sen zaten GÜÇLÜSÜN boşanma kararı vermek bu aşamalara gelmek çoğu insanın yapamadığı yıllarca zulümlere boyun eğdiği bişey. o yüzden sen zaten yolun yarısını geçmişsin şimdi ayağa kalkıp ben her zaman benim,güçlüyüm, bundan sonra daha da güçlü olacağım demen gerekiyor. Dünya kadınların güçlü olduğu yerde güzel olur ancak. en güzeli sevdiğin yemeklerden söyle, tatlı ye tatlı düşün, sık sık duş al, hareketli müzikler dinle, renkli giyin, hava çok güzel güneş öyle güzel ısıtıyor ki tam sana göre camı aç temiz havayı içine çek güneş yüzüne gülsün... Sende gül... Sevgiyle kal...Merhaba arkadaşlar,
Bu hafta boşanma davam var sıkıntılı günler geçirdim bu zamana kadar.psikiyatriye gittim bu sürecte 1 haftadır ilaç da kullanıyorum.Ama arkadaşlar kalbim ağzımda atıyor ellerim titriyor uyuyamıyorum.devamlı karamsarlığa kapılıyorum.yemek de yiyemiyorum.yasama sevincimi tamamen kaybettim.halbuki çok acı çektim niye bu kadar acizim napicam ben bıktım artık kendimden .güçlü olmam için birşeyler diyin bna
Ortak mallarınız mı var ki çekişmeli? Birde sizde bulabildiğiniz kadar şahit bulun.O kadar iğrenç insanlar ki..çirkefleşip hakkımı yeme peşindeler.düşünün ki kaç yasinda annesi yalancı şahitlik yapacakmış(
Canim benim yaparlar yalanci sahitlikte yaparlar simdinin insanlari boyle. Guclu biri olmasan bu asamaya gelemezdin. Senin yapacagin sey kendine haksizlik etmemek soguk kanli davran ne yasadin bilmiyorm ama yasanilanlari gozunun onune getir ve soguk kanli ol. Kendini uzmeyeye calis. Kendi ilacin kendin ol toparla kendini gez dolas kafani dagit bu surecte. Bosanma sonrasi senin icin yeni bir asama olacak bundan sonra herkesin hayatinda oldugu gibi ufak tefek puruzler yasayabilirsin umutsuz olma. Kendin ayakta dur baskalarindan yardm beklemeden cnm benim bunlar sana tavsiyem. O surecleri bende yasadim cunkuO kadar iğrenç insanlar ki..çirkefleşip hakkımı yeme peşindeler.düşünün ki kaç yasinda annesi yalancı şahitlik yapacakmış(
bosanmamismiydin sen witchMahkeme kapısından çıkınca rahatlarsınız .
Darısı başıma
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?