eski nişanlınız mı acabaBenden önce kaptığı birşey ve haberi yoktu. Ben burada kendimi de hatalı gördüğüm için bu konuyu açmıştım ama zaten anlıyorum içten içe sagolun yorumlariniz için kızlar artık noktalamanin zamanı geldi
Onceki bir ilişkisinde kapmis olabilir, niye illa aldatmis olsun?Hpv cinsel yolla bulaşıyor = aldatmış = bir daha yapar
Evlenmek için çırpınacak derken?
Kendini avutma , daha sevgiliyken aldatanla evlenmeyi nasıl düşünürsün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?