Öncelikle acınızı yaşayın üzülmek ,ağlamak bunlar da hayatın bir parçası ama uzatmamak şartıyla.. Size tavsiyem başka şeylerle meşgul olun. Belki bir iş sahibisiniz bilemiyorum. Gerçekten beden yorulunca o acıyı hissetmezsiniz. Arada aklınıza gelir elbet aniden donup düşünürsünüz. Mesela bende uzun süreli ilişkimi bitirdim,terkedildim de diyebilirim. Çok üzüldüm sanki kalp kırıklığı tabiri mecaz değilmişte kalbimin göğsümde paramparça olup döküldüğünü hissettim. İlk başlarda çok uyudum . Benim genel olarak olaylara tepkim bu şekilde. Düşünmemek icin uyuyorum .Her sabah uyandığım da ayrılık gerçeği tokat gibi yüzüme çarpıyordu. Ama hemen silkelenip başka şeylere yöneldim. Şuan bir işte çalışmıyorum . Kpss çalışıyorum. Her zamankinden daha çok çalışıp önemsiyorum. Ailemle daha çok vakit geçiriyorum. Ve gerçekten ilk gün ki gibi üzülmüyorum. Kendisine kin de duymuyorum. Böyle olması gerekti . Nasibim değilmiş. Tutunduğunuz tek dal o değil . Kalbiniz sadece ona ait değil. Aileniz , arkadaşlarınız, mesleğiniz ve daha birçok şey.. Hayat böyle işte biz anlam yükleyip tek bir kisiye öncelik tanıdığımız için böyle oluyor.
Ve en önemlisi kesinlikle stalk yapmayın daha çok üzmekten başka bir işe yaramıyor. Bu ilişki bitti ve size düşen unutmak. Bu da tamamen sizin eliniz de.
Unutmayın hayat ne kadar zorluklarla karşılaştırırsa karşılaştırsın taşıyabileceğimiz kadarıyla muhatap oluyoruz . Aksi halde ilk darbede yerle bir olurduk. Bu bir süreç iyi yönetip unutmak sizin elinizde . Kendi gücünüzün farkında olun. Tüm güzellikler sizinle olsun .