Kulvarlar o kadar farkli ki kanser, felçli gibi fiziksel engelliler var, şizofreni gibi psikolojik engelliler var, otizm gibi zihinsel engellilik var. Bu sebeple herhangi bir onceliklendirme olamiyor. Kapida kuyruk olup giriliyor.engel durumunda yaştan ziyade ne kadar engelli olduğuna göre öncelik olur bence. yani siz de orada sağlam hasta beklemiyorsunu sonuçta, kaldı ki evet yaşlılar fiziksel olarak zorlansa da bir çok genç yetişkinin de yetişmesi gereken başka telaşları oluyor. o yüzden burada vicdansızlık, kötülük görmüyorum ben.
Kulvarlar o kadar farkli ki kanser, felçli gibi fiziksel engelliler var, şizofreni gibi psikolojik engelliler var, otizm gibi zihinsel engellilik var. Bu sebeple herhangi bir onceliklendirme olamiyor. Kapida kuyruk olup giriliyor.
evet bu halde öncelik tayin etmek de zor. ama örneğin zaptedilmesi güç psikiyatrik hasta gelir, bakılır sıra verilir, veyahut ağır fiziksel sıkıntısı olana verilebilir, vs. ben de pek bilemiyorum zorlukları. hal böyleyken sıraya uymak en doğrusu. birine sıra verince suistimale de kapı aralanıyor. maalesef bizim insanımızın en büyük sıkıntısı bu ve hastanelerde işini halledip dönebilmek istiyorsanız höt demeyi bilmek gerekiyorKulvarlar o kadar farkli ki kanser, felçli gibi fiziksel engelliler var, şizofreni gibi psikolojik engelliler var, otizm gibi zihinsel engellilik var. Bu sebeple herhangi bir onceliklendirme olamiyor. Kapida kuyruk olup giriliyor.
Bir yetişkin olarak bu kadar küçük bir şey için başka birini "haşlamak" ne demek ya. Fazla tepki vermişsiniz. Haksızsınız. Geçemezsin kardeşim sıra var de bu kadar. Ayrıca hastanede bazı hastaların önceliği vardır. Önünüze o şekilde de geçmiş olabilirler.Selam kızlar,
İçime dert olduğu için görüşlerinizi merak ediyorum.
Zihinsel engelli kardeşim benden farklı bir şehirde yaşıyor. Ona rapor çıkarmak için 2 gün işten izin aldım, çocuğumu eşime bıraktım günümü devlet hastanesinde geçirdim.
Bilen bilir heyet raporu için 6-7 farkli doktora gorunup her birinden sonuc bildiririmi almak gerekir.
Gittigimiz hastanede kurula bakan doktorların neredeyse hiçbiri normal hasta gormuyor yani randevulu hasta yok. Kurul hastalari kapida kuyruk olup sirayla iceri girer. Ancak burada tanidik hastane calisanini bulan firt iceri giriyor. Bir sey soracagim diyen firt iceri giriyor. İlk basta anlamadim ama bir suru doktoru gezince tipleri gozume kestirdim. Yeter ayip bu yaptiginiz desemde kimse tinlamayip yoluna devam etti. En son orada yine bir kadin birsey soracagim diye onume atlamaya calisinca patladim kadini baya haşladım. Kadin birden aglamaya basladi babam yaşlı sedyede bir sıranı vermiyorsun vicdansiz siz gençsiniz diye. Kadin aglayinca zamaninda benim önüme atlayan diger tiplerde aa olur mu teyzecigim siz one gecin lutfen lutfen diye kadini gazladi. Kapi acilir acilmaz ben onden atlayip girdim.
Bu hikayedeki kötü ben miyim?
Çok iyi yapmışsınız.Selam kızlar,
İçime dert olduğu için görüşlerinizi merak ediyorum.
Zihinsel engelli kardeşim benden farklı bir şehirde yaşıyor. Ona rapor çıkarmak için 2 gün işten izin aldım, çocuğumu eşime bıraktım günümü devlet hastanesinde geçirdim.
Bilen bilir heyet raporu için 6-7 farkli doktora gorunup her birinden sonuc bildiririmi almak gerekir.
Gittigimiz hastanede kurula bakan doktorların neredeyse hiçbiri normal hasta gormuyor yani randevulu hasta yok. Kurul hastalari kapida kuyruk olup sirayla iceri girer. Ancak burada tanidik hastane calisanini bulan firt iceri giriyor. Bir sey soracagim diyen firt iceri giriyor. İlk basta anlamadim ama bir suru doktoru gezince tipleri gozume kestirdim. Yeter ayip bu yaptiginiz desemde kimse tinlamayip yoluna devam etti. En son orada yine bir kadin birsey soracagim diye onume atlamaya calisinca patladim kadini baya haşladım. Kadin birden aglamaya basladi babam yaşlı sedyede bir sıranı vermiyorsun vicdansiz siz gençsiniz diye. Kadin aglayinca zamaninda benim önüme atlayan diger tiplerde aa olur mu teyzecigim siz one gecin lutfen lutfen diye kadini gazladi. Kapi acilir acilmaz ben onden atlayip girdim.
Bu hikayedeki kötü ben miyim?
Normalde daha tahammüllüyümdür ancak üstüste olunca en sonuncu kadına yükseldim.Bir yetişkin olarak bu kadar küçük bir şey için başka birini "haşlamak" ne demek ya. Fazla tepki vermişsiniz. Haksızsınız. Geçemezsin kardeşim sıra var de bu kadar. Ayrıca hastanede bazı hastaların önceliği vardır. Önünüze o şekilde de geçmiş olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?