Bu his nasil gecer?

Merhaba canım, Ben 20 yaşındayım ve çok kötü şeyler yaşayıp tramvalar atlattım ve ağır depresyon geçirdim. Mutlu olamıyordum 1 senedir ve en son ne zaman mutlu oldum bilmiyordum. Fakat böyle düşünme gerçekten, İlk önce kesinlikle psikolojik destek alman lazım gerekiyorsa ilaç kullanman lazım, çünkü depresyon yaşadığın çok açık. İlk kendini sevmeyi öğrenmen lazım ve aynaya baktığında kendine baktığında yaşlandığını düşünmek değil de daha iyi olduğunu görmen lazım, ikincisi olarak basit gelicek ama hobi ve yeni insanlar keşfetmek sosyal olamasan bile konuşkan aktif biri olman lazım, çünkü evden iş yapan birisi isen ya da normal bir hayatın var ise Flört ya da hayatına alacağın biri olamaz. İlla biriyle tanışabilirsin güzel bir aşk yaşayabilirsin, ben de mesela tam böyle düşünürken hayatıma mükemmel bir insan girdi. Lütfen ümidini kaybetme ama ilk önce aşk değil de lütfen kendinle olan problemlerini düzelt.

Canim bence mutsuzlugunu buna baglama hayatnda bir erkek olunca mutlu olucagini garantisi yok malesef. Eksiklik olabilir bende de var baska seylerle doldurmaya calis.

Bence yaşadığınız hayatın tadını çıkarın. Bir daha asla 26 yaşında olamayacaksınız. Şöyle de bir şey var hayatın derdi tasası hiç bitmiyor. Emin olun birini bulduktan sonra başka dertleriniz olacak. O yüzden gençliğinizin güzelliğinizin tadını çıkarın. İnşallah istekleriniz de sizi fazla bekletmez ama o ana kadar da kendinizi heba etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…