Bu his nasil gecer?

berenns

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
110
43
13
26
En son ne zaman gerçek anlamda mutlu oldum hatırlamıyorum. İçimde hep bi mutsuzluk, hüzün, isyan ve umutsuzluk var. Biri tarafından sevilebilecegimi düşünmüyorum. 26 yaşındayım ama sevilmek, birinin bana aşık olması nasıl bir his hiç tatmadım. Bu saatten sonra da tadar miyim bilmiyorum. Zaten yaşlandığımı dusunuyorum artik.Birinin beni gerçekten ben olduğum için seveceğini, begeneceginj düşünmüyorum. Galiba bunca yil sevilmedigim icin ogrenilmis caresizlik olustu bende ama engel olamiyorum bu hisse. İnsanlar sürekli dış görünüşüme iltifat ediyor güzel olduğumu söylüyor ama sevilmedikten sonra bunların bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bana aileler vasıtasıyla tanisacagim birilerini öneriyorlar. Ama ben böyle bir tanışma istemiyorum. Biri beni görünce aşık olsun, gerçekten beğensin ve ben de aynı şekilde onu beğenip seveyim o şekilde bir ilişki olsun istiyorum. Bir de yaşımdan dolayı çevre baskısı olmaya başladı ama ben sırf birileri istedi ya da ısrar etti diye hiç bilmediğim görmediğim adamlarla görüşmek ya da evlenmek istemiyorum. Ama yalnız olduğum için çevre tarafından "kimseyi bulamadı, kimse tarafından begenilmedi" gibi dusunuldugunu hissediyorum. Bu durum beni bu aralar biraz isyana ve umutsuzluğa sürükledi maalesef. Lisede serseri ayyaş kim varsa aşkı bulmuş ben bulamadım. Bir de belli bir yaştan sonra bu işlerin daha zor olduğunu düşünüyorum. Derdin bu mu diyebilirsiniz ama sevme-sevilme ihtiyacının insan yaşamında ne kadar önemli olduğunu unutulmamali bence

Son düzenleme:
Daha 26 yaşındasın insanlar 30lu 40lı yaşlarında aşkı buluyor. Ayrıca sosyal medyada arkadaş ortamınızda hiç denk gelmiyor mu?

Daha 26 yaşındasın insanlar 30lu 40lı yaşlarında aşkı buluyor. Ayrıca sosyal medyada arkadaş ortamınızda hiç denk gelmiyor mu?
Sosyal medyada yazanlar oluyor ama onları samimi bulmuyorum. Herkese yazan tipler.Arkadaş ortamında ya da iş ortamında ise kimse olmuyor. Zaten oralarda da çok bi seçenek yok

Sosyal medyada yazanlar oluyor ama onları samimi bulmuyorum. Herkese yazan tipler.Arkadaş ortamında ya da iş ortamında ise kimse olmuyor. Zaten oralarda da çok bi seçenek yok
Sosyal medyada( aynı okuldaymışız ama beni hiç görmemis) bana yürüyen adamla evlendik

Sıradan dediğiniz kızların aurası yüksektir. Ya sizi kırmak istemem ama kendinizi övüp anlatırken başkalarını niye gömüyorsunuz anlamıyorum.

Güzel olmak sağlıklı olmak güzellik göreceli sadece güzel olduğu için sevilen insan bunu kaybedince o sevgide yok olmalı degilmi? Albenisi olmayan kızlar yada kadınlar nereden biliyorsunuz albenisi yok sizin fikriniz ben katılmıyorum siz onlara onları sevenlerin gözünden bakmiyorsunuzki bakamazsiniz zaten .Sevilmeyeceğîni ve hayatı birinin gelip onu sevmesi gerçekleşince yaşanıp keyif alacak bir yer olarak görünen insanın eline geçecek tek şey biri onu sevince o sevgi bitmesin diye uğraşmak bitip gidersede bir daha hiç mutlu olamamak tan başkası geçmiyor geçmeyecek.Ne istediğiniz belli fakat söylemler hisse hisler davranışa döner ben enerjinizdeki bikkinligi bu motivasyonsuzlugu bu kıyası birakmanizi öneririm.Hayat yankı gibi insan için verdiğiniz enerjiyi aynen geriye veriyor .

Tabiki guzel olduğu için sevilmez insan ama erkekler dışını begenmedigi insanla tanışmak istemez diyorlar. Demek ki ben begenilmiyjrum. Sadece güzellik için sevileceksem bunu ben de istemem zaten

Pozitif olmayı denediğim zaman da olmuyor ama. Ne suratsız insanlar var gayet seviliyor
İçten gelecek o pozitiflik.

Sizin suratsız gördüğünüz insanın hayatındaki kişiye nasıl göründüğünü ya da davrandığını bilemezsiniz.

Bir de başkalarıyla bu kadar ilgileneceğinize kendinize mi dönseniz biraz acaba? O çirkin bu suratsız…

Canim bence bizde sans yok. Guzellikle falan alakasi yok bunun. Enerji belki etkili olabilir ama herkesmi mutlu sanki cogunun hayatina birileri giriyor.

Son düzenleme:
Tabiki guzel olduğu için sevilmez insan ama erkekler dışını begenmedigi insanla tanışmak istemez diyorlar. Demek ki ben begenilmiyjrum. Sadece güzellik için sevileceksem bunu ben de istemem zaten
Güzellik bakanın gözünde bir gamze bir beyaz diş değil olay .O bir hava o enerji kendini sev saygı duy kendine iyi bak çok güzel böyle insanlar kafayı kendileri ile değil hayatla bozanlar Ben hep derim birşey olmalı insanda bir ışık bir tatlılık bir onu tanıma arzusu yüreğe dokunan birşey bununda hokka burun şişik dudak olması çıkık elmacık kemikleri yada mavi gözle değil içerden bı yerden gelmesi.Bunu bileni bunu seveni bulursanız kaybetmeyin

Kimseye çirkin falan demedim hemen duyar kasmayın ya ayy. Gayet de sevgilisine suratsizlik yapan insanlar var. Bir tarafımdan uydurmuyorum. Seven insan için bahane yoktur zaten suratsız olup olmaması pozitif olması falan önemli olmaz

Canim bence bizde sans yok. Guzellikle falan alakasi yok bunun. Enerji belki etkili olabilir ama herkesmi mutlu sanki cogunun hayatina birileri giriyor.
Aynen bu enerji olayına falan hiç inanmıyorum. Ne şeker gibi tatlı güler yüzlü insanlar var yalnız olan. Bence biraz kısmet baht şans artık neyse

Eğer kaderde yazılmışsa buluruz. Ama sanmıyorum

İnsanlar dalga geçer kendi saçını okşayıp kendine güzel sözler söyleyen kendine kiyamayan kendini gerçekten seven insanlarla bazen fakat o nasıl güzel birşey biliyormusunuz kendini sevmek kıymetini bilmek şu ayakkarimla dimdik yürüyorum bu günde sağlığım yerinde ben herseyimle iyiyim demek .Ben kendimi seviyorum kötü hissettigim zaman bile kendime iyiki varsın falan diyorum Yapıyorum illa yoga değil kendini taktir etme günde binlerce kez kendimize kizabilir kucumseyebilir yada aciyabiliriz .Yada tam tersini yapabiliriz .Biz ne dersek vücut ona tepki verir bende öyle Sizde bırakın yaşınızi milletin albenisini km m kimi sevmiş bulmuşu hiç sevilmeyeceğim lafını yok suratsız olan kadında niye sevilir talanı bırakın salın yaşamaya gülmeye nedenler arayın .Kendinize dönün kıyas yok her insan bir dünya.Ve tüm dünyalar önce kendinden başlar iyi hissetmeye dışardan değil.Disariya bu kadar bakmak yerine keyifinize yatırım yapın .Yaşayın soruların hepsini bırakın .Enerjiniz size güzel gelsin

Öfff. Sevilmeye değer bir şey göremiyor demek ki karşı cins sizde. Öyle değil, böyle değil… Tek sebep bu kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…