Bu hikayedeki kötü ben miyim?

Sizi çok iyi anladım ya bence haklısınız. Bende devlet hastanesinde hekimim ay odaya dalan dalana asla hasta mahremiyeti filan gözetmiyorlar . Cidden araya insan girince ne konuştuğumu da bilmiyorum kafam karışıyor odağımı kaybediyorum . Hastaların bencil olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü bu davranışları sıradaki hastaların süresini çalmak tamamen. Birisi randevu sistemi gelsin demiş de asla çözüm değil. Randevusuz araya girmeye çalışan çok oluyor. Personellere de gıcığım sürekli hasta getiriyorlar dediğiniz gibi ben haksızlık olmaması adına çabalıyorum ama cidden önünü almak imkansız .

Yine de daha düzgün bir dille davranabilirsiniz bence. Gerçek hayatta insanları ağlatacak kadar haşlamak hoş değil.

Hep bana sıra geldiğinde olur sinir olurum ama birşey diyemem benim bazen gerçekten soracağım bir sy olur müsade isterim vermezler bende sıra vermem derim ama gelen aynı hop atlıyor siz haklısınız bosverin onun babası yaşlı ise sizin kardeşinizde özel gereksinimli bir birey

Hayır siz değilsiniz. Usulsüzlükler sonucu herkes hak görüyor kendine sonra da araya kaynayanlar oluyor.o kadın sadece arada kaynamış. Ben de böyle durumlarda asla sessiz kalmıyorum ben essek basimiyim o kadar saat sırada bekliyorum. Çok acil değilse asla sıramı da vermiyorum.onume atlayan olursa da lütfen herkes gibi siranizi bekleyin diyorum. Bir şey soracak diyorsa benden sonraki izin verirse sorun kusura bakmayın diyorum.

Kötü olan siz değilsiniz. Siz de o sırada keyfi beklemiyorsunuz sonuçta. Bir noktada artık dur demeniz gerekmiş ve demişsiniz. Duruşunuzdan dolayı tebrik ederim.

Bence haklısınız . Bir değil iki değil kaç kişi olmuş. Geçen okulda oğlumun üstüne pano düşmüş okuldan çağırdılar. Çocuğu özel hastaneye götürdüm acile. Acilden bölüme yönlendirdiler . Doktor ilk bizi çağırdı kapıda iki teyze bekliyordu. Nasıl söylendiler anlatamam ya! O kadar tahammülsüz bir toplum olduk ki. Hepimiz işimizi kısa yoldan halletmek istiyoruz. Usulsüzlük hayat felsefemiz oldu artık.

İyi de sizinde kardeşiniz hasta.
Ben şu olsa anlayabilirim bu durumu, muayene olunacaktır, tekerlekli sandalyede biri gelmiştir sizlerden müsade ister girer amenna ama rapor icin gelen herkes hasta yakını olur genelde sizin gibi.
Ben size hak verdim zaten hoşlanmıyorum bu şekilde öncelik almaya çalışan insanlardan. Bende susmazdım sanırım.

duruma göre değişir bence ya. bazen de insanlar çok fevri oluyor
mesela 5 sene önce doktor acil akciğer ultrasonu istemişti, kandaki enfeksiyon değerim acayip yüksek, nefes alamıyor ve öksürüyorum, ne tarafa uzansam şeklindeyim. acil beni alırlarken bir kadın da aynı şekilde bizi haşlamıştı. ben de bunun sonucunda hayati tehlikemle 2 ay hastanede yatmak zorunda kalmıştım ciğerlerim su topladığı için. ama tabi siz de böyle bir durum olmadığı için herkes sırasını beklese daha iyi olur. yine de bu hikayedeki kötü değil de üst üste aynı durumu görüp stres olduğunuz için haşladığınızı düşünüyorum.

Yaşlılar alıştı her şeyde öne geçmeye.

Çok haklısınız hiç kötü hissetmeyin, hastane adı üstünde kimse keyfiye gelmiyor ki siranizda bekliyorsunuz kimseye öncelik verme gibi bir mecburiyetiniz yok. Market sırası vs olsa öncelik verilebilir tabiki.Bu tarz şeyleri ben de önceden kafaya takardim ama artık takmıyorum. Bir keresinde sırami beklerken öncelik istemişti biri hastanede,ben vermeyince insanlık ölmüş demişti, ben de hastayım sen de hastasın ve ben önce gelmişim, önce kendime insanlık yapıp sıramı vermemiştim

Orası bir sağlık kurumu ve kimsenin kimseden üstünlüğü yok. Heyet kurulu için gelenlerin hepsinin kendince özel sebepleri oluyor. Ben sizi haklı gördüm. İnsanlar bazı şeyleri azarlanmadan anlamıyorlar. Anlayacak insan zaten sırası olmayan yere dalmaz. Takılma bile boşver. Tek hasta kendilerinin olmadığını, hakka girmemeyi öğrenecekler.

Değilsiniz bir şey soracağım demek yerine insan gibi sırayı isteseydi , sonuçta hepiniz sapasağlamsınız bir onun hastası yok normal dr sırasında olsanız haksız bulabilirdim ama bu durumda haklısınız

Dilenci gibi davranio yolunu bulan insan çok. Ben buna doğrudan ahlaksizlik diyorum. Bizim gibi hak yememeye calisan işlerini etik yollarla yapmaya calisan insanlar her zaman bu insanlardan daha zor bi hayata sahip olmuştur. Bizim halkimiz dilenciler üstünden kendilerini iyi hissetmeyi sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…